Prijava

Slažem se sa L@kijem

http://vukajlija.com/posteri/grobari-79138.jpg?1300284499

Jedan od razloga zašto ne treba ukinuti granicu od 50 poena.

Jedino što podržavam je smanjen broj postera i definicija.

Za malobrojne koji nisu ispratili u drugoj temi, motivacija za ukidanje ograničenja na pravljenje postera je porast očajnih definicija koje prave potencijalne posterdžije ne bi li se domogli tih 50 poena.

Hvala na upućivanju.

kaizene, jel se i ovo mijenja?

Popunili ste dnevnu kvotu!
Da bi na Vukajliji svačiji trud bio zapažen od strane drugih, neophodno je sprečiti izlive kreativnosti pojedinaca. Stoga je propisano da u 24 časa svako može ostaviti:

5 definicija
5 slika
2 postera
Ti si tu kvotu ostvario. Dok čekaš da dobiješ ponovo priliku, pogledaj i oceni tuđe definicije, ili se zabavi na četu i forumu :)

Hvala na razumevanju!

Поздрављам промене. Коначно нешто конструктивно. (пишем ко да никад ништа конструктивно није било лололо)

Dobra odluka, kaiz.

Sviđa mi se uklanjanje ograničenja od 50, sviđa mi se smanjenje na poster dnevno, ne sviđa mi se smannjenje sa 5 na 3 definicije, ko piše gluposti napiše maks dve, tri definicije i to je to, ne piše ih 5.

Slažem se sa Strajinim postom.

Svidja mi se uklanjanje ogranicenja od 50, svidja mi se smanjenje na poster dnevno, ali i dalje mi se ne svidja smanjenje sa 5 na 3 definicije.
Vise mi se dopada ideja od koje je poceo sajt ''Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita.''

Ne vidim da se tu nesto promenilo smanjenjem kvote? Ili sad tu treba da stoji:

''Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita...izuzimajuci te dve stvari koje ste bas sad hteli da definisete, a danas ste vec definisali triput."

Sviđa mi se uklanjanje ograničenja od 50, sviđa mi se smanjenje na poster dnevno, ne sviđa mi se smannjenje sa 5 na 3 definicije, ko piše gluposti napiše maks dve, tri definicije i to je to, ne piše ih 5.

totalno se slazem...nema vise 50 poena, da ne bi clanovi spemovali glupim definicijama,kako bi skupili bodove, a zato je smanjeno ogranicenje sa 5 na 3? malo nelogicno po meni :/

divno, i to 3 je mnogo al za početak je ok :)

sjajno ako mislite da su definicije glupe zbog postera :)

sjajno ako mislite da su definicije glupe zbog postera :)

lololo!

Inače, kul je ovo.
A boli me kita jer sam ktitor. :)
+

Od kada sam registrovan,nisam viđao glupe definicije,odnosno,viđao sam,ali su uklonjene u roku od 5 minuta,od strane autora ili moderatora,jedino sam viđao postere bez smisla.

meni je svejedno, najčešće nemam inspiraciju ni za tri defke, a ovako i kad budem imao - lepo ću da ih zapišem za crne dane :)

pozdravljam svaku inicijativu koja predstavlja pokušaj poboljšanja, samo da ovo ne dovede ponovo do ekspanzije duplih naloga...

Kaizene, ispravi i ovo:
# bez ograničenja za definicije(5) i postere(2)
:)