Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Znam lika koji je pitao kako da pusti teletekst na strimu...
"Pa SK brate kako ne može?"
Znam lika čiji je ćale išao na faks sa personom koji je imao nadimak Kiseli. Kiseli je bio najgori student u čitavoj istoriji Univerziteta. Uglavnom, to je bilo devedesetih, i Kiseli nije imao para, jbg, siromašni roditelji, i on se dosetio da postane žigolo, tj. da zadovoljava babe po Beogradu. Uglavnom, njemu je to lepo išlo, nije se on ložio na to, nego čisto radi para. I krenu babe da umiru i ostavljaju mu stanove. I Kiseli dobije jedan, pa dva, pa tri pa bogami pet stanova. I Kiseli batali faks i počne da živi od rente, u jedan se stan uselio, ali i dalje radi kao žigolo. Tako jedan dan, Kiseli dolazi na novu lokaciju, nova mušterije, zvoni on na vrata, kad ono zgodna, prezgodna plavuša. Kiseli već trlja ruke od sreće, zavhaljuje se bogu za ovo. Plavuša ga pozove unutra, kaže mu da sedne. Ode ona do kuhinje, kada iz druge sobe izlaze dvojica dvometraša, golih. Kiseli kapira koja je priča, kreće on ka vratima, kad kurac, zaključana. Kreće ka kuhinji, i ona zaključana. I tu Kiseli stoji, dvometraši mu smeškaju i približavaju polako.
Uglavnom, Kiseli radi i dalje kao žigolo, ali je tog dana naučio jednu vrlo važnu pouku:
Ako se baviš jebanjem, veoma je moguće da ćeš biti jeban.
ti si ladno izmislio ovako glupu priču kako bi upakovao ovu degenerično pouku i zadnje rečenice koju si valjda sam smislio.
ubij se
ahhahaah davim se koliko jadno ahahhahaahahh
koja transfercina jebena od price sa sve dubokumnom poukom na kraju hahahahahahahahahahahhahahahah
ahhahahahahahahahahahahahahahhahaha
kisli
ahahahahahahahahahhahahahahahah kakav
i Kiseli nije imao para, jbg, siromašni roditelji
Ne znam lika.
Samo se vi zajebavajte, Kiseli je skupo platio svoju gramazivost, bolje da je učio na greškama drugih.
Ovo "Kiseli" bolje da si definisao, tu bi ti se neko smilovao i možda greškom lupio plus.
batalila je ova placanje. Izvalili je njeni da nema love, posle optuzila nekog decka za silovanje i da joj je trazio lovu i to. Solidna picka, 19 godina. Znam nekolicinu sto su je udarali. Rekord je 8,9, svi u redu za pusenje.
јеси ти јебо?
http://i.imgur.com/1nwH9F5.jpg
Ima neki prevod za ovu prvu Zvezdankinu objavu?
Ne mogu ti pomoći brt :-(
Upotpuno svacam izvnjenj vasik. Ali niko dez obzira ne moze da me ubedi da pisem ono sta zakteva ja nisam dase vodim pod istragu.jass
~Zvezdanka Arsić
Zabavna činjenica je da se skoro svake dve osobe na planeti mogu povezati lancem poznanika dužine u proseku šest.
Dakle znam lika, (koji zna lika)^6, koji je predsednik Amerike.
Ја знам лика који је дечко једног потпуковника који зна Путиновог пашенога.
знам лика који је јебо путинову ћерку, бар се тако прича по чаршији
дође ми брат од стрица
kiseli hahahahahahahahah
Знам Путина. И Павкеца.