Prijava

jebem te u usta skrbava filozofe

Ne pričam o filozofiji sa ljudima koji na forumima jebu ljude u usta škrbava, smatram ih... ne glupim, jer neko može tako pisati, pa opet biti inteligentan... već nekako mislim da iz mog razgovora sa takvim osobama ništa konstruktivno ne može ispasti.

Relogija je kao dupe svako ima jedno

kao dupe, svako ima svoje i svakom tuđe smrdi.

Kad mi je tesko i kad me pitaju haha pa gde ti je sad taj bog!?? Ja im kazem eee moji vi pa i ucitelj cuti za vreme testa !!! :))

Hahahahaha, ovom Arminu humoristička inspekcija sajta treba udariti onaj veterinarski pečat posred čela, čisto da se vidi da je Bohor dobro namirisao talenat. A kakav je to potencijal, tek mu je 20 godina.

maestro nemoj da troluješ ljude i da menstruišeš ovde po sajtu. Kad bi bila promocija besplatnog tetoviranja Ostroga na plećki prvi bi stao u red. Mada pitanja ti imaju smisla, samo što vernici ne vole da im se postavljaju pitanja, a filozofi daju odgovore koji su uglavnom nonsens i nemaju veze sa postavljanim pitanjem.

desi rasni. Kako pubertet?

Haha, gde je religija, tu su Rasni i Truleks!

pa i ti si tu, zato smo i došli, prvi si osvežio temu.

Koji ono bi za što od ove dvojice, podsjetite me, truleks protiv boga a rasni za?

Truleks protiv, Rasni za. Truleks, istinski pozitivista i vernik u istorijski napredak i prosvetljujuću ulogu nauke, Rasni, zakleti tradicionalista, zagovornik vrednosti Crkve i poštovalac hrišćanskih dogmi.

Sjebaće ovaj naš tog vašeg

Dureks drka na Darvina inače. Iako je Darvin na kraju života priznao da je vernik.

Valdemare ja sam samo ZA nikad protiv. Za Darvina, za majmune i kornjače. Rasni je protiv Darvina. Za boga se ne izjašnjavam, ne poznam čoveka nemam ništa protiv sve najbolje.

Jesam rekao da drka na Darvina

A ove vaše filozofske klasifikacije pozitivisti, redukcionisti, ovakvi onakvi... ne priznajem. Te taksonomije ste smislili vi filozofi da se izdignete u odnosu na svet koji nešto konkretno radi.

Ne mozes Boga nazivati covjekom a ne osjetiti njegov gnijev