Prijava

Pošto je danas 8godina od atentata na ovu osobu o kojoj lično nemam pozitivno mišljenje i smatram je još jednim dokazom srpskog mitomanstva,želeo bih da vidim vaše mišljenje o njoj?

I ja smatram da je Đinđić delom mit - jednostavno nije bilo dovoljno vremena da se potvrdi kao reformator, ali ni dovoljno vremena da neko proceni da je loš. Ipak, kada vidim ko su bili premijeri posle Đinđića i kojim tempom rade srpske vlade - ne mogu da se otmem utisku da bi bilo bolje da je on živ.

Bio lopov k'o i svi drugi. Naravno u međuvremenu postao sredstvo za oslikavanje nove ikone. Tragikomedija, burleska....

Potpuno se slazem s tobom. Nije mi jasno hvaljenje osobe koju niko nije voleo dok ga nisu ubili...

Koga bre niko nije voleo?

Gidra je delimično upravu,Đinđić je popularniji sad nego pre smrti.

A ko ga je voleo, Ox?
Doduše jeste Mićunović dok ga nije smenio kurvanjski onako s mesta predsednika DS-a.

Svaki moj dalji komentar bio bi produbljivanje ove besmislene rasprave u kojoj đinđićomrsci gledaju da dokažu da ovoga niko nije voleo i da ga je smrt učinila popularnim. Premda je tematika od velike važnosti za dalje bivstvovanje srpskog naroda, posebno na teritoriji Južne Pokrajine Kosova i Metohije, te u Republici Srpskoj, ja se neću više oglašavati.

A zašto je on uopšte ubijen?

Jes' dobar moj stojko. Dovoljno o njemu govori to kakvim se govnarima okružio. A to što je bio efikasniji od ovih bi verovatno samo značilo da bismo i brže i još gore propali nego sad. Ali to je neka moja logika, nećemo da saznamo nikad da li sam u pravu ili ne.

A zašto je on uopšte ubijen?

ni meni to nije jasno.

Препумпана личност. Лик ништа није урадио а величају га као неког хероја. Го курац.

"Sve su životinje jednake, samo su neke JEDNAKIJE od drugih"

Sve je Orvel lepo rekao u Farmi.

Ne znam odgovor na pitanje koje si postavio Šejn, ali znam da bi odgovor na pitanje ko stoji iza njegovih ubica rešilo mnogo stvari u ovoj zemlji.

http://vukajlija.com/forum/teme/22029?strana=1#post_1088323

Kako bre nije ništa uradio? Osvojio je 750.000 dinara na novogodišnjem Milioneru. Baš je lepo znao odgovore na postavljena pitanja.

http://vukajlija.com/milos-obilic/238212

to je moje mišljenje o mitovima..a o Đinđavom, otkud znam..polovina Srbije ga mrzi, polovina voli...a svi su se sjatili na sahranu i plakali..i oni koji su ga do juče pljuvali...licimerstvo kakvo postoji svugde al kod nas je baš uzelo maha...

što kaže Johnny, kad bi se znalo ko stoji iza ubica mnoge bi se stvari rešile...onda bi bilo jasnije što je roknut i samim tim bi bilo jasnije kakav je bio...

Ovo prvo iz naslova

Ovde još samo fali Tom Ripli da zabiberi neki kilometarski tekst i da ga na kraju ne skontam šta je hteo da kaže? :P

kad bi se znalo ko stoji iza ubica mnoge bi se stvari rešile...onda bi bilo jasnije što je roknut i samim tim bi bilo jasnije kakav je bio...

A i kakvi su oni koji su ga roknuli a ja verujem da su oni danas mnogo jaki na političkoj sceni Srbije, a ubice to ne bi smele da budu.

e jbg sad, šbb kbb. nikad nećemo saznati šta bi i kako bi uradio, ali s obzirom da je njegov kumić i štićenik evo, koliko već godina na vlasti, sigurna sam da nam je tačno onako kako bi bilo i sa njim...