Prijava

Ma daj, ovakve nipodaštavačke izjave su karakteristične za napaljene LDP-ovce, znam da vi mislite da ste vi jedini ubano -prosvetljeni-kuleri, a svi ostali zatucana seljačka govna koja ništa ne znaju -neću ni da čitam boli me kurac

Molim? Kakav drugi odgovor si ti ocekivao na svoje pitanje:

Ma daj, ko još tvrdi da su ga ubili njegovi nosioci kovčega-Beba i Čeda?

Nipodastavanje je kad ti mene nazoves LDP-ovcem, pokusavas da me dezavuises prisivanjem pripadnosti, iako nemam nikakve veze sa njima. U linku koji sam okacio su taksativno navedene izjave, za koje si tvrdio da ne postoje.

Sve i da je ovo motivisano kampanjom, da ne polemisemo dalje na tu temu, to apsolutno ne menja stvari, i svima bi bilo od koristi da se ovo istera do kraja. Kada bi u Srbiji SUDOVI radili svoj posao, ovo bi bila pravna drzava, i sve bi bilo drugacije, apsolutno sve!

Da je u Srbiji sudstvo odvojeno od vladajuće koalicije i stranaka, možda bi i bilo nešto od toga.

Đinđić je bio štetočina. Popularnost mu je bila veoma niska. Znatno je "porastao" u očima mnogih tek kad je ubijen. Ali, to ne potire zla koja je radio iz koristoljublja i medijske pažnje.

Slazem se sa Lacibg-om....

Добро, његовим убиством се обичним Србима отворила могућност да сами кроје своју будућност, а не да нас води неки корумпирани тајни шпијун ватикана, ције и кагебеа,слепац као он. Зато, не серите више, него ето правите своју будућност за себе, и пустите нeчију да почива у миру. ВИ.
Јебем ти интернет ко га направи, да му јебем све! Баш!!

Је л' се неко од вас сећа да је назив ове Форум теме "Ђинђић - медијски пренапунпана личност или неко ко је могао поставити ствари на место" ?

Оно, контам да је аутор теме био у трипу да напишете реч-две на ту тему...

Broj komentara je premašio sva moja očekivanja kada sam pravio temu,ne smeta mi što su se neki uneli u temu,zašta služi forum ako ne za diskusije :)

Glorifikovan i previse, nikad ga nisam gotivio(moja tetka ga je gotivila i dok je bila student glasala za njega jer je nosio mindjusu), iako su ga uzdigli do neba, ne mogu da ne priznam da mi se ne dopada sta on sada predstavlja u Srbiji, valjda ce se pojaviti neki Don Kihot koji ce pratiti tu verziju do kraja, tad nam mozda bude bolje.

Nervira me što ne mogu (ne umem) da citiram neke korisnike, prosto ovde nema nikakve pomoći oko editora ...

Ali ... Kome je muka što ne čuje lepo o Đinđiću može da ode na youtube i zabavi se. Ovaj je zlotvor preporučivao NATO bombarderima da ni slučajno ne prestaju s bombardovanjem dok ne ubiju ili ne oteraju Miloševića i SPS. Taj "patriota" je bio spreman na bilo koji korak da uvali guzicu u fotelju vlasti i da nas vodi "svojim nebrojenim viziJama". Pored NATO alijanse iskoristio je i Koštunicu podmećući ga da se takmiči za predsedničku funkciju jer sam nije smeo da se kandiduje jer je bio totalno nepopularan i minoran kao političar.

Njegove "nadnaravne političke sposobnosti" su zapravo narasle kroz legendu posle ubistva. Sad postade neprej.ebiv političar, nezamenljiv, propadosmo bez njega. A on je u stvari bio uvod u dalju dezintegraciju i bananizaciju Srbije. Naslednici su mu Tadić (majko mila spasi nas) i Čeda Jovanović. Gde smo sada i kako nam je suvišno je govoriti. Svako to oseća na svojoj koži.