Prijava

Nemam jebiga, sad čitam i upoređujem, nemam ja 2.0 iako komp nije tako star baš, ali opet, dovoljno je.

Dare, fala.

Radjarde, to kupim i ubacim u kućište, tako?

Ma, da. Verovatno ćeš morati da skineš jedan od onih limenih panelčića na kućištu pozadi, da ima gde kartica da 'izviri' iz unutrašnjosti.

Do jaja je. Ima i ovo fantomsko napajanje, možeš bilo kakav mikrofon da budeš direkt u njega. U zdravlju da te služi, uz latencu manju od dve milisekunde.

Zahvaljujem!
Kad stigne usb, eto i muz'ke vrlo brzo.

brte, jesi ti instaliro drajvere za usb?
Tesko da nemas USB2.0, reinstaliraj drajvera batice...

E tebra, imam ja Genius punjač od 5200MAh, uzo u Tehnomaniji za 3 soma pre nekih godinu dana... Odlična stvar, ne žalim ni dinara što sam dao.

Nego, aj nek mi neko ko prati tržišne trendove preporuči neki lapsitopsi za maks 40k (stisla kriza, jebiga). Služio bi mi uglaaavnom za net, malo fotošopa i malo programiranja, ništa specijalno... U napred hvala <3

Razmotriću, hvala najlepše :-)

Ufff, ovaj lenovo mi se mnogo sviđa, al je nešto manje od 50k kad se preračuna u dinare, a to je malo van budžeta... :-/

Retarde, ja sam uzeo zimus Lenovo G505. Prezadovoljan sam. Oko 40k je bio.

Jebi ga, ja sam g510 kupio u Švedskoj u Sibi, izašao me 390 eura, pa ti vidi, ako nahvataš još negdje 50ak evra, jer stvarno vrijedi. Odlična mašina, sviđa mi se i podrška za korisnike kakvu ima lenovo, jer ovo je prvi put da koristim lenovo i očaran sam.

Sent via Lenovo g510

Samo da pitam, kako puniti laptop. Negdje sam čitao kao do 100% potrošiš pa opet, dok drugi kažu do 100% i onda ove litijumske baterije prestanu sa radom, isključe se pa laptop koristi direktno iz punjača, kontam da ne presauga

NiMH bateriju bi za optimalno trajanje trebalo da se trudiš da prazniš do kraja i puniš do kraja kad god si u mogućnosti.

Litijum jonske je opet bolje da ne prazniš do kraja, čim se malo isprazni ti je dopuniš.

A ako ga korisitš duže na punjaču najbolje je da bateriju izvadiš i spremiš na prohladno mesto, čak i ako su van ciklusa brže stare na višoj temperaturi a laptop ume solidno da greje kad je vrućina.

Normalno, to su samo preprouke, ne znači da treba sad da jurcaš i robuješ bateriji, nije od zlata.

Normalno, to su samo preprouke, ne znači da treba sad da jurcaš i robuješ bateriji, nije od zlata.

Toeto jebje

Gde da nadjem jebeni bracket za ssd? Znaci nigde ne mogu da nadjem da kupim,a planiram sledece nedelje da uzmem jedan ssd...

EDIT: Ma boli me kurac, zalepicu ga nekako.

Lel mega jebje jeste.
Pa odes da seres 10 minuta ona se isprazni

Zato ja serem po sat, sat i po