Prijava

Skenjao se, vratio se u kuću u kojoj je još radio komp, uključio PES, počeo da igram i plačem.

ahahahaha

I ja sam sanjao smak sveta. Mnogo čudan osećaj, jer je izgledalo previše stvarno. Elem, kako počinje san. Budim se, ustajem iz kreveta, sve normalno odem da pišam, umijem se, operem zube, silazim u dnevnu sobu, vidim kevu i ona počne da mi priča nešto o sarmi i zelju i ja kao : '' aj bre kevo smorila si. '' Popnem se u svoju sobu jopet, otvaram prozor, pogledam na sat ono 00:00, a napolju sve sija, škk? Dignem pogled prema nebu, ono gori, počinju da udaraju komete po celom dvorištu i okolini. Zatvorim prozor, sednem na krevet i kažem : Neee seeeri. Probudim se i preturim se od smeha.

Koliko sam se puta probudio, više ni ne znam šta da mislim da je stvarno.

Hahahaha
Koliko ste vi opterećeni time. :D

Fora je što sam slušao juče od bob marlija pesmu get ap stend ap, i dojde deo :

''Most people think,
Great god will come from the skies,
Take away everything
And make everybody feel high. ''

Počeo da razmišljam o 21. i svom poslednjem džoku.

Valjda je to uzrok sna.

Sanjao sam da sam sa nekim društvom koje prvi put vidim, i to kod mene kući i jedan od njih, neki visoki čupavi glavonja je izvadio u jednom momentu lulicu i metamfetamin i založio. I neka riba je isto to uradila. Ja sam se u prvi mah usro jer mi je keva kući al sam povukao jedan dim. Fazon je bio što je imalo miris mleka kad iskipi. To je najčudnije od svega - sanjao sam miris. Posle je keva došla, saznala šta se radi i krenula da nam kenja...
Onda sam se sa Ejpril o Nil pojavio u pećini gde je bilo neko zeleno sluzavo čudovište al kao da je bilo iz crtaća. Počelo je da nas juri al sam pobegao na neki parking.

Sanjao sam takođe da sam na času latinskog, sedim u zadnjoj klupi a pored mene sedi neka sexy plavuša. Pričamo mi tu, flertujemo mada mi čudno što flertujem jer sam u vezi. I naravno u sl.trenutku mi krljne žvaku i uvati za tukija al mi je sveska pala na pod i profesorka nas je izbacila jer je videla šta radimo (tj šta mi ona radi lololo). Grizla me je savest zbog ribe.

Sledeća scena - ja, drugar i riba treba da nađemo školu Rade Končar jer se tamo održava prezentacija, al ko za divno čudo, niko ne mož se seti gde je to. I onda lutamo be-geom u stojadinu (?!?) moje devojke da nađemo školu. Najčudnije od svega je što nam je u gepeku bio neki miks tvora i psa. Tvoropas ili tako nešto. Pobegao nam je u park i jurili smo ga, a taksisti koji igraju šah su nam se smejali zbog tvoropsa.

Poslednja scena - ja vozim bajs šetalištem pored zološkog vrta i spuštam se niz neku nizbrdicu i shvatim da je taj deo puta poplavljen. Nastavim ja tako da idem kroz tu vodu i shvatim da me je uhvatio vir u sred nekog jezera koje se tu stvorilo pored tog šetališta. I udavih se.

sanjao sam da me juri vojska da me ubije...vozdra

ja ili ne sanjam ili se ne sjećam da sanjam u većini slučajeva. zato kad mi se desi san, bude neko teško sranje.

evo jednog takvog:

u nekom trenutku, ne znam ni sam kako, ali sve oko mene, pa i ja sam, je bilo od lego kockica, kao onaj mali čovječuljak. i sve je bilo jebeno žuto, sem krvi koja je šikljala iz zidova. i tu smo moji neki drugari i ja trebali da slažemo neka drva koja su bila razbacana oko moje zgrade. i ja kupim ona drva, i lebdim ja tako uobičajeno. kad se nađoh u lebdenju kod ujaka na dvorištu. i oću da padnem, jebote, i sve ono kao mislim nemoj da padneš, lebdi, i polako se vazdižem sa zemlje, ali nikako predaleko. i odjezdim u pizdu materinu kod svoje simpatije. ali fora je da se nađoh pred svojom kućom. i ona kao kul sa mojom kevom, piju kafu i šta ti ja znam sve. kad odjednom mala počne da me gađa jajima. pa mi kuću izgađa jajima.

