Prijava

Већ писах, пробао тројку са две цуре, клинке неке, напили се код мене као стоке и спонтано се десило. У првим тренуцима ми био мало флеш, искрено, срећа па сам био пијан..после сам испробао све сцене из порнића које сам имао у глави. Ујутру кад сам их возио кући, ћутале и обориле главу, вероватно им било бедара што су испале курвице.

А пошто сам имао такво друштво, где смо само такве тражили, нас неолико мушкараца и једна цура је било баш много пута, пешес тих фуфица смо имали па смо их подводили, а ја сам тад живео сам..куплерај сам направио од стана.

Једном смо таслачили неку клинку, згодна била ал ружна и шкрбава, свршили по фаци, и кренемо да је возимо кући. Успут покупимо једног друга који је био невин, мислим да је и сад. Сели он и она назад, у једном тренутку погледам ја у ретровизор, он ладно закрљао ову шкрбаву. Наравно, и дан данас га јебемо за то.

Једном сам имао групњак са брадатом женом, миџетом, дресером тигрова, играчицом на трапезу, слоном, нојем и питоном и гутачицом сабљи. Питон је само гледао и самозадовољавао се, брадата жена је јахала оседланог миџета док их је дресер тигрова коме је играчица на трапезу пушила бичевао и терао да скачу кроз запаљен обруч; слоновску киту је гутачица сабљи сабијала до краја, док ју је ној кљуцкао у чмар, интензивно, а ја сам све то замишљао.

sjajna tema, dekijev post najbolji.
E napisao edin avdić kolumnu o Bodirogi!
Idem da jedem pa da čitam :)))))

Један је Горчин Стојановић!!!1

Ček ček, da l postoji lik na ovom sajtu koji veruje u to da postoji lik na ovom sajtu koji je udario više od 3 recke a kamoli probao trojku?

Maestro idi jebi gabore.

nisam imao takvo iskustvo.

Nema veze, mladi ste.

Ludi Čače idi budi nevin do tridesete.

Шта фали бити невин
ја ево чекам праву

Ја бих желео да први пут буде из љубави... :/

треба ми она сискреним емоцијама

Ја бих желео да први пут буде из љубави... :/

Može drugačije?

Bolje da ste otvorili temu: Seksualno iskustvo (seks sa ljudskim bićem, a može i životinjom)

Маестро ♦

Ček ček, da l postoji lik na ovom sajtu koji veruje u to da postoji lik na ovom sajtu koji je udario više od 3 recke a kamoli probao trojku?

Ko te jebe kad si drkadžija pa ti sve nerealno što se tiče žena.

Realno, lakše je jebati nego dobiti odabranu definiciju.

Realno, lakše je jebati nego dobiti odabranu definiciju.

Uf pa jeste, evo ja sam jebo a nemam ni jednu odabranu, ali opet imaš vukajlijaša sa 50 odabranih a 0 recki.

Ko ih jebe, njihov problem.