Znam lika koji je motorom spičio u auto, preleteo preko auta sa rezervoarom među nogama i tri meseca ležao sa jastukom pod mudima. Posle napravio dete.
Знам лика који је закуц'о на кош у дворишту школе и,у току пада,повукао обруч,а за обручем и целу таблу.Да ли је осетио грижу савести или је потпуно скренуо са ума,не знам,али знам да је купио нову таблу и нови обруч.
Znam lika koji je Rumun!
Znam lika koji je ponavljao 3. razred osnovne. Kasnije je ponovio još koji razred i nije ni završio školu.
...stvarno jebo jednom... zamalo!
znam lika koji zna ribu cija je baba sinhronizovala i dala glas zmaju u slatkoj maloj izvrnutoj torti
Знам лика који је са ликом који зна лика бацио мачку у бунар.
Знам лика који је контроли показо куртон уместо месечне...
Znam lika koji je bio sa devojkom u vezi oko pola godine, pa onda kad je napokon trebalo da jebe, ona mu naplaćivala svaku jebadu po 50 evra. Paćenik!
Знаш Стефана Костића? :)
znam lika koji od LSDa tripuje da je golub
Знам лика који је разбијао чаше и тукао рубинштајн са Шербеџијом.
Znam lika koji poznaje Zoricu Markovic.
Znam lika koji je svome drugaru pomagao da sam sebi popuši kurac, pritiskajući mu glavu.
NE SEEEEEEEEEEEERI!?!?!?!?!? Daj mi broj njegov, moram da upoznam tu babu obavezno! :D
Znam lika koji je mrtav pijan mesečario na ekskurziji i iskenjao se u frižider. Posle toga ga naravno kulturno zatvorio i vratio se da spava.
Znam lika koji je ubio svoju ženu, tijelo joj izrezao na komade i sve to fino spakovao u kese za smeće i pobačao kroz nekolko kontejnere širom grada.
Znam lika u cijoj su zgradi snimani Bolji zivot i Porodicno blago.
Znam lika prvi na vukajliji
Znam lika koji je motorom spičio u auto, preleteo preko auta sa rezervoarom među nogama i tri meseca ležao sa jastukom pod mudima. Posle napravio dete.
Знам лика који је закуц'о на кош у дворишту школе и,у току пада,повукао обруч,а за обручем и целу таблу.Да ли је осетио грижу савести или је потпуно скренуо са ума,не знам,али знам да је купио нову таблу и нови обруч.
Znam lika koji baš lik, jer kad on nešto kaže, stvarno ispadne lik i svi mu kažu da je lik. I guzio je svoju profesoricu srpskog u trećoj godini, lik.
Znam lika koji zna Milku Canic.
I poznavao sam lika po kojem je uradjen Niko Belic iz GTA IV.