Prijava

Satanisti su gori od nevjernika. Nevjernici su bar normalni pa vjeruju u nevjeru, a ovi vjeruju u đavola. To neće na dobro nikako. Mislim da je to čisto preseravanje i da bi ih trebalo malo prevaspitati, poslati kod psihologa da malo popričaju, šta to sa njima nije u redu.

Слажем се са Дубом.

Satanizam podrazumeva verovanje u iste bajke kao i hrišćani. Sve je to besmisleno.

Бесмислено ?

Због чега ?

Pa ako je zanimljivije da te natakaju na trozubac i kuvaju u kotlovima cijelu vječnost, umjesto da uživaš u čarima raja, onda još uvijek nije nešto u redu sa njima, koliko god obe priče bile besmislene ili ne.

Zato što jest'. Religija, bilo koja da je je besmislena. Moglo je to imati smisla pre par 'iljada godina, al' u ovo doba, to ne ide.

Mene u sustini okultne sekte ne plase koliko ovi fini sto ti kucaju na vrata i pitaju te - "Jeli sine jel verujes ti u Boga? Sad ce ovaj ciko da ti pojasni sve ono sto vecina ne zna o svetom pismu."
Satanisti su sarlatani, navuku te da orgijas sa njima pa te posle ucenjuju sa snimcima, al brate ne dolaze po kucama.
Ovi jehovini nisu normalni.:)

Meni nikad nisu kucali ti Jehovini, fino bih ih dočekao, saslušao šta imaju da kažu i pokazao im gdje su vrata. U stvari, rekao bih im da mi ispričaju šta imaju u haustoru, ne puštam nepoznate ljude u stan.

Mene startovali u hodniku zgrade. Reko - Ne valjam vam ja, vec sam davala krv.:)
Inace oni ne podrzavaju davanje i primanje krvi.

Zato što jest'. Religija, bilo koja da je je besmislena. Moglo je to imati smisla pre par 'iljada godina, al' u ovo doba, to ne ide.

Prodajes nam muda za bubrege ;)

Uh to je onda izlaz u slučaju požara, to bih mu rekao kad bi se taj svjedok nabrijao žestoko da me privoli da pređem kod njih. Jer dajem krv redovno :)

Nisu oni napadni preterano. Krenu da te pitaju o Bibliji, pa da ti citaju pojedine delove, dza bu. Ja prvo pomislila ovi dole skupljaju pare za obnavljanje crkve. Kad 'oces...:)

Ја планирам да оснујем секту, реално. Толико је несхваћених дебелих жена на улицама, да је људска мизерија профитабилнија од било које болести зависности.

Pa da sam religiozan, išao bih u ovu normalnu crkvu, a ne u te alternativne. Mislim, još uvijek odem ponekad u crkvu, samo ne toliko često kao ranije. Ali šta god mislio o religijama i bez obzira koliko religiozan bio, uvijek je čudan osjećaj kad odem u manastir, pozitivno čudan :)

Pa one ce sve jedno biti debele i u sekti i van nje. Bolje ti kreni da dilujes heroinom, to je lek za masne naslage. 30 kila za mesec dana.:)

Spoj lepog i korisnog.:)

A jel se to bode u ruku, kao kad vadiš krv? I mislim da se pravi hrišćani ne koriste sa tim.

Ma to je samo moj, prijateljski predlog Milici, nemam ja nista s tim.:)

Satanisti su Hrišćani, samo još jedna frakcija. Ako si Hrišćanin veruješ i u satanu, oni samo misle da obrnuto čisto uz inat. To je tako delikventno da nije veliki problem, KAKANA je upravu kad kaže da treba onih kulturnih da se plašiš ne ovi ne iživljenih klinaca što tripuju. Inače meni su sve to bajke tako da sam imun na njihova trućanja.

Ma meni je svejedno, krstili me kad sam bio mali, sad mi nema izlaza.