Prijava

ЈА КАД ЈЕБЕМ ОНАЈ ЈЕВРЕЈ ОПЕТ ВАСКРСАВА ВАСКРСНЕМ МУ ГА КЕВИ МАРИЈИ У ПИЗДУРИНУ!

ЈЕДЕМ МРСНО ДОК ПРЦАМ ПОПАДИЈУ НА ВЕЛИКИ ПЕТАК!

СТОЛАР СЕ ПОВАМПИРИО

Sve dok se ne povampiri mašinbravar - na konju smo.

jedino se sa lemajom slažem odavde.

Kakvo SRANJE OD TEME

DOLE ZMIA

UA KOSTIĆ!

Realno, Stefan Kostić zaslužuje trajnu banančugu jer je svojim majmunisanjem sjejbo mod nalog na drugaorsko poverenje, a ipak ostao netaknut!

I vi ste sad od svega ovoga ste napravili špansku seriju. Samo da pitam Kostića, zar ti nije bilo ni na kraj pameti da pogledaš da li je tad kaizen bio na sajtu? Pošto je bilo gomilu razloga da to pogledaš a nisi.

Edit: Hahaha, dobar urrade.

zmijuga jebe, pocinjem strajk gladju kad moze toma moga i ja

Znači, ukratko. Bili smo zajedno, sve je bila sprdnja. Mislili smo da ćemo moći istog momenta da odbanujemo, ali nismo. Pokušali smo da pošaljemo kaizenu poruku preko "kontakta", ali je sajt već bio ugašen. Poslali smo mu na mail, ali smo omašili jedno slovo u adresi. Sa ostatkom priče ste upoznati.

Kad si glup. Umesto da probas prvo na obicnom clanu na nekom zapustenom nalogu ti ni 5 ni 6 vec odma na kaizena. Sad je bag verovatno sredjen, da si cuto em bi jos uvek imao sansu da banujes moda, em zmia nebi najebala.

Ali ne, ti oces poster da napravis, derle jedno.

**

I nije neka rupa u sistemu, banovati moda mogu samo modovi, ako si ukazao na neku gresku u sistemu to je ta greska da ti kao obican clan mozes imati moderatorske moci. A i ta greska je popravljena.

Ne krivim zmiu uopste, ti si derle, oces da izigravas "kaiznovog egzekutora" i kacis postere okolo, da paradiras. Da si bio malo diskretniji nista od ovog nebi bilo.

hahha urrade konačno nešto dobro od tebe!

Zapata

mislim da je ovo šansa za fejza da ispliva kao mod!!!

xD +

Људи... па јучерашњи вукајлиализам је тако сморио... Јебени лакови и размодовање... Дајте нек се слегне мало прашина у пичку материну.

Ово још није закључано?

Ne brini doco, biće uskoro.

Ajde dok nije, neka meni neko objasni šta je JTU uradio kad je upao na moderatorski nalog i na čiji je upao..?

upao na nalog malog prsta... i valjda bris'o definicije ljudima i zaključavao teme koje mu se nisu sviđale...