Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
I JA JEBUCKAM!SAD! SADIŠEM!
uzmu i trljaju ga o tebe a ono sve šećer u prahu ostaje na ratluku
jebeno te zovu da ideš u fabriku gde te umaču u vodu koja postaje čist beli kristalizovan šećer sa ukusom trešnje, onda ga tucaju u prah pa prave one šugave kesice za sok na rastvaranje
šugav je zato što su prviše razblažili slatkoću!
toliko si slatka da se se šećer na globalnom nivou dobija ustvari od tebe a ove plantaže su tu samo onako radi reda
koliko da imaju crnci šta da rade
ustvari ti proizvodiš šećer tako što se valjaš po celofanu a šećer ostaje
onda se to skuplja i prlja da bi ljudi mogli da ga gledaju, previše je beo u čistom stanju
jebeni ljudi u vatrogasnoj opremi dolaze da rade tu jer običan smrtnik ne može da izdrži toliki sjaj
JA ŠEĆERIM
JA RASTVARAM
JA JEBEM USPU!!!GSPIŠEM!!
u gsp-u!
JA SAM USTAO I SPREMIO NESKAFE 3 U 1 NA SVOM TERMOSTATU ! KAFA JE BILA VRUĆA KO IZ KAZANA I JA SAM MEŠAO KAŠIČICOM ! JA KAFANIŠEM !
ЈЕБЕМ МНОГО ДОБРО!
JA DANKANUJEM!
ЈА У ПИЧКУ!
JA SE GADIM TAKVE SLATKORJEČIVOSTI,PA ZATO JEBEM ŽUSTRIJE NO PRIJE!
Ja sam jebao Kaizena!
Ja rasparčavam!
ЦЕПАМ!
Ja kame-hame talas!
Kad zarijem kurac u zemlju zaustavim njenu rotaciju!
Ja svršim na kamion - igračkicu i nastane optimus prime!
Bušim lobanju kad ga mećem ženi u usta!
Kad jebem mnogo jako počnu malo da me bole jaja od onog lupanja, ali posle nekog vremena prođe... Da l' se naviknu, da l' nešto utrne... Ne znam... Ali je bitno da ja nastavljam da jebem i jebem i jebem i jebem kao volina! Mnogo snažno!
KURCEM CUNAMI PRAVIM !!
КОРИМ!