Prijava

Lažeš. Bog će te kazniti, sotono.

Sad će biti rokada na klupama zvezde i arsenala. Grof ide tamo, a Venger u zvezdu, Grof bude 4. - 8. tamo svake godine, Venger ovde osvoji 5 duplih kruna lagano. Iz svog džepa da plaća one francuze njegove da igraju.

Не знам како можеш бити нормално људско биће а да навијаш за барсу или псж

био сам сведок, гг

ama kako ih bre nije sramota

Ko je ovaj "fudbalski stručnjak" sidaš jebeni, koji si ti stručnjak da ovako otvoreno pričaš da OVAKVA UEFALONA igra najlepši fudbal u Evropi?

ali jos veca misterija kako pomirljivo to gledaju ovi iz psg-a, niko da ne krene sudiju za gusu, sto je nekako prirodno, fudbal mrtav sport

Najjaca scena ikada kad balak i drogba jure sudiju posle kradje protiv barselone

Barsa kakva god ispisa istoriju

Ispisam se ja na takvu istoriju

Ali drago mi je sto je barsa prosla i ako je mrzim vise nego zvezdu samo zato sto su se ove picke povukle

Ništa neću da kažem osim da bi sudiji uputio jednog Darka Miličića!

Ma ne moze sudija toliko da bude kriv i ako bih sklonio sudije iz fudbala nakon nemilih scena loseg sudjenja u zadnjem derbiju.
Uglavnom branis se kada imas 4:0 prednost kao najveca picka i uz to das gol u gostima i onda jedan ljaljan kao sto je di maria za koga sam poceo da mislim kako je igracina promasi odnosno ne doda loptu za siguran gol odnosno sebi prepise smrtnu kaznu, sta onda drugo ocekivati nego da izgubis.
Barsa je pokazala muda po prvi put u novijoj istoriji fudbala i to je to.
Jbt veca tuga u parizu zbog ovoga veceras nego kada su im teroristi ubili 150 sugradjana.

Dajte mi jedan dobar razlog da se u fudbal ne uvede celendz. Tipa obe ekipe imaju po jedan i ako ga iskoristis i odluka ode u tvoju korist, i dalje imas celendz. Ako promasis, gubis.

Nerealno je da sudijske greske toliko uticu na manje vise svaku vazniju utakmicu.

Heh, širkane, brate, shvataš ti da je Barselona 2 od 6 golova dala iz kvazi jebenih penala koje ni, da se nadovežem na prošli derbi u domaćoj ligi, ni Majo Vujović ne bi svirao?

Irelevantno, ako posle 4-0 u prvom meču dozvoliš sebi da primiš četiri jebena gola i igraš kao pičketina najgora zaslužuješ da te jebe sudija. Pritom, prvi penal sudija teško da je mogao da izvali sudija. Ko ih jebe kada je onaj pao ko retard, čak i kada pogledaš, pitanje je da li je bilo kontakta. Iznudio je ko god da je bio u napadu taj kontakt, ali je iskoristio priliku.

Igrali su kao pičke i to je to. Braniš 4-0, mrš u pičku materinu, treba ugasiti takav klub.

Zasluženo je prošla Barsa.

Španski cigani protiv francuskih pičaka. Ovi se debili brane sa onako debilnom barsinom odbranom, da su iole napali mogli su 3 komada da daju. A ove ciganšture me nerviraju sa tim preterano teatralnim padovima u kaznenom, ovo im je valjda bio 15. i 16. penal sviran u sezoni. Slično i u realu rade, samo još onaj ronaldo slaže onu plačnu facu u fazonu ''plakatju, ako ne daš penal''.

Ma u PSŽu sve debil do debila, to stoji, ali jebiga ne znam više mi se smučilo da gledam da Barselona, Real i reći ću Bajern MORAJU da prođu barem u četvrt finale.

Što se PSŽ-a tiče, reko bih da ima i onog -jebiga tehnički su pri rezultatu 3:1 propustili dve 100% šanse, a takvi propusti uvek bivaju kažnjavani na kraju