Moram nekome da se pohvalim

1. Ko dobroćudni tumor lolo

2. Једем дуван чварке и пием ред бул!олол

3. trenutno sam u mnogggo dobrom tripu.

4. већ си се оладио, каброн? ја још некако нисам, мада сам синоћ 9 сати пио у граду и џаба. само сам њесра направио

5. kabron,najeo sam se pljeske i plazma torte malopre,a pre toga smotali 2 xne kolega i ja,takomda sam namiren fino baš.i toplo mi je

6. Аааа, то је већ друга прича. Тренутно ти је лепо :) Ае уживај, да каброн не квари атмоспхеру :)

7. Начи док сам ја чекао на ладноћи, ти си јео пљеџу?лоло

8. Едди, отпишај, виш да се љубимо.

9. Ko te jebe kad nećeš do bucka lolo

10. KABRON... fijuuuuu

11. Znaci, pazario sam brate Soni Bravia LED 40 inca TV, znaci tanak samo 3 cantimetra, znaci ludnica. Ima i vajrles internet na njemu, jebote! Znaci - jutjub, fejsbuk, pickematerine. Jutjub sljaka k'o satic, fb je do jaja spor, (ali libo me stojko za FB, ni na kompu ga ne gotivim, ne vidim zasto bi neko visio na njemu sa TV-a). Ima i preko nekoliko internet TV kanala, uglavnom su sranje. Ali, jutjub je zakon. Najgotivnije je sto se klipovi skidaju mnogo brze nego sa mog kompa. Nemam jos pretrazivac tipa gugl, ali bice, kada ga zbudze. Ono, svako malo ukljucim TV, a ono "jur apdejts ar redi tu bi instold". A ja mu ga dajem po onom radu "uns-uns" :D:D:D
    E, a sto je najjace, sa sve USB vajrles stapicem me ojadio za cirka 1,100 NZD, sto je nesto manje od 700 jevreja.

12. Čevu, po prvi put u životu postajem ljubomoran, ja bez jutjuba život ne smem ni da zamislim, još sad kad su me vratili na 1mb-s, plačem od tuge što sad klipovi idu kao puževi na pesku.

Meni godina dana na Vuki! FAK JEA!

13. Ma jutjub je keva, pored Vukajlije jos jedino tamo provodim sate i sate, jos sam nedavno provalio onaj kanal "CEO FILM", pa sada gledam po pet nasih muvija dnevno, jebi ga - moram da nadoknadim, zato me nesto ovde nema u poslednje vreme :)
    A cestitam za polozenu prvu godinu, odatle je sve laganini :D

14. Испеко ракију! Први казан. Сад спремио други....остаје ми да ложим ватрицу, и пијуцкам...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.