ЈЕБАЊЕ 5.

1. MOGU JA I BEZ KAPS LOKA!JA MOGU DA JEBEM SA ŠIFTOM! JA ŠIFTUJEM!

2. ti sa tolikim upitnicima vjerovatno ne jebeš jer imaš previše pitanja

JA JEBEM

3. ЈЕБЕМ СИЛОВИТИЈЕ ОД ХИТЛЕРА У ПОЉСКОЈ ТРИЈЕС ДЕВЕТЕ!!!!

4. PEREM SUDOVE PA IH ONDA REĐAM PO VELIČINI, OD NAJMANJE DO NAJVEĆEG DOK ČINIJE STAVLJAM ISPOD POLICE DA NE SMETAJU U HARMONIČNOM RASPOREDU KOJI SAM USPOSTAVIO !

5. Eclipse,VIDIŠ LI 5 UPITNIKA? TO JE ZA SVAKO JEBANJE SA SMRTONOSNIM POSLJEDICAMA! JOŠ TRAŽE ŽRTVE! STRAH ME DA JEBEM,ALI JA UBIJAM PRCANJEM!

6. JA ČERNOBILUJEM!

7. DIGO MI SE KURAC ! SAD ĆU SVE DA VAS RASKLJAKAVIM ! JER JA JEBEM !

8. MOJ KURAC JE POZNAT PO CELOJ GALAKSIJI! VANZEMALJCI NE POSTOJE ! TO JE MOJA SVRŠOTKA PO PLANETAMA KOJA JE OMOGUĆILA NASTANAK NOVIH ORGANIZAMA ! JA GALAKTIŠEM !

9. LOŠE DEFINIŠEM,ALI MNOGO DOBRO JEBEM! MOJ KURAC DEFINICIJA ZA SEBE!

10. UMREĆE NAM TEMA, MUNAVAJTE KURČINU!

11. gambi ne dozvoli da umre tema, jebi decxko jebi

JA JEBIŠEM JEBIŠE

12. JA SAM POČETNIK U ZANATU,PA JEBEM KAO LUD! JA LUDIŠEM !

13. Meni istekao ban, a dok je trajao jebao sam po ceo dan!

14. Ja uhvatim majku koja doji dete, pa je jebem dok joj dete drži sisu u ustima. Gruvam je kao manijak sve u pičku! Pa je onda jebem zguza i lupam njeno dete po dupetu! Onda krenem da svršavam. Tad izvadim detetu onu sisu iz usta i nabijem mu u usta kurac i ono pije moju spermu umesto mleka! A majka mu viče: "Pij, srećo mamina. Snaga na usta ulazi."

I Šiba jebe, ako nisam napomenuo.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.