Moram nekome da se pohvalim

1. nemam pojma, taj bag je vrlo čudan, ja samo znam da brisanjem poslednjeg skidam dva, ili sam to samo utripovao jer još neki mod skida onaj drugi post..

2. Moderatorska simultanka :)

3. Verovatno ste čuli za 3 naša momka koji su imali udes u Americi, da je jedan, iz Crvenke, poginuo, drugi lakše povredjen, a treći je u jako teškom stanju, i sada se vodi rat sa vremenom i novcem za njegovo lečenje, i za odlazak njegovih roditelja tamo. Pošto ja taj momak iz mog mesta, Kule, vamo se organizovalo dosta agencija, firmi i lokala da se skupljaju pare, ali nikako da probije nešto jače u javnost. Pa moj kolega i ja ponovo izadjosmo da otvorimo kofer na sred centra i da udarimo po svesti ljudi. U 1 popodne se dogovorili da ćemo da pikamo za dečka, za pola sata pozvali sve što se pozvati može, blitzkrieg propaganda, i u 6 se pojavili da sviramo.

Evo par slika kako je prošlo:

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q74/s720x720/1385009_10201303063433018_1040907825_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q82/s720x720/1374269_10201303062432993_1803623906_n.jpg

Jedno 2 sata svirke, čak su i ljudi sa strane pevali, lepa atmosfera bila, iako je za cilj koji je vrlo tužan, ali pičnuli smo narod u srce izgleda.

Što je najbitnije, skupili smo 17300 dinara za tih par sati svirke. Nije nešto kad pogledaš koliko je ukupno potrebno, ali mi smo dali sve od sebe. Biće to sve ok, nadam se. Moj grad, za koji sam do sada smatrao da je mrtvilo, me je prijatno iznenadio.

4. do jaja chavez, svaka cast
    sad ovo za sta sam ja hteo da se pohvalim ispada kao glupost, ali neka ga

porucijo sam ovu majicu
    http://i.imgur.com/OTcMoSi.jpg
    ssssss

5. Чавезе ова вест и она што су поправили кров оним људима ми је некако улепшала дан. Не знам, некако ме то подсећа на праву Србију а блејкање, смор и то

6. moram i ovdje, presrećna sam!
    BUUUUUUUUUUUUUDŽEEEEEEEEEEEEET!!!!

7. oho:) dala ti ona da polažeš? čestitam

8. jees, upravo ta! bog joj dao zdravu djecu:D

9. Na jaliji badem drvo raste, na bademu od zlata ljuljačka....

10. до јаја мајица еди сад можеш да караш клинке које се ложе на бамбија

11. OČISTIO SAM GODINU PATOLOGIJO EVO TI KURAC!

12. Medicinu studiras leptejebo?

13. Bravo, Vidro, Bravo Fokuse... Fokusu..
    Žižo!

14. Što je najbitnije, skupili smo 17300 dinara za tih par sati svirke. Nije nešto kad pogledaš koliko je ukupno potrebno, ali mi smo dali sve od sebe.

Kod mene na faksu (na protestu) nešto manje od toga skupljeno čini mi se. Tako da to uopšte nije loše. Kad bi se na više mesta ljudi tako angažovali bilo bi sjajno.

15. Moram nekom da se pohvalim:

Video sam MrsRaven uživo, ali ima druga strana medalje.

16. priznaj da si se kao slučajno okrenuo za Rejvenkom i počeo da arlaučeš pred ženom naprežući vene i držeći se objema rukama za glavu JEBOTE KOLIKO JE OVA DJEVOJKA NEKAD BILA PRELIJEPA, POGLEDAJ ŠTA HEROIN URADI OD OSOBE, C C C, dok u glavi već pališ cigaru poslije seksa

priznaj

17. Ti misliš da sam ja smeo da se okrenem?

18. treba ti samo dobro pokriće i dobar scenski nastup, dobar intro i dobra Rejven lolo

19. a kakva je ta rajven sad, i kakva je bila pre?

20. Evo i ja da se pohvalim juče dao fiziku 2 i time obezbedio budžet jer da nisam, izduvao bi za školovanje. Ali svejedno mi studenti smo govna imamo 6 rokova i dobili dodatna dva i još se bune ljudi 'oće oktobar 65, 66 i 67 jebemimmiša nezahvalna.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.