Prijava

eunet
(pise ti ispod)

На њиховом ценовнику пише да је 1,5 Мб/с 1.500 динара. Како сад ово?

Имаш оне лојалти пакете. Уговором те вежу две године за дуплу брзину и исте паре.

Гледам им сајт, нигде нема тога. (едит: нашао сам)
Зна неко да ли има нешто слично код Лелекома? Знам да је била раније она варијанта да не плаћаш ништа неко време.

wojtek
Чек, Шогуне. Имамо истог провајдера (Еунет/Јунет), плаћамо исте паре, теби брзина 5.6, мени 3.7. Једино ми ап нешто већи (0.37). Који је фазон?

nije ti veci up, kazem ti da je meni 0.45-0.55 :)
ja sam uzeo IPTV preko Euneta i u okviru toga imas 4MB interneta (ali bude vise, izmedju 5 i 6MB, zavisno od raspolozenja) za 1300din i TV (koji nisam ni upalio, posto ne gledam) besplatno godinu dana. ugovor je na 3 godine (znaci drugu godinu placam i TV) a ima IDENTICNA akcija i u Lelekomu

kad uzmes IPTV oni ti ustvari puste 10MB, od kojih 6 ide za TV, al meni to malo varira posto sam bukvalno jedini na toj centrali (novi kvart) pa mi ide i do 6 MB interneta. ne razumem ni ja

to je bila akcija pre nove godine, sad ne znam kako je

hvala wojtek kupijo na keju snimak nije los ....

За неких месец дана биће и од мене инвајтови, сајт је врхунски. Тетрапекови филмова, њаве, ма шта ти душа иште, има сидова, скида брзо.

Ајмо, нова рунда.

Пошаљите ми инвајт

cernogod@gmail.com

Одакле вам бре ова вутра је ли бре?????!!!!

Došao ja sa pitanjima, odnosno sitnom nejasnoćom. Znači što skineš to i vratiš, a mogu li ja da aploudujem lupam sad 10 gigabajta pa onda kad budfem htio da skidam ne moram ništa da vrćem (sidujem)?

Не можеш ти да додајеш своје торенте док не накупиш 50 гб аплоуда овако, како би се спречило да се свашта свирусима додаје и та чуда. Скидај фрилич нешто, и онако су најбоље ствари фрилич. Ако ти треба проблем да нађеш нешто, наћи ћу ти ја, па ти бацим линк на пвт.

Valjda more. Samo, ne isplati se sidovati male stvari. Ja skinuo nešto malo, oko 2GB, pa ajde da malo i sidujem, a ono 2soma sidova, a ličeri samo nestaju.

Не исплати се скидати те баш најпопуларније. Ако хоћете да набуџите ратио, скините неки Џена Џејмисон фрилич пек, па то сидујте. Ја набио тако једно 50 гигабајта аплоуда лололо

Статус аплоудера се стиче постепено, када скинеш (и вратиш) довољно гигабајта. Уз то, мораш испунити одређене услове, попут брзине аплоуда (мислим да ке минимум око 1 Мбс).

Сада, фазон је што су многи торенти под ознаком "фрилич", што значи да када их скидаш рачуна се САМО оно што вратиш, а не оно што си скинуо. Ја на тај начин одржавам ап/даун однос на нивоу 6.9 без проблема (минимум је 1.3).

Ja sam pristavio neko sranje od 15GB friliča, pa ću vidjeti ima li selameta od toga.

Znači, ono što skineš puštiš da se odsiduje i nema frke, je l to to?

Ja ne kapiram sta znaci minimum, svuda sam ispod 1 (jbg krzljav upload + ne volim suvisno gomilanje po hardu), i nikad nemam problema sa skidanjem.

На ИПТ не може тако, лети бан целом стаблу инвајтова, па морамо да пазимо лоло

Može l da se ugasi profil? Ođe nema ništa jebote što me zanima jebote. :)

Ima neko koji invajt za demonoid?