Prijava

nije da trolujem, al' tema je sranje, da se tako izrazim

Нико те не тера да је гледаш, ал' немој ни спамовати :)

Tačno tako... Tema. Evo:

Spooks
http://www.imdb.com/title/tt0160904/
Engleska serija, bila je na Prvom pre. U jednoj epizodi Dragan Mićanović glumi srpskog teroristu koji u jednom trenutku kaže: "You Westerners, always have to demonize us!" :D

Bad Company
http://www.imdb.com/title/tt0280486/
Negativac se zove Dragan Ađanić.

To je prva epizoda Spooksa sa nama srbima u fazonu prica se svodi kako se neki ratni zlocinac krije u engleskoj i kako ovaj pokusava da ga spasi od MI5-a

Bad Company
http://www.imdb.com/title/tt0280486/
Negativac se zove Dragan Ađanić.

E ja se ladno palio na taj film pre, mislio to je neki generički zli Rus.

Ja se i dalje palim na taj film. Palim se na svaki film u kojem je Entoni Hopkins.

Њихови покушаји надевања српских имена и презимена ликовима, јебу некрштено дете у баптистеријуму колико фејлују. Тако неретко набасамо на неког Конановог буразера, из хазарског племена са "ић" наставком.

La Femme Nikita.

Ako se neko seća ove serije. Serija je dojajna, mada u nekim delovima totalno nelogična i puna rupa, ali ima što bi se reklo nešto.

U drugoj epizodi pojavljuje se misteriozni ratni heroj Jovan Mijović kog Nikita, Majkl i Birkof čuvaju, na kraju prve sezone isti Jovan Mijović je kidnapovan od nekog lika kome je ovaj na Balkanu ubio celo selo i oslepo ćerku. Nikita brani ovog Mijovića i ubije onog ogorčenog i Alekseja(?!) njegovog gorilu, a kasnije se ispostavi da je pogrešila, ovaj Mijović je stvarno zločinac. Ali je i kul stvari reko.

U nekoj epizodi Majkl i Nikita odlaze u bivšu Jugu i traže da ubiju nekog, ali usput spašavaju dva deteta: Petra i ne mogu se setim. Dete od 8 godina priča bolje engleski od mog profesora engleskog iz srednje. U celoj epizodi se ipak čuju srpski razgovori, ima srpskih natpisa i slično.

U četvrtoj sezoni Nikita ide u Beograd da nađe lika koji će da joj kaže neku istinu. Odsek 1 ga rokne. U epizodi se jasno vide natpisi Beogradska banka (ćirilicom) i neki traktordžija ili kamiondžija kako čita srpske novine.

U istoj sezoni Odsek 1 šalje operativce na neko beogradsko groblje da se biju. Nikita preživljava naravno.

U zadnjoj epizodi, Crvena ćelija se krije u Novom Sadu, i tamo ide Majkl da nađe svog sina Adama. I bije. Kolko je to jak lik.

U celoj seriji, se pominje Balkan, Beograd, Zagreb, Sarajevo...milion puta, ali NIKAD nije konkretno navedeno da smo mi Srbi neki zločinci.

BTW, Putin je primio Petu Wilson (Nikitu) valjda u zvaničnu posetu i reko joj kako mu se valjda serija sviđa do jajeta.

Valjda, u Sopranovima, Tonijeva žena pominje Miloševića...u Kingovoj Dreamcatcher knjizi pominje se Milošević...

Ima i neki film valjda sa Tomi Li Džonsom, radnja počinje u Đakovici, Miško je prikazan ko Hića.

Francuska urenebesna komedija Les trois freres
Likovi ostanu bez kinte i prose tako što napišu na tabli...Je suis Yugoslave, onda mu priđe neki prolaznik i kaže na srpskom: Jesi li ti Srbin ili Hrvat? Ovaj onda kaže..."No...Je suis de Lisabon"

U Doktor Hausu u prvoj sezoni leče neku Anicu Janković...ja mislim da glumi neka riba iz Sekseta i grada.

