Prijava

lolo

EDIT: Lola je za RKE KOKE

Позитивно је то што сам гледао само последњих пола сата меча Базел - Ливерпул.

Koliko je samo naporno gledato Juventus u ovoj jarko zelenoj opremi, još me bole oči. Mislio sam da sam se navikao na Acine provale ali lik konsantno pomera granice retardiranosti umalo proliv nisam dobio nekoliko puta za vreme utakmice.

јел марковић опет био лош?

Nije...bio je uzasan.

pa nije se baš saplitao o loptu i nije bio toliko loš kao dosad, ali je opet bio loš

али није се истицао колко је био срање, него се уклопио у лошоћу?

Ma bas mi je tuzno da gledam Liverpul ove sezone. Koliko su prosle sezone bili vrhunski, ovo je pakao. I dalje ne shvatam prelazni rok, promasili su gotovo sva ''pojacanja''.

Jebote, Baloteli....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Нисам гледао меч али:

http://www.goal.com/en/match/basel-vs-liverpool/1923579/ratings

Showed great pace in carrying the ball but too often his balls into the box were poor. Still needs to work on his composure in front of goal.

То је то.

добро није трагично, бојим се да не веже превише лоших партија па више не види прву поставу и онда заврши у неком копенхагену.

Siv marković kao i ceo liverpul, anemična ekipa totalno za razliku od prošlogodišnje, imao marković čak jedan zicer posle slobodnjaka balotelija, lepo i šutnuo, al' nije imao sreće, isprečio se neki igrač i spasao gol.
Mislio sam da će baloteli da im unese malo živosti, ali... Ipak je suarez mnogo značio ekipi.
Edit: mada možda se razmašu kad se vrati staridž, jebemliga, mogli bi lepo da se uklope on i baloteli.

надам се да балотели неће да види зелене траве кад се овај врати

Ja juče kad sam video da će prenositi obračun između Čolovih "Murinjo parkirao jednu utakmicu autobus ispred gola, ali ja sam ga parkirao na nekoliko godina, mada sam pljuvao Murinja" i tima iz "zemlje parkiranih autobusa" nisam ni pomislio da gledam. Jebiga, vrlo je malo utakmica za koje možeš sa sigurnošću od 100% da kažeš da će biti sranje, ovo je jedna od njih.

hehahehe glupi Englezi

Šta gledati, Roma-Bajern?

Jebaše im mamu, pišaju po njima, ko sa djecom da igraju

Kupim pre neki dan za rodjendan detetu trotinet, kad ono uputstvo na hrvatskom. Zacudim se, mislio sam da je romobil ono sto igraci Rome voze po ulicama Beograda sa tri tocka i korpom napred ali bez one ruke sto skuplja ono...