Liga šampiona!

1. Баш је фора да победи слабији. лололо
    Зато сам и навијао за њих.

Иначе, прилази Олић лопти, помислим е овај би могао да промаши, баш супер још је и уја... Ударам себи два виртуелна шамара, и кажем, ти си бре еманципован, модеран чоек, не може то тако...

2. Јебеш фудбал кад говно од тима и још веће говно од игре освоји пехар.

Mnogo mi je krivo zbog Švajnija, čovek će da poludi jebote... Inače, Robene, govno jedno ćelavo, jebem li ti mater mutavu!

3. УНИШТИШЕ ОВАЈ ФУДБАЛ! (Пујо)

4. Иначе, прилази Олић лопти, помислим е овај би могао да промаши, баш супер још је и уја... Ударам себи два виртуелна шамара, и кажем, ти си бре еманципован, модеран чоек, не може то тако...

Хахаха, исти случај :)

5. Дрогбин гол много личи на Раулов (који је ипак за нијансу бољи).

А онај волеј Милера у првом на волеј Зидана против Левера у финалу, само што је Зизу забио голчину, а Милер промашио. Идентична акција...

6. Nije mi krivo što je Bajern izgubio nego mi je krivo što je Čelsi pobedio. Jer su tim koji poslednja tri meča u LŠ igra totalno pederski.
    Jebiga. A najveći fazon je što u Čelsiju postoji maksimum pet igrača koje "gotivim". Čeh, Lampard, Ivanović i naravno Tores koji je uzgred objasnio neke stvari. A Drogba mi je totalni Dejan Cukić.

Tores jebe mame kako je odigrao!

7. E da, još jedan veliki grad dobio prvaka Evrope. Jebiga.

8. А Обала у трансу лудује ... Штета што ће да оде у неки Гванжу или Далијан ко Анелка, ал ко зна, можда тако и боље, постанеш херој, онда одеш да се зајебаваш за паре...

9. Мени је и Дрогба до јаја, звер бре, егзекутор. Самоуверен, имаш осећај да цео стадион држи под контролом.

10. Muka mi je od onog mesara...

11. Nije bio penal.
    Nisam ispunjen posle ovakvih finala bre.
    Osecam se prazno, k'o kad se ne napijes na tudjem 18.

12. A najveći fazon je što u Čelsiju postoji maksimum pet igrača koje "gotivim". Čeh, Lampard, Ivanović i naravno Tores koji je uzgred objasnio neke stvari. A Drogba mi je totalni Dejan Cukić.

Торес се полако враћа у форму, кол'ко ми се чини, ал' није још на нивоу. Можда експлодира на европском. Што се тиче Дрогбе, лик је јебени краљ! Најзаслужнији је за све ово. Ако Челси не продужи уговор с њим, није нормалан. Ето је већ отиш'о у Русију, а ако овај оде негде у Кину, јебеш га више. Два најбоља нападача данашњице да играју у пичкама материнама... Бедак!

Што се Бајерна тиче, разочар'о ме јебени тренер при избору извођача. Треб'о је дати Робену да шутира, тешко да би промашио још једном. Јесте могуће, али.. мис'им.. А Швајнштајгер је шутнуо горе него Видић против Словеније. Мис'им, онај залет, е... ШКК?

13. Торес је жешћи промашај , капирам да није требао да га доводи док су Дрогбине ноге још способне за трчање и шутирање лопте.

14. Najveci gubitnik je Totenhem

15. ПРАВДА ЗА ТОТЕНХЕМА !

16. Без зајебанције, Тотенхем ће дочекати свој тренутак, још од оне текме са ПАОК-ом коју сам опевао у некој дефки нисам видео бољи фудбал.

17. Nije mi krivo što je Bajern izgubio nego mi je krivo što je Čelsi pobedio. Jer su tim koji poslednja tri meča u LŠ igra totalno pederski.

E, baš to.

naravno Tores koji je uzgred objasnio neke stvari

Koji crni Tores, sad si me razočarao.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.