Prijava

Шта ви мислите, зашто се они који открију плагијатора на ИНТЕРНЕТ САЈТУ осећају као да су уловили медведа од пола тоне или спречили талас да поплави камп насеље? Зашто сматрају да њима припадају посебне заслуге, а да плагијатора треба линчовати на Теразијама? Зашто, кад се открије плагијатор, маса једве дочека да га растргне, иако је све ово само интернет?
Шта се одиграва у глави оног ко је управо разоткрио плагијат, баш се мислим...

Takvo pitanje moze da postavi samo jedan PLAGIJATOR!

cepe se moderatorima

Ја мислим да су они толико убијени у појам чињеницом да не умеју ништа да створе, смисле, или шта већ, да то покушавају да сабију у други план откривањем ''плагијатора''. И трипујем да се осећају боље, јер онда помисле да нису једини који немају везе с'везом у животу. Нисам се уопште лепо изразио, ал' јбг, ко разуме схватиће. :)

Takvo pitanje moze da postavi samo jedan PLAGIJATOR!

Да будем искрен, јесте. Ја јесам плагијатор и плагијат. Преузео сам мало генетског материјала од ћалета, мало од кеве. То не може бити оригинал никако.

Plagijatori nisu potrebni Vukajliji !!!

nisu ni moderatori a pogotovo njihove cepulje(o njima je i otvorena tema)

ne znam. ja kad vidim plagijat, izlinkujem defku koja je napisana ranije i uglavnom se završi na tome. nisam nikada prijavljivala da se obrišu, obično to autor uradi sam mada ih je mnogo ostalo u životu, što govori da moderatori i ne prate baš definicije :P, bar ne komentre u njima

Плагбастерс! Екипа без премца!

a zašto bi se uopšte neko trudio da nešto smisli?

evo recimo kad provalim nekoga ko namjerno besomučno plagira i ja ga napušim i bude banovan, ja se osjećam dobro... tako je mene javio napao i još neki kada sam okačio neke viceve i ladno sam to prihvatio a ne kao neki kompleksaš...

@бури
Па питање и јесте зашто се због тога осећаш добро. Ниси одговорио.

Mislim da bi bilo glupo da jednu stvar citas pet puta. Ne treba tu nikakva filozofija, naletis jednostavno na ono sto si vec procitao i stavis mu do znanja da je bilo. Ne ocekuje niko nobelovu nagradu za to, jednostavno. E sad ako ga ostali napumpaju minusima, to je njiova stvar.

i treba! treba iu gore proma njima da se postupa, ne zelimo da sajt ispadne zbirka viceva

simpaticni postovi :D

Osecas se dobro jer si uhvatio lopova.

Да, докторе, имаш ли неки пример да неко тарабуче након што је "бастовао плаг"? Не видех да је неко то чинио. Обично неко разоткрије, што је и нормално јер има толико људи. Мора да је неко то чуо. После, евентуално, неко други напуши неаутора и то је то. Можда не мислиш на вукајлију?

Плагбастерс

Ово се усваја.

Тема је отворена превасходно због фамозног ''Фатал ерор'' случаја, где су га једни разоткрили,а други га обрисали о патос иако су га дотад дизали у небеса.
Јебига, да је муљао- муљао је и смуљао је, али ми није јасно у чему је била толика сатисфакција кад неког раскринкаш на ИНТЕРНЕТ САЈТУ...
Или сам ја оматорио?

Или сам ја оматорио?

ma nisi i dalje niko ne voli tuzibabe

Можда не мислиш на вукајлију?

Мислим генерално и на Вукајлију и на цео интернет.

Па обрисали су га о патос због његових коментара испод постера. А и шта је ту чудно? Џаја је био легенда док нису открили да је обична лопурда. Мени је много горе понашање "српска верзија америчког постера", "нека преписује кад овде нема ништа паметно" и тако то...