Prijava

Dame i gospodo, najbolji igrac ikada:

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/01/06/article-1240999-07C2D398000005DC-533_468x378.jpg

Koliko ga gotivim jebote, i svaki put kad mesijevi pacenici krenu da ga pljuju i govore da je gotov vrati se jaci.

#GOAT

TSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Mislim nije da ja sad nešto gotivim Juve... čak ih i mrzim donekle jer sam više ljubitelj Milana, Lacija i ostalih italijanskih klubova koje je normalno da prosječan pravoslavac koji voli da se oblači sportski elegantno podržava... ali ovaj jebeni real ciganski je toliko šabanski klub da ni šabani ne navijaju za njega. Bukvalno biznismen iz Rožaja the football team.

vidi ovog rabina šlomu koji kreće sa poredjenjem ronalda i mesija, brt ovaj forum nije odeljenje drugog razreda saobraćajne škole

navijači reala i barse iz srbije su prodali kosovo

Pazl uradio bih lagano za 10 milki evra zaradjenih za sat i po. Pa to je kao da uzmeš bolovanje u firmi a nisi bolestan. Rade to ljudi

Jeste, ali kad uzmeš bolovanje a nijesi bolestan ne vataš se prije toga neđelju dana za slabine kao da ti se kamen u bubregu pokrenuo iako svi živi vide da glumataš... to je otprilike ekvivalent onoga što je Ramos uradio u ovoj situaciji.

Bufon nije trebao da primi 4 gola nikako.

Ee jbg ovaj četvrit nijesam gledao ali taj i nije toliko bitan, ali onaj drugi što je prelomio utakmicu se baš bacio fino u pravu stranu i sve, plus ovi imali sreće...

Mada opet ne treba kriviti Bufona, ja nijesam baš mnogo ispratio prvo poluvrijeme ali čujem da je Juve mnogo bolje igrao prvih 45 minuta... ovih drugih 45 jedva da sam ih vidio sa loptom u posjedu ako ne računamo onaj slobodnjak u fazon 80. minutu i onih par minuta kad se sve sabere što su imali dok im sudija nije rekao "faul majstore, vraćaj se vamo"

Preloš Juve u drugom. Nemeže tako u finalu jebate

Meni je jedino žao Bufona i Mažića što ovaj debil od sudije nije polomio nogu.

Ostali igrači su ciganšture one obične i jebem ti fudbal kad je spao na ovo.

Kako mi je žao što nije bila Zvezda u finalu sad... Pazite kad bi se ovi smećari što mašu sa kojekakvim arapskim zastavama ovako radovali.

Pih.

Meni je jedino žao Bufona

+1000

Veliki gospodin i Srbin u pravom smislu te riječi... Al saće jedno 3-4 godine da seru mali Palestinci i ostala govna po njemu jer "lol 4 gola"... znači ono dok ne ode Ronaldo u penziju i ne raspane se ono smeće od kluba pa se ne prebace na sljedeći bandwagon.

vidi ovog rabina šlomu koji kreće sa poredjenjem ronalda i mesija, brt ovaj forum nije odeljenje drugog razreda saobraćajne škole

Nisam ih poredio uopste, koji mesi, gde taj igra, u Brodarcu?

Evo jedna zanimljiva cinjenica:

Real Madrid je postigao barem jedan gol u SVAKOM mecu u 2016/17 sezoni.

Evo jos jedna:

Ronaldo sada ima duplo vise golova u cevtrfinalima, polufinalima i finalima lige sampiona od bilo kog drugog igraca. Za svaku od tih kategorija posebno. Duplo.

Ronaldo je takodje veceras postigao svoj 600-ti gol u u karijeri u svim takmicenjima.

EDIT:

Jos jedna: Ovo je 6-a sezona LS za redom u kojoj je Ronaldo postigao 10 ili vise golova. Niko drugi nije uspeo to da uradi vise od dve sezone za redom.

Brate, niko ne kaže da je Krisrtijano loš, štaviše odličan je fudbaler.

Ali da bi neko bio najbolji ikad, potrebno je više od puke statistike.

Meni lično je Federer ogavan, ali lakoća kojom igra je prejebena, Džordan u košarci, Tajson u boksu, jednostavno su rođeni za taj sport. Ronaldo je kao naš Đoković, jeste među najboljima ali mu fali to nešto da bude najbolji.

Meni su recimo Ronaldinjo i pravi Ronaldo sto puta bolji od Kristijana, a nemaju ni približnu statiatiku.

Mislim da si htio da kažeš

Meni lično je Federer ogavan, ali lakoća kojom igra je prejebena, LeBron u košarci, Tajson u boksu, jednostavno su rođeni za taj sport. Ronaldo je kao naš Pantelić, jeste među najboljima ali mu fali to nešto da bude najbolji.

To je zato što Ronaldo lovi statistiku i prodaje gaće, dok je Ronaldinjo lovio loptu. Zidan je napravio odličan poso al s pogrešnim timom, a ko bi ga i krivio to je njegovo nasledstvo...

Pa mogao bih da se složim osim za Njegovo Visočanstvo, mlađi si pa nisi ima prilke da gledaš Majkla, zato te razumem šro ti je Džejms bolji. Xd

LeBron je veliki prijatelj srpskog naroda... On i Saša Pavlović kumovi.

Džordan sa druge strane najgori izdajnik... nekada se ponosio Zvezdinom zastavicom a kad je bilo najteže onda se urotio sa Tonijem Kukočom. Nula od čovjeka.

Mada kako god da okreneš, bitno je da nemaš zamjerki na moju primjedbu o Panteliću.

ronaldo cigančina sa pramenovima

Zidan jos jedan primer da ne treba trener kad imas ekipu, samo cutis pomeris se u stranu, ne glumis ludilo i znanje i kazes najboljem igracu trcite za loptom i igrajte kako hocete... Primera ima milion.