Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
:radi bicepse:
MOGU JA I BEZ KAPS LOKA!JA MOGU DA JEBEM SA ŠIFTOM! JA ŠIFTUJEM!
ti sa tolikim upitnicima vjerovatno ne jebeš jer imaš previše pitanja
JA JEBEM
ЈЕБЕМ СИЛОВИТИЈЕ ОД ХИТЛЕРА У ПОЉСКОЈ ТРИЈЕС ДЕВЕТЕ!!!!
PEREM SUDOVE PA IH ONDA REĐAM PO VELIČINI, OD NAJMANJE DO NAJVEĆEG DOK ČINIJE STAVLJAM ISPOD POLICE DA NE SMETAJU U HARMONIČNOM RASPOREDU KOJI SAM USPOSTAVIO !
RADOLACKUJEM!
Eclipse,VIDIŠ LI 5 UPITNIKA? TO JE ZA SVAKO JEBANJE SA SMRTONOSNIM POSLJEDICAMA! JOŠ TRAŽE ŽRTVE! STRAH ME DA JEBEM,ALI JA UBIJAM PRCANJEM!
JA ČERNOBILUJEM!
DIGO MI SE KURAC ! SAD ĆU SVE DA VAS RASKLJAKAVIM ! JER JA JEBEM !
MOJ KURAC JE POZNAT PO CELOJ GALAKSIJI! VANZEMALJCI NE POSTOJE ! TO JE MOJA SVRŠOTKA PO PLANETAMA KOJA JE OMOGUĆILA NASTANAK NOVIH ORGANIZAMA ! JA GALAKTIŠEM !
LOŠE DEFINIŠEM,ALI MNOGO DOBRO JEBEM! MOJ KURAC DEFINICIJA ZA SEBE!
UMREĆE NAM TEMA, MUNAVAJTE KURČINU!
gambi ne dozvoli da umre tema, jebi decxko jebi
JA JEBIŠEM JEBIŠE
JA SAM POČETNIK U ZANATU,PA JEBEM KAO LUD! JA LUDIŠEM !
JEBEM!
http://www.youtube.com/watch?v=5bc8SMOTCrA
Meni istekao ban, a dok je trajao jebao sam po ceo dan!
I sad jebem!
I Šiba jebe!
Ja uhvatim majku koja doji dete, pa je jebem dok joj dete drži sisu u ustima. Gruvam je kao manijak sve u pičku! Pa je onda jebem zguza i lupam njeno dete po dupetu! Onda krenem da svršavam. Tad izvadim detetu onu sisu iz usta i nabijem mu u usta kurac i ono pije moju spermu umesto mleka! A majka mu viče: "Pij, srećo mamina. Snaga na usta ulazi."
I Šiba jebe, ako nisam napomenuo.