Prijava

Zato što ovo ima posledice, zato što oni ovakvim stvarima falsifikuju istoriju i prave alibi za zločince praveći ih herojima. Ja ne nosim majicu ni Miloševića ni Šešelja npr. a ti umetnici bi morali znati da njihova reč i postupci imaju jebenu težinu.
Srao je i Bata Živojinović pa lizao posle, za mene je i on smrad i dok je srao i kad je počeo da liže. Zato što se generacije bošnjačke dece uče da su im Srbi ostali dužni krv i da će se jednog dana trebati osvetiti, eto zašto je važno.

Kizo, svaka ti čast!

ahahah kizo ovaj spot s Bjelogrlićem je za onu temu transfer blama

Svi "Budi profesionalac" spotovi su za onu temu. Jebem ima mater, šta fali pravim vojnicima? Što moraju mitiljave glumce angažovati?

Jesi ti pravi vojnik kizo :)
onako pitam
Normalno da su trebali prave vojnike uzeti, al jebi ga, valja neko i na ovom da uzme pare.
.......
evo da nije samo tema za ove
npr. šta je hteo ovaj golman s ovim potezom i majicom?
http://www4.slikomat.com/10/0307/3u-2010-1.jpg

Jok ja, ja sam seljak. I očekujem angažma u reklamama "Budi ruralan to je sada urbano".

A taman se situacija smirila što se Stojkovića tiče. Na derbiju par zvižduka kad dobije loptu. I on majmun uradi ovo. Sam sebi potpisao šut kartu iz reprezentacije.

Jebem ti ključ što zaključava teme.

Slušaj Aurora, stvar je jednostavna. Moraš da furaš taj liberalni fazon da bi mogao da snimiš film, pesmu, reklamiraš se i da bi dobijao nagrade. Ni oni sami ne veruju u to što pišu, pričaju, nose i propagiraju nego su pičkice i gnjide i tako hoće da se učepe ovim vaškama na vlasti da bi dobili parče kolačića. Zato će kada uništimo ovaj jadni odvratni sistem u kom sada živimo ozbiljno najebati.
Pa sve treba da ti bude jasno kad je Karleuša podržala pedere a Čeda Jovanović izjavio kako je ona "Svetlo na kraju tunela u tami Srbije".
Mirjana Karanović dobija neke silne nagrade a Bjelogrlić snima film koji se reklamira i na tolet papiru zajedno sa njegovim dečkom broj jedan Kojom i dečkom broj dva nosatim Đuričkom. Ej i Piloti su se vratili. Pa onaj majmun koji ne zna da sastavi normalnu rečenicu a snimio je onu bljuvotinu zvanu "Šišanje" i nisu ga skidali sa Nazi92.
Otpad od ljudi.

Škart ljudski. Pandana u režiju.!.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=03&dd=11&nav_category=12&nav_id=498531

Pismo sa ovim zahtevom je upućeno gradonačelniku Draganu Đilasu i odbornicima Skupštine grada Beograda.

Koji kuracpičkematerine?

Жене у црном. Довољно.

Ma važi što će staviti taj spomenik ovde.

Замисли ти докле иде њихова дрскост. Шта се они усуђују да траже.

Treba njima jedan dobar kurac dati.

Treba njima jedan dobar kurac dati.

Хахахахаха, баш као овој.

Još nam se samo nisu israli u usta...nema dalje od toga.....

Idem prvi da im se pokenjam na spomenik ako ga naprave,pre obraza,1389 i ostalih niskočelaca!

Zamislite vest Spomenik u Zagrebu žrtvama iz Jasenovca....

Da nema ovakvih organizacija i da non stop ne seru po tv-u o klero-fašizmu i govnima, ne bi ni postojali skinsi i ostali bolidi.....

Sečem kurac ako nisam u pravu....

Samo neka naprave taj spomenik. Biće to još jedan zakucan ekser u kovčeg njihove političke karijere a sranje koje ćemo napraviti na ulicama će se porediti sa Hirošimom.

Ja razmišljam da iskoristim priliku kad bude bio neki žešće dugačak red u pošti da bez pardona uđem u poštu, iskuliram sve prisutne, stanem pred šalter da predam uplatnicu za ktitora Vukajlije i napičkam prvog lika koji se bude pobunio. Još nisam poznata ličnost, ali kad budem to uradio ima da budem upamćen među svima onima koji budu bili za to vreme prisutni. One fore sa pljačkanjem i plašenjem šalteruša su totalno out i prevaziđene i radi ih svaki maskirani kriminalac, kog zbog te maske nema ko da pamti osim policije koja ga kasnije uhvati i pusti. Ovo je ipak mnogo originalnije i nema čoveka koji me ne bi upitao: "Koji je tebi, brate?".