Prijava

Ma da, o tome je pričano odavno... To je bila šansa kakvu nećemo imati više nikad, i jebeš ga sad... Ja se nadam da ovaj tim koji ide može nešto da uradi, Krasić će još biti dobar, Ljajić, Tošić, ova odbrana, Kačar, Kuzmanović.

Ono što je problem je to što nemamo napadače, a Crnogorci, koji nikad ničemu nisu služili, se cepaju i odmah nakon toga stižu Jovetić i Vučinić aaaaaaa

2005-те , звезда-псв 3-2, био сам срећан као нова година, на моју и жалост многих звездаша у холандији нас натоваре 5-0...највеће разочарење у тадашњи фудбал, и и дан данас кад видим какав имамо тим и тај од пре пар година...земља и месец.

Puko sam kad je Holandija izgubila finale od Šuganije. I kad smo pukli od Turaka. T'o sam gled'o u gradu sa oko 200 ljudi. Svi popizdeli. To me držalo par dana, al' nikad se nisam nervirao oko takvih stvari duže od 2-3 dana.

ja i dalje mislim sta bi bilo kad bi bilo...u osmini finala bijemo amere, posle dodje urugvaj, pa u polufinalu se osvetimo holandjanima!!! ali ne ... ma jebem ti temu i sve u picku materin.

I uz malo srece tucemo Spance i prvaci sveta :D

Кроација - Партизан 5:0

Тамо негде, 98', 99' .Тад сам, сећам се, сео пред зградом на степенице и плак'о.

ЕДИТ : Ипак је 97', и то квалификације за Лигу Шампиона, сунце ти јебем. Сад потражио на нету. Пу маму им јебем!

Кроација - Партизан 5:0

Тамо негде, 98', 99' .Тад сам, сећам се, сео пред зградом на степенице и плак'о.

E, to je tek bila keva.... Dolazim sa mora, palim TV...
- Tata, 4-0 za njih
- Ma to su sigurno korneri.

U tom trenutku, Kroacija daje peti gol...

E da, morao sam da se vratim na temu da kazem da sam sebi odavno zabranio gledanje reprezentacije u rukometu, narocito muskom. Inace ne pratim klupski rukomet, ali ne da se nalozim na reprezentaciju, dovoljno je jednu utakmicu da pogledam i da se sav zapalim. A uvek ima nekih talenata, i uvek smo konkurentni svima, pa opet uporno duvamo na svakom takmicenju.
A npr. reprezentaciju u odbojci gledam skoro ravnodusno, bilo da dobijamo ili gubimo.

Па да кренем прво од Звезде и утакмице у Стразбуру, па онда Бајерн, па Левергузен, Лацио, Динамо Кијев, Селта, ПСВ... После Стразбура ми је било толико тешко да нисам проговорио ниједну реч после утакмице, а нисам могао да заспим целу ноћ.
Па да наставим са нашом драгом репрезентацијом. Прво Холанђани и Шпанци на Еуро 2000, па јебена Аустралија, а са њом и Гана, једно финале Светске лиге у одбојци када смо изгубили од Бразила у пет сетова(пети сет био прешао 30-и поен), рукометаши у више наврата, ватерполисти у финалу Олимпијаде 2004,... А наравно ту су и Турци прошле године. Чини ми се да је то био најдепресивнији дан у целој прошлој години. Иронично, тај дан сам славио рођендан.
Да споменем и финале СП, када су јебени Жабари добили Французе. Како ми је тада било криво што су Французи изгубили.
Ту је и финале Лиге шампиона 2008. године, када је Манчестер освојио. Али чини ми се да то није било ништа у односу на 2004. годину када је Ливерпул освојио. Сви у мојој кући навијају за Ливерпул, а ја једини за Милан. Како је то било тужно вече. И сутрадан сви нормално причају о сјајној утакмици, а једино ја седим у неком ћошку и ћутим. Али како сам се радовао 2007! :)

Prošlogodišnji porazi Partizana od Olimpijakosa i CSKA na F4 su mi mnogo teško pali... Jebeni preplaćeni Čajldres, je zakucao u poslednjoj sekundi i to je jedino korisno što je uradio u Olimpijakosu :/ Poraz od CSKA mi nije toliko teško pao, više je bio kao so na ranu...

