Prijava

Nego da se vratimo na LŠ

Čitam danas, ovi skecheri iz koorira napisali da će Mesija,Nejmara, Pirla,Teveza i ostale legende zaseniti duel Suarez-Kijelini, kapirate? Zbog sveckog prvenstva i ugriza?

Dobar Skech
o
b
a
r

S
k
e
c
h

Đoto umri
Deky je

Juve je kurac, nameshtaju polo sranja. Pun kurac trofeja im je ilegalan.
Mada najgotivniji su mi iz Italije.

Ali Barsa i total fudbal su obelezhili zadnjih 10 godina klubskog nogometa

Kakvo će polivanje žabara da bude večeras.
Šteta sam za Djidjija i Profesora Pirla :(

http://www.politika.rs/rubrike/Sport/sportske-price/Fudbalska-inteligencija-pripada-igracima.lt.html

Ако се изузуме то што је уплео у причу и политику, односно повезивање фудбала са левичарским идејама (о чему нећемо овде) и што можда не жели да види да и Барселона доста троши, има врло занимљиво гледиште.

Нпр:

Koliko je važna filozofija igre,a ne taktika najbolje demonstrira Barsa. Ona,otkad dominira evropskim i svetskim fudbalom,uvek igra na identičan način, dok njeni protivnici isprobavaju sve taktičke varijante i na kraju završe igrajući gerilski fudbal. Fudbal i taktika koja se zasniva na bunkeru i kontranapadu je obično taktika daleko slabijih, prosečnih evropskih ekipa, međutim protiv Barse i evropski giganti su prinuđeni da igraju tako. Groteskno je videti najveće evropske klubove i zvezde kako protiv Barse igraju destruktivno ičesto ne uspevaju da sakriju svoj bes.

Ово је тешко порећи.

А и ово је занимљиво поређење:

Uigri Barselone ne može da uživa samo onaj konema dovoljno izražen fudbalski ukus. Onom kome dosadi Barselonina igra je kao ljubitelj muzike kojem je dosadio Mocart. To je proces desenzibilizacije prosečnog fudbalskog gledaoca naviknutog na epiku hiperkomercijalizovanog britanskog fudbala. Premijer liga je slična holivudskoj produkciji akcionih filmova, u kojoj je dinamika najvažniji element. A ako fudbal ikad bude mogao biti shvaćen kao umetnost ova Barselona je nešto najbliže tome.

Иако готивим енглески клупски фудбал.

TO je to. Kad čujem, kao dosadna mi Barsa kako igra, nemaju pojma pa šutni je više jebem ti mater! Dođe mi da se userem

Možda je tebi dosadno da ih gledaš mazgo glupa, ali njima sigurno nije dosadno kad im je lopta 50 pasova u posedu.

Džaba ta spika, već će da se pojavi 50 stručnjaka sa "midžeti, dosadno, bla bla bla" konstatacijama.

Barselona je ispušila,kako god se okrene jer im odlazi jedan od 3 podnošljiva igrača.Najsmrdljiviji klub.

Хаксан, хаксна, хаксно је реч каталонског порекла.

Хавију је хаксност у ПЕС-у на 99.

LOOOOL slushaj ovoj đotija

"midžeti, dosadno, bla bla bla" konstatacijama.

To je ona populacija koja se lozhi na "drskost" CR

U Španiji ima sijaset dobrih klubova koji nisu miljenici kralja i kraljevine (Real Madrid) ili ljubimci uefe (Barselona).

Vau matori. Konstatovao si da postoje i slabiji klubovi u primeri. I to skoro negde 20 njih

Nisam ni jednom rekao da Barselona igra smornu igru a i rekao sam DOBRIH klubova koji zbog ova dva govneta ne mogu da se istaknu i da budu još bolji.

Tako je Caro, zhivela barsa i Buskec kojeg kad sapletesh se vata za jebeno oko,zhiveo tim koji na zvanichnom jutjub kanalu ima klip uvezhbavanja simuliranja faulova,zhiveo tim chiji navijachi vredjaju Španiju,zemlju u kojoj igraju,da bash ću njih da gotivim.....

Је л' имаш нешто и против Републике Српске, Ђото?

Đoto, boli me kurac šta uvežbavaju. To danas uvežbava i mali lipolist na svojim treninzima. I Voša bi bila prva da nema dva usrana kluba. Po toj logici uvek treba potiskivati najboljeg kako bi neko drugi dobio mesto.Ti nisi normalan

Ti treba da igraš ping pong ili šah.

Aha da jeste,da,možda i bude sigurno mhm...