Prijava

Свака медаља има две стране, тако да мислим да овај предлог не би дуго успео у реализацији. Мислим, идеја није лоша, представити сајт као нешто вредно, али то треба васпитним мерама.

Naravno, ideja da se sajt predstavi kao nešto vredno je dobra, ali neće se do toga doći tako što ćemo da se zatvorimo i umremo u svojoj ljušturi k'o ona školjka kako se već zove. Nije Vukajlija Akademija nauka pa da funkcioniše po ovom principu.

Не пије воду.

Ne valja ništa. Kako ću znati koga da pozovem i ko je ok? Na osnovu komentara? Ne verujem. I nisam zaludan da pratim nekog novajliju i njegove komentare kako bih procenio da li je duduk ili potencijalni genije. Tako bi onda prolazili samo oni koji znaju već nekog što nije dokaz kvaliteta.

Uostalom, ja sam sam došao na sajt, a jebem.

Да поновим- предлог је ок, али ово са звањем је проблематично. ОК, није мени тешко да позовем неког- најмањи проблем, само- нисам разумео баш најбоље како?

Пеки д џем
А јес, много је аутора дошло на сајт, а да нису знали никог, па пишу у најмању руку солидно. Да је тог система, многи никад не би дошли на сајт.

istina, bili bi uskraceni za mene! :P