Mnogo mi je krivo zbog Švajnija, čovek će da poludi jebote... Inače, Robene, govno jedno ćelavo, jebem li ti mater mutavu!
УНИШТИШЕ ОВАЈ ФУДБАЛ! (Пујо)
Хахаха, исти случај :)
А онај волеј Милера у првом на волеј Зидана против Левера у финалу, само што је Зизу забио голчину, а Милер промашио. Идентична акција...
kad li ga prije promjenise
http://pokit.org/get/img/f7740351b183ed456517b9a73d32b24c.jpg
Nije mi krivo što je Bajern izgubio nego mi je krivo što je Čelsi pobedio. Jer su tim koji poslednja tri meča u LŠ igra totalno pederski.
Jebiga. A najveći fazon je što u Čelsiju postoji maksimum pet igrača koje "gotivim". Čeh, Lampard, Ivanović i naravno Tores koji je uzgred objasnio neke stvari. A Drogba mi je totalni Dejan Cukić.
Tores jebe mame kako je odigrao!
E da, još jedan veliki grad dobio prvaka Evrope. Jebiga.
To jest glavni grad.
А Обала у трансу лудује ... Штета што ће да оде у неки Гванжу или Далијан ко Анелка, ал ко зна, можда тако и боље, постанеш херој, онда одеш да се зајебаваш за паре...
Мени је и Дрогба до јаја, звер бре, егзекутор. Самоуверен, имаш осећај да цео стадион држи под контролом.
Muka mi je od onog mesara...
http://www.njuz.net/direktan-prenos-finala-lige-sampiona-bajern-celsi/
Није лоша спрдња.
Nije bio penal.
Nisam ispunjen posle ovakvih finala bre.
Osecam se prazno, k'o kad se ne napijes na tudjem 18.
Торес се полако враћа у форму, кол'ко ми се чини, ал' није још на нивоу. Можда експлодира на европском. Што се тиче Дрогбе, лик је јебени краљ! Најзаслужнији је за све ово. Ако Челси не продужи уговор с њим, није нормалан. Ето је већ отиш'о у Русију, а ако овај оде негде у Кину, јебеш га више. Два најбоља нападача данашњице да играју у пичкама материнама... Бедак!
Што се Бајерна тиче, разочар'о ме јебени тренер при избору извођача. Треб'о је дати Робену да шутира, тешко да би промашио још једном. Јесте могуће, али.. мис'им.. А Швајнштајгер је шутнуо горе него Видић против Словеније. Мис'им, онај залет, е... ШКК?
Торес је жешћи промашај , капирам да није требао да га доводи док су Дрогбине ноге још способне за трчање и шутирање лопте.
Najveci gubitnik je Totenhem
ПРАВДА ЗА ТОТЕНХЕМА !
Без зајебанције, Тотенхем ће дочекати свој тренутак, још од оне текме са ПАОК-ом коју сам опевао у некој дефки нисам видео бољи фудбал.
E, baš to.
Koji crni Tores, sad si me razočarao.
Баш је фора да победи слабији. лололо
Зато сам и навијао за њих.
Иначе, прилази Олић лопти, помислим е овај би могао да промаши, баш супер још је и уја... Ударам себи два виртуелна шамара, и кажем, ти си бре еманципован, модеран чоек, не може то тако...