U Almodovarovom La flor de mi secreto, muž glavne junakinje ide na Balkan da se bije, pominje Split i tako nešto.

Ima pun kurac, ću dopišem kad se setim.

Svako ko je igrao C&C Red Alert zna da se Nod baza nalazi u sarajevu ali ima i valjda misija u beogradu

U Battlefield 2142 prva misija ti je u Beogradu, mada ne znam da l' smo ko narod to tad preživeli...

Igrao sam to i ne lici na beograd ali je zato tu odigrana neka istoriska bitka :D izmedju zapada i istoka :DDD

Kako sam rikno na ovo sa slobom lololo

spot metalike ''the day that never comes'' negde oko sredine ameri napadaju nekog čolu koji vozi jugo

Сад гледао филм ''Инфилтратор'' на Б92. Оливер Плат глуми израелског јевреја новинара који одлази у Немачку да напише причу о расизму. Улази међу редове скинхедса, и у неком кафићу главни баја представља неког ниског лика:
-Е видиш њега, он је наш херој. Био је у Хрватској !
-А шта је радио тамо ? Убијао Србе ?
-Па шта мислиш да је радио ? Наравно да се борио против Срба ! Хрвати су наша браћа, помогли су нам у убијању Цигана и Јевреја.

Е сад, није ишло 100% овако, ал' то је то мање-више :)

Има и онај филм са Вином Дизелом, када је он дадиља некој деци, а уствари је тајни агент... Елем, на почетку, ваљда на Винову јахту улећу фамозни СРБИЈАН НИНЏАС, сви мали и косооки... Наравно, Вин их све побије без много зајебанције...

Елем, на почетку, ваљда на Винову јахту улећу фамозни СРБИЈАН НИНЏАС, сви мали и косооки...

ХАХАХАХАХАХА

JA pročito da će u Betlfildu 3 biti nivoa u Sarajevu.
Pretpostavljam da će biti kao ona misija u Vijetnamu iz Blek Opsa:
Ideš Sarajevom, štitiš jadne Kroate i Muslimane od zlih Srba, i pritom ubiješ dvesta miliona istih.

Zaboravio sam i 24 sata sa Saterlendom. U prvoj sezoni dotični juri srpske teroriste koji žele da ubiju njihovog predsednika.

Jebo mamu, a gledao sam seriju dok nisu rekli da su Srbi sva govna izasrali. Prstao sam a tog majmuna hejtujem od tada. Znam da je bilo još sezona, ali kad krene sa sezonom gdje su Srbi glavni negativci, jebem li ga.
Film Ničija zemlja je isto golo sranje i dobio je Oskara samo zato što su Srbi predstavljeni kao glupaci. Mrzim taj film. I Hrvat je glumio Srbina, ma daj, goni to u kurac.

Jedna od mojih omiljenih serija "Burn Notice", koju gledam 75% zbog Gabrielle Anwar (jedna od najlepsih zena sveta po mom misljenju :) , ja sam jos pod utiskom, i to posle 7-8 meseci), a 25% zbog same serije, koja je inace extra po mom misljenju, nego, u jednoj epizodi u 3. sezoni se spominje Milovan Dragas, srpski kontra obavestajni agent, njega hvataju i ispituju pod pretpostavkom da je terorista, ubica tako nesto, i na kraju otkriju da mu je neka Amerikanka kindapovala decu i da ga ucenjuje, tako da ga pustaju, lik je totalno nevin :) To me je odusevilo, taj gest, a bio sam na ivici da se razocaram u seriju :)

Има у Бетлфилду 2142 мапа Београд...Има мод за Бојно Поље 2 "Бек ту Косово"...и тако то што се игара тиче...
Е ДА! КО ИМА ФАР КРАЈ 2, НЕКА УЧИТА СЕЈВГЕЈМ НА 88%, НЕКИ ТАЕ МО КО РУДНИК. Ја се шуњам, кад одједном видим титл на српском "Јебо те бог!". Прво помислим да сањарим, рестартујем, кад опет. И онда каже нешто типа "деј кент вајп дер оун есис", па још неку псовку на српском. Радо иде Србин у терористе...