Prijava

Zvezda je juče igrala sjajno,imamo šanse protiv Partizana ako ne bude neki kiks kao Đorđevićev jesenas.Ma samo nek bude golova da ne bude kao prošli derbi,možda i najgori ikada.

Čuo sam da ste igrali dobro ali i mi smo. Ne bi verovao šta smo promašivali.
Srčani udar samo što me nije strefio kad je OFK-a dala gol. Al' dobro je. Vrnuli smo odmah.
Biće dobra tekma u sredu. Povratili ste malo atmosferu koju niste imali zadnjih godina, a kod nas je standardno dobra. Uz lep dan i malo otvoreniju igru obe ekipe, može najzad da bude odličan Derbi, kakav dugo nije bio.

Prošli Derbi je uopšte okruživala neka atmosfera koja nema veze sa fudbalom. Prvi Derbi da mi se nije navijalo uopšte. Samo sam čekao da se završi i odem kući. Nismo išli ni da slavimo i cirkamo okolo. Ništa. Samo smo otišli.

Ma samo da bude golova,da se radujemo kao pravi navijači,zajebi me bunkeraša,juče tri tekme domaće lige bile 0:0...Rumunska liga za nas je svetlosnim godinama daleko,a kamoli zapadnoevropske.

А што отварате овакве теме кад ће доћи квази Гробари и квази Делије и почети да се препуцавају и да договарају Трошарину?
И ја сам хтео да отворим нешто слично па ми је речено да ово не треба да постане спортал.цом... Ајде катанац

Реално, Партизан је јача екипа ове године, може да освоји дуплу круну, мада биће занимљиво, Звезда игра много офанзивније него пре, мада једно је сигурно, биће доброг навијања.

Cenim da takvih kretena nema u Vukajliji,kad bude bilo takvih komentara(ako bude bilo uopšte) zaključajte temu...

Верујем да Партизан може до победе од 2 гола разлике

I ja mislim da smo ipak mi nešto kvalitetniji ove godine ali opet Derbi je Derbi, nikad se ne zna. Posebno što mi na JNA zadnjih godina igramo za nijansu lošije i teže nego na Marakani.

Добро Џони, зна се да смо половично чували екипу против ОФК-а.

Tejgo je ubica,imam osećaj da daje gol sto posto,Vukić je stari znalac,ali i Zvezda ima Evandra.Možda na derbiju bljesne i Borha,Prosinečki ga je hvalio samo tako na pripremama,spreman je fizički,jak a i nije drvo poput Boje ili nekog sličnog pa da mu je tehnika nula.

Opet meni je kao navijaču drago da se srećemo 3 puta sa Zvezdom ovog proleća. Jer Derbi je najbolje zezeanje i najveća ludnica u sezoni. Kakva god da je utakmica na tribinama je ludnica.

Na ovaj derbi verovatno neću ići,mada na onaj u prvenstvu dolazim sto posto...

Добро Џони, зна се да смо половично чували екипу против ОФК-а.

Nema veze, igrali smo mi dobro protiv OFK-e. Stvorili smo nekoliko stopostotnih šansi. Posebno smo drugo poluvreme dobro odigrali.
Iliev je odličan. Mnogo je bolji nego jesenas. Trebalo mu je malo vremena.

Meni je u Zvezdi nešto opasan onaj klinac Vešović. Ne znam zašto al' njega se našto najviše bojim. I Koromana. Naši bekovi mi ne ulivaju samopouzdanje.

Tejgo je ubica

Stvarno jeste.

Ево ја мало да браним црвено беле боје, Евандро је показао какве латиноамере трбеамо да доводимо а не оног Молину и такве примере. Такође ако се среди Калуђеровић мало, а не ко јуче да шутира пенал кад је лепо речено Каду, имамо неке шансе. Мада ја увек кажем: Видећемо - на крају.

Meni ulivaju sigurnost Krsta i Savić. Bez obzira na godine Krsta igra ovu našu ligu lagano i mnogo znači Saviću. Sale trči kao blesav i zatvara defanzivno levu stranu bolje nego bek a ume i loptu da gurne. Juče se videlo i da je Vukić mnogo bitan za napad. Šteta što je nešto rovit.
Da, videćemo. Biće tu svašta jer ipak Drbi je to. Za mene praznik.