Prijava

И ја сам се нервирао због баскета, и јебеног Теодосића који гађа јебене тројке, а не може једну у 20 да погоди...Губили смо добијене утакмице

Kad vec krenuh, kad se protiv kiparskog Apoela ne plasirasmo u LS, popizdeo sam najstrasnije. Jurimo 0-2, pada neka sitna kisica, Dr.Mo daje gol na samom pocetku utakmice (tad je ostao da igra iako mu je umrla majka dan-dva ranije), i do kraja utakmice bude skoro bez ijedne sanse za gol.
Prezreo sam tada sve igrace osim Moa, jer su igrali rezervisano i pickinski. Ako ne zbog kluba, bar zbog saigraca su mogli vise da se potrude.

Uf, a Artmedija i 30 šuteva na gol?

Svaki neuspeh Arsenala (ukljucujuci i onaj sinosnji) me natera da vristim i grizem, pa se posle osamaim u nekom cosku. Iako sam cigance od rodjena, dosta sam se nervirao kad su igrali Partizan i Fenerbahce, kad je Bogunovic lobovao golmana ili tako nesto, sudija ih zaebo pravo. Tepica kad vidim dlake na rukama mi se dizu. Najvise sam se nervirao kad sma gledao finale Barsa - Arsenal i crveni karton Lemana.. uff prodje me jeza i sad kad se setim.

Мијат наравно , па она неправда против Муратових следбеника у финалу ,маму им јебем ....па на олимпијским кад нас Аргентина гузила 6 - 0 или 6 - 1 , па иста та Аргентина кад нас туцала на светском 6 -1 , па Холаднија кад нас гузила 6 -0 или 1 не сечам се , заброји се човек .... Па ПАРТИЗАНОВ промашен пенал против Артмедије , ПЕРО ЈЕБЕМ ТИ СВЕ!!!Па Партизанове промашене шансе против Реала 2003. .......... ма иди.......

Ево и дан данас ми је криво због оног пенала ,не могу то да прежалим никад , играли би 2 сезоне за редом у ЛШ да је , да је , да је глупи Боја дао гол из пенала!Али како је он тада само пришао лопти , ноге су му се одсекле , па онај залет па онај килав шут ,јао.........

A u kurac, kad mi osvezavate pamcenje, sad se setih te utakmice protiv Holandije od 6-1. Ne samo sto smo izgubili tu utakmicu, nego sam izgubio i pare na kladionici. Posle par kola Savo je vodio na listi strelaca sa 5 golova, a kvota na njega za prvog strelca prvenstva bila je 14. Naravno, odigram na njega, na kraju prvenstva je i delio prvo mesto sa budjavim Klajvertom, ali po pravilima kladionice igrac cija ekipa prodje dalje se smatrao boljim strelcem. A seljak dao 3 gola nasim supcima i proslavio se PREKO MOJE GRBACE. Em ponizavanje, em gubitak vidjenih para.

Najvise sam se nervirao kad sma gledao finale Barsa - Arsenal i crveni karton Lemana..

Pogledaj moj post na prethodnoj strani.

Gradacijski gledano najteže mi je palo:
5. Izbacivanje Zvezde iz kvalifikacija za LŠ od Dinama iz Kijeva, kada je na Marakani bilo 1:1. pa je Dinamo prošao na gol u gostima.
4. Poraz 4:3 od Španije na EP 2000.
3. Prečka Mijatovića 1998.
2. Ispadanje sa Mundijala zbog Australije, pao sam malo u depresiju, ali bez zajebavanja, što Frenki spomenu malopre, nisam stvarno hteo da komuniciram ni sa kim ni o čemu.
1. Poraz od Turske na SP u košarci prošle godine uzevši u obzir sve okolnosti.

EDIT: Peki što bre otvori temu, sad sam se iznervirao.

Najvise sam se nervirao kad sma gledao finale Barsa - Arsenal i crveni karton Lemana..

Ja pamtim i finale LS protiv Saragose kad je raspali Seaman primio gol sa pola terena u produzetku.

ODOH SA OVE TEME, KOJI SAM KURAC I DOLAZIO, JEBALI VAS PORAZI, SAD SE IZNERVIRAH!!!

Boja protiv Artmedije
Partizan protiv Olimpijakosa na F4 (jebeni Džoš Čirlidersica)
Roma protiv Lacija pre metar godina (Kastroman izjednačio u 95. i šaban preskače reklame)
Roma protiv Venecije koja je već ispala pre 7-8 godina, 2:2 bilo, par kola pred kraj i Juventus uzme tituulu za 2 boda
Popušavanje od Turaka prošle godine.

Kad je Bane zavalio Liverpulu dva gola, jebem ga bangava, tad je našao da se afirmiše u Čleziju, pizda mu materina. Ali drag mi čoek ipak, naš je. Ali još pizdim od te pomisli da jebeni odbrabeni rokne dva komada, uf. Jebo sam mu sve.
Rud van Nistelroj, dok je igrao za Junajted, me je jednom toliko ispizdio kada je u nekoj utakmici sa Arsenalom, pri neriješenom rezu, u nadoknadi, šutao penal i pogodio prečku, a ja čekao tu utakmicu za neki keš. Jebo sam mu sve.
Iako sam navijač Zvezde, ona petarda Partizanu od Dinama me je bolila mnogo. Jebo sam im sve.
Neuspjesi reprezentativaca me toliko sjebu, da ne mogu ni da kucam o tome. Jebem mamu sudijama lopovskim, jer oni su uvijek protiv nas i uvijek nas pokradu, mamu im lopovsku.
EDIT: I taj Dinamo Kijevski, uf. Jebo sam im mamu. Žestoko.

