Prijava

E a najkul kategorija ste vi ahaha kako vas je amantino naložio i sad gleda a vi se koljete a ja ne jer sam šmeker i samo vas gledam u UDBA maniru pa reko da vam kažem o tome.

E vi jebete. :D

A još kulja je ona " ja sam to skont'o odma', al' šta da govorim kad se to podrazumijeva, jebote, pa mućnite glavom malo! "

I ovaj Gvozdenović je "pametnica", tek sad provalih... Neće Bosna iz mene, pa da si Bog. :(

Otvoriti temu u kojoj napljuješ pol sajta, pa poslije ne odgovoriti ni na jedan post, je u najmanju ruku ŠUPAČKI! Da sam moderator, ovaj amantino bio popušio bananu samo tako i to na duži period... valjda zato nikad i neću biti!

A imaš ambiciju, čuj, čuj... :P

Ova tema je dušu dala za speRmovanje. JA JEBEM!!!

Тема није дала душу за спемовање, тако да нема потребе да радите то. Ако немаш ништа да кажеш, немој да јебеш овде.

Тема је одлична за дискусију, а то што онај који је отворио тему не учествује не треба да представља проблем онима који желе да учествују на прави начин и везано за тему. Ви треба да дискутујете о ономе што је он написао, а не о њему. Сваки следећи офтопик ове теме повлачи казну.

Jebiga Peki, već sam rek'o šta sam mislio, amatino je demantovao sebe na ovoj temi, uz to nije odgovorio bilo kome, dakle ZAJEBAVA. To je za ban, koliko znam.

imam komplex batyela natcheey

To je za ban, koliko znam.

Лоше знаш.

OK je tema, ja sam se dobro zabavio čitajući kako ni jedan autor na Vuki ne zaslužuje da bude na Vuki :)
Ne može ovaj sajt više da bude što je bio 2007. i 2008. jer jednostavno nema više slenga za definisanje. Svaka čast moderatorima za borbu protiv sranja, ali nekih POPUSTA mora biti - ne sviđa se svakom isto, zato defke i dobijaju po 30-40 glasova umesto 700-800.

Ja i dalje mislim da sve ovo nije u redu, a i mogao je sve ovo da napiše u ispovedaonici. I šta sad? Ok, napisao je, ali hoće li neko da mi objasni koja je svrha ove teme i o čemu da diskutujemo ovde? Sto puta su ljudi do sada otvarali teme o slabom kvalitetu definicija, pričali o tome i svaki put su te iste teme bile ekspresno lokovane. Po čemu se razlikuje ova tema? Bolje napisan uvodni post? Duhovit je? Jeste, ali suština je ista. I da li ja imam pravo da otvorim temu sa stvarima koje me smaraju na ovom sajtu, a da ne popijem bananu?

jer jednostavno nema više slenga za definisanje

Глупост, наравно да има.

Ovo je klasična samopromocija.
Ključ.