Prijava

DakleM prosto...
Na sajtu sam od 2007, bio sam mod valjda dve godine, bio sam "Abraxus umesto Abraxusa", itd... Time hoću da kažem, da pomalo znam kako funkcioniše ovaj sajt.

Nekako mi upade u oči to što kada se napiše definicija, pa makar i genijalna, ona nema šanse da bude pogledana ni 10% kao neki, bilo kakav poster.
Sad se ja pitam da li je vreme da Vukajlija uzme ono mesto na netu koje je imalo nekada Srbovanje? Da li je vreme za promene zato što je novim članovima mnogo lakše da gledaju nego da čitaju?

Stvarno nemam predstavu kako će biti u budućnosti, sećam se da pre otprilike 9-10 meseci, kada bih postavio defku, ona bi sakupila 30-ak pluseva za veoma kratko vreme. Sada sam srećan ako dobijem 20 pluseva za ceo dan. Takođe kvalitet definicija se osetno pogoršao, tako da je i meni mrsko da ih čitam. E sad posteri, moram da priznam da mi se ideja postera na početku svidela, sada srazmerno padu kvaliteta definicija pao je i kvalitet postera, tako da mi sad pregledavanje postera više dođe kao obaveza nego uživanje. Ostaje nam samo da čekamo i da vidimo šta ćemo i kako ćemo...

jebo te život, a ja mislio da kurdov profil koristi neko drugi, kad ono međutim... ima još materijla za temu lesi se vraća kući... :D

vrijeme je da svi oni koji pišu kvalitetno i ozbiljno prestanu pisati i nek se onda nose sa svojim posterima

Džaba trubiš nepostojeći liku, kursdkog porekla! :-) Da , super su definicije, ali je ekonomski isplativije da imaš više posetilaca, a oni su očigledno vizuelni tipovi...Mrzi ljude danas da čitaju, a i mnogo je lakše da vizuelno raslojiš dobar od lošeg postera. Mislim da je vreme u pitanju. Pa svaki dan ovde ostavim sat -dva čitajući definicije, a mnogi NEMAJU TOLIKO VREMENA za to...Ja bih ukinuo postere, onda bi ovde bili pravi ljubitelji pisane reči, ali onda sajt gubi na broju posetilaca, i to mnogo, a oni su BITNI u virtuelnom svetu... Recimo brojao sam pre neki dan LIKOVE koji su mi neki poster stavili u OMILJEN. Od preko STO imena onih koji su ga omiljenovali, poznajem TRI autora sa definicija. ostalo ANONIMUSI! Da li ti je sada jasno...

Донекле си управу имењаче али увече око 1-2 сви имају времена да читају, ја бих ставио да може само 1 постер на дан, да не буде толико глупости и да им се смањи број, кад не буде било постер тај дан остаје им само да читају дефке или оду у крпе, ја лично једва читам, гледам какав је наслов да знам да ли да одвалим минус са слашћу или плус јер је добра. :)

Ja sam za to da se ukinu posteri.
Ali kontam da bi kaizen tako izgubio dooosta kinte.

Kvalitet je ono sto te privlaci ili odbija, lakse je napraviti dobar poster nego dobru definiciju, realno, zato su takve ocjene na posterima a takve na definicijama.
Lakse je i da se procita 2 recenice, ili cak 2-3 rijeci nego da procitas definiciju, pa makar ona bila odlicna.
Posteri su ono sto je ovom sajtu brzo podiglo popularnost, tako da sumnjam da ce se izbaciti. Od kako je uvedeno pravilo za postere od 50 poena, mislim da je kolicina losih definicija eksponencijalno porasla. E sad, ja bih mozda uveo ogranicenje i za pisanje definicija za novajlije, da moras da ocjenis 100 definicija (najbolje odabranih) pa tek onda da ti se otkljuca opcija da pises definicije, valjda ce skontati kojim putem trebaju da se vode kada pisu definicije. Uveo bih ovo eksperimentalno, da vidim kako bi to islo, bez obzira da li se neko bunio ili ne, ako bi se dobro pokazalo onda bih ostavio, a ako ne onda bih probao da nadjem neko drugo rjesenje.

ja bih ukinuo 50 poena za postere. Nek potencijalne posterdžije slobodno prave koliko hoće a da se sklone sa definicija.

ja bih ukinuo 50 poena za postere.

Искрено, ја би' повећао поене на 200 минимум. Знам да се то никад неће десити, али то је моје мишљење. Ужасно ме нервирају постерџије, посебно у последњих месец дана. Неумољиви су, не може човек да прочита 5 дефки, а да не наиђе на 2 типа, ''постер - Треба ми за постер, дајте ми плус, биће добар, мајке ми.''

Pa zato sam ja nešto tripovao da bi ugasio te poene. Nek' prave postere, ko ih jebe.

da moras da ocjenis 100 definicija (najbolje odabranih) pa tek onda da ti se otkljuca opcija da pises definicije, valjda ce skontati kojim putem trebaju da se vode kada pisu definicije.

Ово је добар предлог. Скроз.

Džabe im kada im je mozak kao u piletu.

Odlična ideja. Mora da pročita 50-100 definicija dnevno i oceni da bi imao pravo da postavi JEDAN poster...

Mora da pročita 50-100 definicija dnevno i oceni da bi imao pravo da postavi JEDAN poster...

Мора да прочита те дефке, које ће га ваљда научити који смисао отприлике треба да имају дефиниције, па онда да напише своју и ако сакупи довољно плусића, направи постер.

da moras da ocjenis 100 definicija (najbolje odabranih) pa tek onda da ti se otkljuca opcija da pises definicije, valjda ce skontati kojim putem trebaju da se vode kada pisu definicije.

Kao da je neki problem da izlupa 100 ocena za kratko vreme i bez čitanja. Nije to rešenje. Više puta su ljudi to zaključili.

Kao da je neki problem da izlupa 100 ocena za kratko vreme i bez čitanja.

Onda se to tretira kao hejt/lajk i autor biva banovan.

autor biva banovan.

Управо. Али опет, он неће моћи само оцењивањем да направи постер. Мора да оцени дефке и да осмисли своју, јер и даље важи 50 поена за постер. А то читање би требало да му помогне у смишљању дефиниције.

A ko vam garantuje da će ČITATI definicije? 100 ocena može da se nalupa očas posla, nije u tome poenta...

A ko vam garantuje da će ČITATI definicije? 100 ocena može da se nalupa očas posla, nije u tome poenta...

Људи читајте шта пишем. :) Аутор после МОРА да направи своју дефиницију која ће бити 50 у плусу. Ако не направи, нема постера, џаба читање, џаба све. :)

Pa dobro, neka je zadato vreme za ocenjivanje 100 definicija 1 sat, opet to ne znači da su definicije pročitane. Ko neće da čita ne možete ga naterati da to uradi. Kada bi to bilo moguće škole bi nam procvetale.