Сви се ложите нешто на те страњске клубове, не знам који вам је. :)
Ја сам се ложио прије на Интер, негдје кроз средњу. Тешко ми било да идем у школу након пораза у дербију, због напушавања, али онда сам схватио да ми је репрезентација сасвим довољна и да немам живаца за бацање.
Рекреативно се нервирам викендима кад игра Будућност, али с обзиром да играмо ову проклету лигу нема превише боли, јер реално и кад изгубимо, шта можемо да изгубимо? Титулу првака (скоро па) аматерске лиге. У Европи никад шансе немамо, ту сам поштеђен нервирања. 90. минута драња и још који сат послије утакмице и прође. Више се нервирам читајући штампу и слушајући људе који пљују по нама, добијали или губили.

uf, već sam počeo da jebem sve po spisku, u kurac i ova tema.
ti holanđani i španci - traume iz detinjstva. tad sam naučio od ćaleta šta su španski cigani, i otad ih mrzim k'o učiteljice iz osnovne...
zvezda i njene kvalifikacione utakmice (pre svega strazbur, bajern (prva u grupi), rendžers, i slavija (!!!) i ostale gde sam bio... gledao sam snimak pre mesec dana sa strazburom , jeb'o me konj i što sam to radio) jedno vreme sam čak mislio da sam ja baksuz, pa nisam išao na utakmice da ne baksuziram.
olimpijada, basket, 2004... pičke, pederi-demoni.
partizan - njukasl, pa real. ruke sam pojeo, ne nokte, iako sam okoreli navijač zvezde.
bruka na svetskim prvenstvima... da sam žensko, plakao bih 5 dana.
ovo sa turcima prošle godine... zajedno smo se vraćali u kafić i otplaćivali čaše i piksle, jebem im sve da im ne jebem.
dodaću još kad se smirim, ima još pun kurac utakmica.

Pogledaj moj post na prethodnoj strani.

Pogledo, eee koliko sam ja skakao kad je Campbel dao gol.. Eeeee secanja.

Ja pamtim i finale LS protiv Saragose kad je raspali Seaman primio gol sa pola terena u produzetku.

Svaka cast, ja nisam gledao ali posle sam nasao negde.

cildres,mijat, kejhil, gijan, tunceri...unistili su mi zivot. da je sve bilo drugacije siguran sam da bi mi zivot bio lepsi. 2010 se desio cildres, kao i eliminacija 3 nase reprezentacije u polufinalima...patim i paticu...katastrofalna 2010...katastrofalna. pre toga je bilo za tolerisati jer klubovi koje volim i repka su gubili sa mnogo pa sam bio realan....2010 me je vratila u kameno doba...

Jes' da sam se nervirao zbog reprezentacije, ali mislim da sam najviše ispizdeo kad je u meču Zvezda-Lacio Kijeza dao gol iz ponovljenog slobodnjaka. Raspali Ranđelović...

Mislio sam da sam dotakao dno što se nerviranja tiče 2005e protiv Artmedije... Boja idiot koji puca penal a nije dao gol koliko meseci, i Slovaci koji prolaze a igrali su bunker obe utakmice. Na kraju mi je ostalo da molim Boga da Artmedija neće biti u grupi sa Interom, jer sam se tad žešće ložio na njih, i naravno, desi se i to.. Par meseci nisam bio normalan.

Pre toga, naravno, Mijatovićeva prečka, imao sam neku lutkicu sa njegovim dresom koju sam kupio od džeparca, 30 maraka, bacio je sa terase...

Kada smo igrali sa Australijom, gledao sam utakmicu sa svojom sadašnjom devojkom koja mi tada još nije bila devojka. Ložio sam se na nju mesecima pre toga, a živeo sa drugom devojkom, i bio sam u totalnom haosu, dal da pokušavam kod ove, šta da radim sa starom devojkom, itd. Na kraju, mi ispadamo, ja koji sam u totalnom mentalnom kolapsu, fazon: "ma, sad više ništa nije ni bitno", pokušavam, uspevam, raskidam, i sad sam srećan čovek. Krasiću i Panteliću, hvala :D

Trudim se da se ne nerviram mnogo oko opklada, jer ih imam oko 400 godišnje, i odavno bih bio u Lazi da se nerviram oko svake, ali znam da popizdim kad se desi nešto mnogo bolesno, tipa:

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_div_2/8922191.stm

ja i dalje mislim sta bi bilo kad bi bilo...u osmini finala bijemo amere, posle dodje urugvaj, pa u polufinalu se osvetimo holandjanima!!! ali ne ... ma jebem ti temu i sve u picku materin.

Јебига људи, боље овде да се истришемо него негде другде... :)

Исти случај, ја сам убеђен да би избацили Амере. ЕЕЕЕЕЈ, Американци у осмини финала, па јел може боље?