Moram nekome da se pohvalim

1. Ма јок, 5км=30км.

2. Pa ne seri,rekao sam da je zajebanije,ali me interesuje zbog cega konkretno. Jednom smo izduvali za prevoz sa kupanja i vracali se 16-17 km (doduse krenuli kad je zaslo sunce) i nije bilo toliko strasno,samo tabani bole u papucama...

3. Брате петнес је опуштено, после тога ти је сваки метар тежак. Мене ноге убијају јер сам силазио низ доста стрм пут десетак километара, набију ти се прсти напред и створе се жуљеви. Горе ми било него кад сам се пео.

4. Jebeno...Treba odabrati pravu obucu za to.Ne mislim da treba kupiti neke patike specijalne od milion evra nego ono,da imas neke patike koje su dosta otvorene,da stopala ,,disu" a opet da budu lepo zategnute,sa cvrstom petom da bi zglobovi lepo radili...

5. Ja sam tako opičio 40ak kilometara... išao sam brzim hodom sa povremenim trčanjem. Stao samo jednom, zato što sam imao kamenje u patici koje je trebalo povaditi. Trebalo mi između 5 i 6h.

Nakon toga, nisam imao nikakvu upalu, ali sam imao takve žuljeve po stopalima (što od patika, što od pomenutih kamenčića) tako da nisam mogao da stojim, bolelo me malo levo koleno i ojela mi se bulja ( ona crena ani da se tako medicinski izrazim, iliti onaj razdeljak između guzova) :D

To je bio krug: Bajina Bašta - Nikolića brdo - Kostojevići - Rogačica - Crvica - B.Bašta

6. jesi stao negde da mokris za tih 6 casova

7. jesam, ali bez ikakvog zadržavanja... pišam, otresem, nastavim

8. јеси умро кад си реко да сте победили?

9. ne pričam o maratonskoj bici...

10. Ja sam jednom tako pešačio od Osla do Prizrena u adidasovim japankama, pun mi kurac svega bio stršnoo jbt

11. Sigurno si obo carape na japanke, pa te zuljalo!

12. Da nisu bile Abibas?

13. maraton trče nejebači jer tako ubijaju vrijeme

14. Evo kako je teklo moje današnje spremanje pice:
    - Gdje se sad uključuje ova rerna?

Kraj.

15. брате ја данас јео слатког купуса и питу пројару јебо пицу

16. Пасуљ из казанчета, јебо пројару

17. па не могу да једем пасуљ и купус

18. Ja sam jednom tako pešačio od Osla do Prizrena u adidasovim japankama, pun mi kurac svega bio stršnoo jbt

Pre će biti da si pešačio od Prizrena do Beograda.

19. Oso sam malopre nakon kise u svoje jezerce i kupo se! :3
    Asam zajebaT

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.