Još uvek se nerviram zbog Terijevog promašenog penala za titulu LŠ 2008.
I MNOGO SAM BESAN I SVAKIM DANOM SVE VIŠE MRZIM BARSELONU JER SU POKRALI ČELSI U POLUFINALU LŠ DVE ILJADE DEVETE. Onaj ovrebo je mogao da svira 4 ili 3 penala, morao je da svira makar 2, a najmanje jedan, a SLEPAC je svirao NULA breeeeee!!!!

Isključivo pizim zbog Mančestera. Na reprezentaciju ravnodušan, nemam više živaca za to.

Али чини ми се да то није било ништа у односу на 2004. годину када је Ливерпул освојио.

2005 :)

Било је зајебано после Аустралије, у једном моменту сам мислио да ћу црћи од муке. И данас кад се сетим какав нам се жреб отворио дође ми да поједем ову тастатуру.. Мрзи ме да куцам сад све, пошто ћу понављати већ речено, углавном сам пиздео због Ливерпула, а Звезду и репрезентације да не помињем.

Стварно, ја сам толико навикао на разочарења фудбалера, да сам стварно убеђен да никад ништа нећемо да освојимо, нити ћемо икада да постигнемо неки успех у професионалном фудбалу за сениоре.

Стварно, ја сам толико навикао на разочарења фудбалера, да сам стварно убеђен да никад ништа нећемо да освојимо

Duuuuuuuuuh lol

Realno, jako se retko desi da neka država osim onih tradicionalno najjačih osvoji nešto u fudbalu, Grčka je "jednom u 100 godina" stvar.

Па вероватно никад нећемо освојити ништа, али џабе кад не могу да престанем да их гледам и да се нервирам. Ево опет сам почео да мислим о томе и тачно видим пред очима костур нокаут фазе, САД распали па Уругвај и на крају Холандија.. А ми јачи и од Амера, и од Уругваја а у полуфиналу све могуће.. Двапут сам чак и сањао то срање, дете ли му јебем крававо и Ларионди и афричким чамугама и Красићу и популаризовању фудбала и Сепу Блатеру и ФИФИ и свима. Опет сам се изнервирао јебига...

Inače, jedan moj ortak je singlirao za po 10 eur da nijedna afrička ekipa neće ući u osminu finala(kvota 11) i četvrtfinale(kvota 5.5). I ko ga jedini sjebao? Gana.

Менталитет нам је такав. Глупи смо као курац, и не знамо да се носимо са ситуацијом. Имали смо тимчину за минимум четврт финале, а испали одмах зато што правимо идиотске потезе. Црвени Луковића, пенал Кузмановића, пенал Видића, промашаји Красића и Ивановића, па шлаг на торту промашај Пантелића, ееееееј, тај Пантелић никад ништа ваљано у каријери није урадио, и јеботе, имао је толико среће да му се пружи та једна шанса да покопа све што су причали за њега, да нам набије у буљу све што смо кењали о њему, да нам се посере на фацу преко свих аргумената зашто не треба да игра, и он је опет ЗАСРАО! Тај човек је рођени кретен, губитник, и такав ће цео живот да буде.

Како бре, јебем му матер, може један ПАРАГВАЈ да уђе у четврт финале? Један Јапан у осмину, један Уругвај да освоји четврто место, а ми никад, ништа? Онакав тим, све саме звезде и фудбалери најбољих европслих тимова, и опет НИШТА!

Како бре, јебем му матер, може један ПАРАГВАЈ да уђе у четврт финале? Један Јапан у осмину, један Уругвај да освоји четврто место, а ми никад, ништа? Онакав тим, све саме звезде и фудбалери најбољих европслих тимова, и опет НИШТА!

Imali smo užasno loše izbalansiranu ekipu. Odlična odbrana, dobar vezni red, nikakav napad. Na kraju, jebeš ti sve ako nema ko da ti da gol.

Imali smo užasno loše izbalansiranu ekipu. Odlična odbrana, dobar vezni red, nikakav napad. Na kraju, jebeš ti sve ako nema ko da ti da gol.

А Парагвај, Гана и Јапан су имали супер избалансирану екипу?

Није у томе ствар, ствар је у томе што су они професионални спортисти, а не као ове наше дилеје, отишли да пуше и пију, као клинци на екскурзији.

То ме је и више изнервирало.

Тешко да смо пукли због два пива и пакла Сарајевске Дрине, али напад нам је био очајан, то стоји.

http://www.youtube.com/watch?v=P1yPYGA-z3E

И даље жеже.