e al fora je da nikada ne sanjaš kako ideš od jednog događaja do drugog.

envej, da nastavim: u nekom trenutku uhvatim kevu kako se grli sa nekim drugim likom, i dalje smo svi jebene žute lego kockice. ispizdim na to što sam vidio i počnem da histerišem. da li sam utripovao da sam rekao ćalu za to. odjednom ovaj čova nalaktio ćala, i on mi umire na rukama, jedini u crnom odijelu i sive glave lego čovječuljka.

kad sam se probudio, 'naš kako sam pizdio na kevu barem dva dana, a ona ni kriva ni dužna, žena ne zna šta me snašlo.

Синоћ сам сањао како буразер и ја гледамо порнић на тевеу у дневној соби и дркамо, а кева иза нас у кујни и све то види. Кад сам се пробудио било ме срамота.

Sanjao sam da smo se drug i ja prijavili na neke casove crtanja kod neke babe.
Udjemo mi unutra kad tamo neke devojke, a baba im predaje nesto kao knjizevnost. Tu ti ja kao pocnem da ih zajebavam i legnem ne neki krevet. Odjednom se scena prebacuje na ulicu gde smo taj drug i ja blejali ispred te kuce. Prolazi neki poznanik pricamo sa njim i vracamo se unutra. Drug se baca na pod u hodniku i kao da drzi neku pusku, a ja nastavljam dalje ka vratima. Ulazim unutra, baba zatvara vrata, gura fotelju do njih i penje se na nju i kroz prozor na vratima gleda da li neko ide. Sedam na stolicu neku, posto kao nista nisam primetio(IAKO SAM SVE LEPO VIDEO) i odjednom mi se stvori moja ogromna torba sa fotoaparatom i svim objektivima. Ne znam sta da radim sa njom onako glomaznom, ne mogu da je skinem. I dok sam se borio sa njom ta baba mi se pojavljuje iza ledja i pocinje da me davi nekim gajtanom, jedva sam nekako uspeo da je opalim sakom i tu sam se probudio. LOLLLOL

Ја сањао ноћас Шварценегера на врхунцу снаге како пева "Немој да идеш мојом улицом" у Ја имам таленат. Без зајебанције.

Sanjao sam da sam hermafrodit.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/391455_380627501990522_252893772_n.jpg
СВЕ ЈЕ БИЛО КАО САН, ОНА ЛЕПА А ЈА МЛАД, АЛ ОД СНОВА СЕ НЕ ЖИВИ!!
:((((

jaoo ova tema mi treba.... nije moj san ali je jako bolesno pa moram da ga opišem

Skoro mi drug priča kako je sanjao da počinje smak svjeta i kao javljaju da će padati napalm bombe i da sv imoraju u neka skloništa da idu. I tako on zapali pod zemlju da spasi dupe ali se iz bunkera moglo gledati šta se dešava na površini i ono svi čekaju da počne sranje kada odjednom sa neba krenu padati ogromne kasete šabana šaulića koje se pri dodiru sa površinom pretvaraju u ogromne bine sa jebenim zvukom i naravno piče šabanove stvari kada se kaseta transformiša u binu. Tu se valjda probudio ili ga bilo blam da priča ostatak sna :D

Ladno sam pre dva dana sanjao da sam otišao kod Čanka na slavu... Još uvek se tresem zbog tog sna.

Ladno sam pre dva dana sanjao da sam otišao kod Čanka na slavu... Još uvek se tresem zbog tog sna.

Pre jedno pola godine, manje-više sad, sanjao sam da mi Čanak priča nešto vezano za istoriju. Od tad imam tikove.

Mrzi me da pisem sad, al sanjao sam dva put isti san, samo je u prvom bio neke devojke cale i rekao mi da je ne diram, a u drugom snu isto to, na istom mestu, samo njen deda i i sto mi rekao.
BATALIO SAM TU DEVOJKU :D

Treba da jebem ribu. predigra, ludnica, krljanje, puši mi... skinem je... ono brate nema ništa dole... samo koža, rupe niđe o.O
Skenj