Prijava

Dakle ovako, poslao mi je jedan drug ovo i objasnio o čemu se radi. Ja ću najkraće što mogu da objasnim, tj prvo ne znam da li smijem ovo da radim, ali dobro, ako ne smijem, neka mod obriše temu...

Najkraće objašnjenje bi bilo ovako: Oni vam spemuju mail reklamama, a vi na taj način zarađujete.

Za svaku pregledanu poruku, primaoč je novčano nagraden, i može biti isplačen doznakom na bankovni račun ili u obliku usluge oglašivača ili partnera TTMarketing sistema. Sa popustom.
Ako želimo da pridobijemo velike oglašivače, baza podataka primaoca mora biti velika i važna.
Zato smo se odlučili da motivišemo primaoce, da pozovu i svoje prijatelje, poznanike, poslovne partnere. Motivisani su tako što dobijaju dodatnu nagradu u visini od 10% ud zarade svih onih koje su pozvali. Osobe sa velikim brojem poslanih pozivnica mogu mesečno dosta da zarade.

Da ponovimo još jednom, da je koriščenje TTmarketing usluga za primaoca potpuno besplatno.

Dakle pođete tu http://www.ttmarketing.org/reg.php?ref=194856 i registrujete se... E sad mislim da je do određene sume novca moguće podizati pare...

Mislim da još traje priprema, tj da nije sve počelo da radi dok ne prikupe određeni broj članova.

Kолко су ми нереалне те глупости, у животу ми не би пало на памет да се региструјем на то, па макар и делили паре :\

Nema džabe zarađenih para, oću reć, dok ne uložiš pare, ne moš ih ni zaradit. A i što će mi da mi svaki dan stiže po šesnajs ponuda za preparate za rast kurca, kad ne jebem. Osim ponekad na Jebanje.

Moj drug se prije neku godinu učlanio u tako nešto. Skineš addon nekog programa, i držanjem njega otvorenog dok si na internet, zarađuješ pare, ne velike, ali ipak pare. Moram li da naglašavam da je dobio kurac od tija para? Istina je da se zarađuju pare od ovoga što Smarko predlaže i moj drug što je koristio, ali ti zarađivaći nisu korisnici, no pokretači toga.

Ovo zvuči zabavno, a uz to još i pare zaradiš. Zvuči legitimno, ima adresa, prava, treba samo da izvadiš vizu za Ameriku i kupiš staromodni fotoaparat, pošto ovi sadašnji ne rade kad se putuje unazad kroz vrijeme.

http://www.photobasement.com/wp-content/uploads/2010/04/funny-ads-2.jpg

Меша, ја то тео пре годину дана, ал сам се усро у гаће кад сам видо да ми се расклимо мач... За који дан ћу га поправим, па можда скупим муда и одем.

Mili En Dotere, za ovaj poduhvat ti nisu dovoljna obična muda, već zmajeva muda aka dragon balls.