Prijava

Mislim da nece konkretno "princeve", nego da ih taj zbor podseca na nesto savrseno..
Naravno, to proizlazi iz brojnih crtanih filmova koji smo svi gledali. Tamo je obicno princ neki fini, romanticni lik koji bi uradio sve za devojku njegovog zivota.

P.S. Izvinjavam se za los srpski :/

Neću princa, samo hoću osobu koja ume da sluša, ali opet i da razgovara. Što reče kolega sa faksa: ''Šta mi vredi što ona govori pet jezika, kad na srpskom ne ume da kaže ono najbitnije?'' Da ima normalan smisao za humor i da nije flegma, da hoće da se pokrene...
Pre mesec dana sam dobila, od tadašnjeg dečka, rečenicu: Ti zaslužuješ bolje. U tom trenutku mi je došlo da mu se izderem u facu: Somino, ja ne želim bolje, ja želim tebe! Al prećutah...

Pre mesec dana sam dobila,
od tadašnjeg dečka, rečenicu:
Ti zaslužuješ bolje.

Кеења лик, гарант је нашао нешто са стране.

Ја мислио тема умрла! Но, драго ми је да није било пуно спема и да сте ме испоштовали као отварача теме.

Немојте ме гледати као новог Јовичића, ја врло ретко отварам теме!

Овако, ова је настала као производ другаричиног скакања по живцима о краљевском венчању и принцу јебеном. ''Јаао, он је савршен! И ја желим принца!'' Пу бре! Кења ми се од те приче. Касније сам питао још неколико женских особа и две од три су рекле да би и оне желеле принца. Ова трећа је одговорила да јој пуца курац за то. Коначно неко нормалан.

Можда је та цела прича масло бљутавих Дизнијевих бајки, то што Мрмун рече. Мислим да је разлог свега кеш и моћ коју он поседује, а реално, ко то има он мора бити савршен иако је можда глуп и ружан к'о курац.

Можда неке не мисле буквално принца већ некога ко ће се према њима понашати као према принцези. Неам појма, не капирам женски мозак.

Једно знам. Да сам женско одваљивао бих се од курца сваки дан.

Немојте ме гледати као новог Јовичића, ја врло ретко отварам теме!

Један је Јовичић.

Једно знам. Да сам женско одваљивао бих се од курца сваки дан.

Hahahaha, kol'ko sam ovo puta čuta. Ja ne bih dao nikome, šupičku materinu, ti mene da jebeš? Pali marš iz moje avlije...

Кеења лик, гарант је нашао нешто са стране.

Vrlo verovatno, al s obzirom na to kako izgleda i kako se ponaša, teško da može da nadje nešto sam... ja sam muvala njega, jer sam ispod svega toga videla nešto drugačije... Nema veze, bilo - prošlo, idemo dalje!

Теодоро...да ли си га вољела ил' ниси? Делујеш као уцвељена остављена риба.

Recimo da sam se zaljubila, nije još preraslo u onu pravu ljubav... I nimalo mi ne ide na ruku to što se vidjamo skoro svakog dana... A i on je magarac, šalje pomešane signale... Nebitno, odo ja da se napijem, pa kuckamo dalje.

Зато што жели да јаше великог белог коња. Дизни је крив. Фројд је тата.