Prijava

lolo, ne izlazi devetka jer 95 98 sistemi

A ne bi ni išlo lolo win9 haha

Претраживачи забадају. Шта су најчешћи узроци? Add-on нису јер би један забадао а други не. Тренутне сметње с протоком нета? Шта још?
Успут, има ли какав једноставан, по могућности, онлајн начин да се види шта чупа RAM? Да видим има ли ту каквих глупости.

Jel još nekom baguje jutjub na chromu? UKoči, krene, ukoči i tako dok se ne stabilizuje sam.

Мени је на фејсу већи проблем. Није ми толико до фејса, него да провјерим да ли је са системом све ок.

Претраживачи забадају. Шта су најчешћи узроци? Add-on нису јер би један забадао а други не. Тренутне сметње с протоком нета? Шта још?
Успут, има ли какав једноставан, по могућности, онлајн начин да се види шта чупа RAM? Да видим има ли ту каквих глупости.

-Може да се деси да стално "чупају" кеш меморију са хард диска, или слично загушење на истом.
-Скини КрапКлеанер (CCleaner) очисти све са њим ако хоћеш (чисти пасворде и кеш меморију претраживача).
-Дефрагментирај хард, скини пробну верзију O&O и пусти га да ренда преко ноћи
- Task Manager --> Performance --> у доњем десном делу кликни на "Resource Monitor" . Ту можеш да видиш шта ти тачно једе процесор, рам, хард диск итд..
Ово је добро за хард диск нпр. јер излиста који фајлови праве загушење, тако да можеш да предузмеш одговарајуће мере.

Клинер имам и редовно га корстим. Пробаћу овај O&O. Хвала.

Pa ne znam malo su mi mali ti od 7 inca a 8 inca mi je ok. Tesla ima bolje specifikacije, ali ako kazes da se kvare dosto onda ok verujem ti, nova marka pa moze lako da se desi da je to istina.
Razmisljam i o nexus 7 jeste dosta skuplji i po meni mali ekran. Ali imam odlicno iskustvo sa nexus uredjajima. Ali onda opet mi netreba neki skupi uredjaj, treba mi samo tako nesto sa vecim ekranom da citam neke tekstove i mozda povremeno neki film. A od 10' mi veliko da nosim stalno...

Mnogo zakeram a? :D

Mnogo zakeram a? :D

Jašta. Uzmi što ti paše, pa ako ne valja, vrati, mijenjaj itd.

http://www.emmi.rs/naslovna_stranica.1.html

jel kupovao neko kod njih? vidim da ih puppet i sale preporucuju ali ne znam koliko su ozbiljna firma. mrzi me da se peglam do bg pa bih narucio da mi posalju kuciste...

mislim da duže vremena postoje.
Prijatelj je u NS kupovao neki računar kod njih.
Jbg, imaju i radnje, nisu samo internet prodaja - to dosta govori.

ma daleko mi je da se peglam do bg a nemam bas iskustava sa online kupovinom pa sta znam, reko da pitam. a i treba mi bar 2000 za prevoz i ostalo, jbg jedva sam skupio pare da iskesiram kuciste.

inace likovi jebu sa cenama procesor koji je u ts 7500 kod njih je 6200, da ne nabrajam dalje svaki deo je u proseku 1200 1300 din jeftiniji

Dobar je emmi, solidna ponuda, najbolje cene, ne zatežu mnogo oko garancije i uglavnom sve bude spremno i isporučeno po dogovoru. Ažurno i odgovaraju na mejl što ne rade baš svi. Kupujem kod njih otkad su otvorili, što lično, što preko računa za firmu ili pouzećem i nije bilo nekih većih problema, slobodno naruči.

e da, i ovo me zanima.

npr ne bih uzeo cd rom, koj ce mi kurac a i skinuo bih sa starog kompa. i sta sad, oni zalepe ono govno od nalepnice i ja ne smem da otvorim svoje rodjeno kuciste da mi ne propadne garancija? veoma debilna fora

Zavisi kako uzimaš. Ako uzmeš već gotovu konfiguraciju iz ponude onda stave nalepnicu i važi ti zbirna garancija na sve đuture jer je kao istestirano i provereno. Ako odabereš delove i kažeš da ti sastave onda ti važi garancija za svaki deo posebno i nema nalepnice.

Ovo ti je generalno pravilo ali najbolje nazovi i pitaj za garanciju i nalepnicu, neki ne stavljaju. Nikad nisam uzimao gotovo pa iskreno nemam pojma kako oni tačno rade.

Može li se sklopiti neka pristojna gejming konfiguracija za nekih cirka 350 + jura?