Prijava

ophidia

Ristekpa. Aj se ja i ti plodimo, totalno si moj tip.

malo si seljak za moj ukus.

Ово није био спуст, ово је био велеслалолололом.

sigurno da postoji neko izvesno uvećanje šansi da jebeš kad je lepo vreme. mada...sve je to individualno. ako si pglu za ribe, nema da u'vatiš ništa, nevezano za godišnje doba. dok ako si prvoklasni arčer, ima da jebeš i na grenlandu.

da ...a šta ćemo sa rusima i skandinavcima! kod njih je stalno hladno a prave zavidno dobre filmove na temu seksa čiji sam veliki poštovalac.

Ma čist životinjski nagon. Sezona parenja, klasična. Sve pupi, cveta, raspršava u prirodi, pa tako i mi koji smo deo nje imamo nagon za oplođivanjem. Da smo manje moždano razvijeni radili bi to samo u proleće.
Meni je kul ovo toplo vreme. Ja sam ionako blagi melanholik, pa me sunce diže iz apatije.

Zapata oni su se navikli, Skandinavci imaju Golfsku struju, žive pored mora, hrane se ribom ili mesom, imaju dobro krzno, imaju jak alkohol pa mogu da jebu kad oću...

Rusi... njih boli kurac, da onoliko piješ briga te koje je doba...

Meni je kul ovo toplo vreme. Ja sam ionako blagi melanholik, pa me sunce diže iz apatije.

To se kaže cepam WOW.

A šta ćemo sa 500 000 neprijavljenih kineza ?

Једно питање. Је л ово неко едитовао назив теме, или сам ја толико прсо па сам написао обајсните уместо објасните?

Ahahahaha, ne verujem. Mislim, ja nisam, a ne verujem ni da su drugi. Ne bih ni primetio da nisi rekao. Ispraviću.

Не брате, ово обајсните звучи као да неки хазарски номади имају намеру да ти груну кобас. Хвала на корекцији.

Ili nešto vezano za bajs.

"O, bajsnite mi" - Molitva Lensa Armstronga bogovima biciklizma da poštede njegov bajs kvarova na narednom "Tur d Frans -u".

Eto, sa' ću da turim na naslovnu :))

Једноставно, престао зимски лаг и дошо бољи проток људи јер ги грије сунце. А сунце је моћно! Прави меланин, а меланин јебава ко зна шта што не знамо још увек, те ти дође да будеш луд од дроге меланинске. Ете ти.

sam si odgovorio jos u prvom postu, da zivotinje smo, sezona parenja jbg....
nije u pitanju bolje raspolozenje zbog hejtovanja zime, jer su ljudi vidno NAPALJENIJI u prolece nego u drugim godisnjim dobima...

malo si seljak za moj ukus.

Priznaj da se ložiš na mene ;) A i postaću veći seljak ako ti nije dovoljno, ocam.

Е, не знам шта сте овде све писали али планирам прочитати. Код мене је још снијег до кољена, солидан минус и тако то, па ако неко већ јебе да се обрадујем. Увијек сам срећан због туђе среће и то једна моја јако лијепа особина.

Прешавши овлаш преко постова 3 ствари су ми запале за око.
Прво, да Славко јебе, што није јелте ништа ново...
Друго, примјетио сам да Бурзум јебе Пекија на пар мјеста и то у врло занимљивим позама. Такву комбинацију нисам очекивао, али ето прољеће је, дешавају се чудне ствари. Ако ништа, тема је спојила двоје младих, и мени лично је драго због тога.
И треће, много ми се допада катијин пост. Толико ми се допада, да сам из мени незнаних разлога добио овај животињски нагон што Бурзум помену да се са њом размножавам, што ми је помало геј јер смо ја и она јарани. Да ствари буду чудније, код мене још није прољеће... Очекујем катија да бациш комент како сам гадан или да ми је туки слабинац, чисто да дођем себи.

е не знам зашто је то тако, ја увек збарим нешто у зиму, и онда не јебем јер живим са маторцима, а напољу не могу да јебем, ладно, а немам кеша да изнајмљујем гајбе собе и пичке материне!

Е а онда дође лепо време а ја сувог курца, уствари навлажим га понекад кад одем да се купам у Ади, јер јебено немам кеша да одем на море па да тамо јебем на златним плажама неке египћанке ил кога већ, а овде то не долази у обзир јер кучке неће се јебу на каменим плажама Аде циганлије, а богуми ни на оним поштеканим клупицама у оној шуми око ње! Е сад, за кој курац ми се то дешава не знам, ал се дешава! Сушим туки лети, а зими сам приморан да сушим... Ето!

, а немам кеша да изнајмљујем гајбе собе и пичке материне!

Torima,mozes kod mene uvek,ali moram bar poliranje glavica da dobijem! :) Od tebe ili nje,svejedno je... :D

A kapiram da se ribe vise heftaju u prolece jer im lakse da samo svuku suknjicu,plus tad moraju da budu doterane,obrijane,nalickane,jer jebi ga,ako ces da nosis minic,ne moze da ti viri suma iz njega.A zimi penis,zakopcane do grla,zamisli koja suma je u pitanju,pa nijedna nije luda da ti se skine... :D

јер кучке неће се јебу на каменим плажама Аде циганлије, а богуми ни на оним поштеканим клупицама у оној шуми око ње

S kakvima se ti to družiš. Neće jer imaju dovoljno, osvesti se Fejse! Ona koja nema, i klupa u parku joj super.

бвлдга, од мене наравно немо ни да питаш лололол

Месс, јбга то ове малолетнице са којима се дружим, тј покушавам да се дружим! Е сад, можда су само невине па неће у парку први пут...