Football manageri

1. Uzmi Teleoptik :D

2. Vidiš, to nije loša ideja. Teleoptik izuva lolo

3. Jedva čekam da se dokopam jebene igrice! Razmišljao sam o zamrzavanju kao Kartmen zbog nintenda.

4. Moram da pitam, jel' se snašo neko za krek?

5. Nisu ga jos uvek napravili.

6. Prošle godine je piratski izašao mesec ako ne i više posle originala, trbalo im dosta da ga odrade... Poludeću!!!

7. Ma jebeš krek radi sa diskom. Bitno je da šljaka.

8. Nemojte se nadati kreku ove godine.. Ili ako ga naprave, bice tamo negde u maju, junu..

9. Nemojte se nadati kreku ove godine.. Ili ako ga naprave, bice tamo negde u maju, junu..

Ne loži ljude bzv. Krek će izaći kad ga provale. Mož biti danas, a mož i za mesec dana.

10. Oces se kladimo da nece pre marta?

11. Ajde. Zašto bi skidrow uopšte kačio na svoj sajt FM ako neće da izbaci krek?

12. Skidrow kaže "Coming up" što se tiče kreka, tako da budite bez brige.

13. pa okacio je i prosle godine pa se cekalo preko 2 meseca.. Ovo vam pricam jer sam pratio sve oko ovog novog fm.. rekli su da su poseban akcenat stavili na tu zastitu od piraterije..
    Sama igra kao igra je pickin dim da se krekuje,al je fora sto su sad stavili glavnu caku na steam, a i sami znate da je to najtezi deo za provaljivanje..
    Mislim,daj boze da sto pre probiju, al nisam ja optimista uopste..

14. Gazimudo, ili troluješ ili si neobavešten, prošle godine se čekalo nedelju dana.

15. pa mozda si ti cekao nedelju dana pre izlaska, al cekao se preko 2 meseca..

16. Izaći će, samo polako... A tek tada ću biti nolajfer, mislim da se neću ni kupati.

17. Prošle godine je FM izašao 20. oktobra, a krek se pojavio 31. Idi na pajratbej i pogledaj.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.