Prijava

Za početak sistem eliminacije - probaj tastaturu kod nekoga da prikačiš. Ako se isto ponaša, tastatura je sjebana. Ako radi normalno, onda znaš da nije do nje, pa tražiš dalje gde je problem.

Momci
Ecu morati da uzmem digitalni risiver za ovaj tv na kom imam sbb kablovsku obicnu?

obrisaću moj antivirus jebeš mi sve, samo me jebe, nije mi dao da otvorim jebeni daemon tools sto sam skinuo sa originalnog sajta

Nešto mi se žestoko sjebalo sa računarom. Usporio je do minimalne brzine, Word dokument otvara 15 minuta, sporo baš sporo.

Kada ga palim pojavljuje se ova slika, i tako kao on nešto loaduje 25 minuta i onda se tek upali:

http://www.dodaj.rs/f/V/ZI/48gDSvJI/img20141218211412253.jpg

A kada gasim, piše kao instalira neke apdejtove za Windows.

Kapiram da je neka žestoka viruščina. Avastom pun sken ne pokazuje rezultate. Svi programi koje sam nedavno instalirao skinuti su. Ima neko predstavu šta je ovo?

ja bi reko da obrises ekran, upljuvo si ga ili nesto mnogo, mnogo gore uradio

Otvori task menadzer, vidi dal ti je procesor preopterecen pa onda guglaj nadalje. Meni se jednom tako izbolo, sat vremena ni da mrdne i onda odjednom nastavio normalno sve.

Imam slab signal wifi interneta u vecem dijelu kuce. Cuo sam da imaju ti neki pojacavaci, pa ako neko ima iskustva sa istim, nek napise sta treba od opreme, koliko je kesa i tako.

ako antena može da se odšrafi onda ubaci jaču, ako ne može onda kupi ap neki jeftini buđavi

Moze se odvrnuti. Znaci imaju da se uzmu same te antene?

ako antena može da se odšrafi onda ubaci jaču

kako mislis da ubaci jacu antenu? ako ubaci usmerenu, onda ce samo u jednom smeru da ima dobar signal, al mislim da to i ne prave za wifi.

prave...
moze i sam da napravi, nek isprojektuje, ko ga jebe...

to jebe malo, jer ako je dobra ta usmerena antena, onda ce da ima u jednom smeru jak signal, a u drugim slab. ako i u drugim ima dobar signal, onda ta antena nije za kurac, i nece imati nista jaci u ovom smeru.

probaj neki jednostavniji hack, tipa ako ti je ruter na 5GHz da smanjis na 2.5 ili da pogledas dal ima neke mreze oko tebe koje su na istom kanalu, pa da promenis kanal. generalno, sto oces dalje, to je bolje da je manja frekvencija na ruteru.

Ne pratis hardver, celte, mnogo si se razbaskario u tom softveru

http://www.standard.com.au/product-detail/network-hardware/networking-antenna/tp-link-5db-antenna-indoor-omni-tl-ant2405c.aspx

Napisi koji ti je ruter, ne moze svaka antena u svaki ruter?

Неки де линков, 2,4 гигахерца. Видио сам да имају да се купе неки појачавачи што се туре директно у утичницу па појачавају сигнал, само скупо то у пм. Има л' какво јефтиније рјешење?

Ај, Лукшо, ти си 'вако паметан чо'ек, шта да радим?

2,4GHz je ok frekvencija, samo nemoj na net dok ti radi mikrotalasna.

trebaju mi neki dobri zvucnici ne mora nis predrkano nisam opterecen toliko zvukom al da budu solidni bar