Prijava

Ово ми је случајно пало на памет и од тада размишљам зашто је тако? Зашто велика већина девојака жели да има свог принца? Зашто мисле да је он савршен? Савршенство не постоји. Можда само зато што носи ту титулу? Да није принц тај човек не би био толико пожељан, зар не? Зашто им је сан постати принцеза?

Наравно, ово се не односи на све девојке али на велику већину да.

Извол'те.

I konja.Belog jebote.

И да додам још нешто. Зашто та велика већина слепо верује у ту причу о принцу и савршенству? Као да су у бајци некој.

Neambiciozne cure žele biti princeze...one ambiciozne žele odmah biti kraljice :-D

On im je san od kada su bile male.
On je bogat (već se javlja ljubav prema novcu, još od malih nogu), on je lep (estetika je, naravno, posle novca, najvažnija), On će učiniti sve za njih.

Svaka devojka ide od dečka do dečka, tražeći "gospodina savršenog".
Get real, bitch, on ne postoji.

Savršenstvo ne postoji. Mane se kod nekih ljudi pretvaraju u vrline. Tako da, ono što nije savršeno je u stvari savršeno, iako ta savršenost ne postoji.

http://www.wolfescape.com/Humour/NonMedPicts/WaitingForPerfectMan.gif

Daj mi ferari crveni bice moj konjic drveni ojsaaa!!!!

Ово ми је случајно пало на памет и од тада размишљам зашто је тако? Зашто велика већина девојака жели да има свог принца? Зашто мисле да је он савршен?

Zato što joj se kevica heftala u čmar dok je gledala jebeni crtani kako princ ganja konjića. Pošto je keva duboko uzdisala uz anal jecaji su prodirali do prostorijice gde je mala devojčica gledala crtani.... zato je postala nežna.... mislila je da je princ sve...

Želela je princa....

hrnjau kosa crta cara kosa crta čvar kosa crta alhemičar?! LOLO je objasnio. jebali ih princevi i kraljevsko venčanje i oni sa ćubama na glavi i puškama i konji i bundeve i vestminster da im jebem majku rojalističku da im ne jebem.

Pazi... Jednim delom je to tačno, odnosno stvarno ima žena koje čekaju takvog lika. Mislim da je to posledica Diznijevih bljuvotina koje su im keve puštale dok još nisu znale ni da hodaju. Takva slika je potpuno nerealna, i sad ćete da mislite da spemujem, ali sam ubeđen da je deo nekakve propagande i teorije zavere.
Nasuprot njima, postoje žene koje su mnogo realnije, a mislim da je takvih podjednak broj kao ovih "princeza". One čekaju nekog mesara, auto limara, drvoseču, bageristu... Nekoga ko je jak u rukama i ko se ne ustručava da ih upotrebi. Mislim, ruke, pogotovo u situacijama kada je potrebno da se naglasi ko nosi pantalone, a ko suknju. Mislim da su takve žene istinski srećne, jer k'o što Kostić reče, ove druge obično ne dočekaju ono šta čekaju.

EDIT: Cara objanio dok ja otkucah.

Da se razumemo, većina stanovništva je glupo ko kurac, tu spadaju i mlade ženice koje se jebu zbog svoje lepote a ne pameti i na taj način svoje gene prosleđuju u dalje generacije. Muškarci mahom biraju žene po izgledu a ne po pameti.

I onda se dežava da čitavi nizovi glupavih kurvi rađa decu i seje tako zlo u dalje potomstvo. Neka prosečna wannabe kurvica lepo dodje, izbaci iz pičke dete i dok muž radi na jebenom poslu ona mu fiktrira mozak svojim čobanijama umesto da ćuti glupa kurva. Zašto da ćuti - DA ĆUTI JER SE UDALA ZBOG JEBENOG NOVCA I DA NE PRAVI OD DECE DEBILE

To je potpuno netačna konstatacija.
Ja ne znam sa kakvim se djevojkama družiš i imaš kontakta, ali meni je svaka do sada rekla da žele salgiju od 25 cenata i da može heftati 30 minuta u komadu i odmah u vodu padaju princ u crvenom konju i te bajke.

svaka zeli princa a na kraju dobije sofera sa tetovazom JNA i pivskim stomakom

PINKI BRATE, aj nemoj bre sad opet da me nerviraš. Tupiš seno jebeno. Ne pričamo o normalnim ženama pričamo o idijotima kojih je većina.... ako oćeš da budeš gej i da smaraš radi to sa stefeanom kostićem i kulenišite zajedno a ako oćeš meni nešto da kažeš onda jebeno razmisli pre nego što postuješ sranje an koje oćeš da ti odgovorim

ok?

Мхм, мени је дошло прије неки дан моју ђевојку да спичим, да јој саспем зубе у грло, не зато што сам љубоморан, него зато што је шупља, али добро, на крају је рекла ПУШТИ МЕ ДА МАШТАМ и почела да се смије, па сам укапирао да се спрда, вели МОЈ МУЖ ЋЕ ДА БУДЕ ВИСОК, ЦРН, ТАМНИЈЕГ ТЕНА, ПЛАВООК, и ја је слушам, слушам, и нисам мога' више, мора' сам јој рећ да не сере много...

Какви курци палци и принцеви... Људи живе у нереалном свијету, који им је курац бре? Ја знам да моја жена неће бит' савршена, али знам да ће једино бит' интелигентна, неће бит глупача, ето то је све што ја сигурно знам, о осталом причати је превише глупо..

Mislim da je to posledica Diznijevih bljuvotina koje su im keve puštale dok još nisu znale ni da hodaju.

Баш ово...

ok?

Ma ok brate, inače sprdao sam se na to gore ali ajde.
Znam i ja da je takva situacija kakava jeste zajebana totalno, i šta ja mogu što vozim golfa dvicu a ne audi r8 i nisam napucan i zgodan. Istu sam situaciju imao kao i smare rekao sam djevojci da je dosadna i da me ne nervira, pošto je bila situacija kako je počela pričati da joj se sve nešto sviđa ovakav onakav kako bi bilo fino ovo ono...
A danas ko nađe koliko toliko normalnu ženu da nije glupača može se smatrati za srećnika velikog.

Možda zato što ta vrsta žena izigrava 'ženu koja zna šta hoće i seks i grad gluposti' a ustvari su u sebi devojčice koje još uvek veruju u bajkice i srećan kraj.

Неамбициозне и лење девојке желе принчеве, или пак њихову модификовану верзију- татине богате синове, који су еталон принчева у Србији, јер их мрзи дупе да помере и уложе напор како би се образовале и едуковале, саме зарадиле, саме себи обезбедиле нешто.

Амбициозне девојке не желе никога, оне су убеђене да су саме способне да носе све на својим леђима и такве се неће ни удати јер ће вијати положај или ће се разводити зилион пута.

PINKI BRATE, aj nemoj bre sad opet da me nerviraš. Tupiš seno jebeno. Ne pričamo o normalnim ženama pričamo o idijotima kojih je većina.... ako oćeš da budeš gej i da smaraš radi to sa stefeanom kostićem i kulenišite zajedno a ako oćeš meni nešto da kažeš onda jebeno razmisli pre nego što postuješ sranje an koje oćeš da ti odgovorim

САБИЈО!