Prijava

Jok nego će žene da biju muškarce.
Avaj bre makljaju muškarci žene od kad su napravili kaiš od preparirane mamutove dlakave kurčine, i sad su našle da seru da ih to ne pali. Murš u kujnu.

Јеботе, ко да је текст писала моја кева.
У праву си Јовичићу. Ми једноставно не схватамо то као своју дужност. Ја кад дођем кући мој радни (школски) дан је готов, а женама није док не заврше и кућне послове.

И ја сам доста размишљао о овоме. Једно време (око месец дана), кад су се моји развели, помагао сам кеви око свега у кући. Пре него што она дође са посла, све буде сређено. Ал' једном ми је досадило једноставно, и престао сам. Зато што знам да ће ти послови остати њој. Кад учиним било шта за кућу, сматрам да сам учинио њој, а уствари то треба да буде подједнако обавеза сваког члана породице.

Evo sad sam se vratio iz grada, vidim ima zanimljivih odgovora. Žalosno je to što kad operem suđe, usisam kuću, ili spremim ručak (i to sam ponekad radio) osjećam kao da sam napravio neko veliko dobro djelo, a stara to radi svaki dan najnormalnije, pored rintanja na poslu. I ženama za to uglavnom niko ne kaže ni hvala, a ja kad sam te iste stvari radio, iako nisam javno tražio zahvalnost, ordenje i priznanja, potajno sam znao da bi mogao očekivati nešto povoljniji tretman u vidu manje zvocanja oko učenja, ili malo jačeg džeparca.

Većinu žena seksualno uzbuđuje potčinjenost jačem polu. Ako je žena maksimalno napaljena, treba je udarati po guzi, lupiti joj šamar (ne baš mnogo jak, ali ipak da se vidi da je šamar), pljuvati je, gristi i naravno, biberiti joj ga za to vreme do daske. Ako to ne pomaže, onda treba promeniti ženu i kraj priče.

Ajmo ukratko: TO treba prvo žene da shvate, pa će i muškarci lako.

Ako ja zarađujem više od muškarca (ili jednako, ili približno), ne pada mi n a pamet da mu uz to budem i kućna pomoćnica, aman. A malo je čak i danas, a u budućnosti pogotovo, muškaraca koji će raditi one "velike" kućne poslove, one izvan kuće, kao što neko spomenu.

I ne treba uopšte igrati na tu kartu razumijevanja i sažaljenja, nego na kartu gladi i života u prljavštini. Ako mu to ne odgovara, nek se vrati mami. Ili nek zarađuje toliko da ja ne moram uopšte da radim, pa će uvijek imati i dobar ručak i ispeglanu košulju.

Lulabaj, zašto nisi u kuhinji? M?

Ma ako hoće žene demokratiju, hoćemo i mi. Ako one hoće da idu na posao, hoćemo i mi da peremo sudove, čistimo po kući, i pravimo jelo. Pravda za sve!!?

To je vaše pravo!! Ko smo mi da vam to osporavamo!!

Zašto nezaposlena žena kao zanimanje može da navede "domaćica", a nezaposlen muškarac ne može da napiše da je "domaćin"?!

Lično mislim da bi većina žena bila najsretnija da ne radi ili da radi neki posao sa skraćenim radnim vremenom, a da muž zarađuje većinu para. Tako bi imala vremena da se posveti porodici, djeci, a zašto ne i samoj sebi i nekoj kreativnoj aktivnosti. To naravno ako muž dovoljno zarađuje za izdržavanje cijele porodice.

Međutim, ako oboje rade i približno isto zarađuju, onda bi trebali ravnomjerno da dijele i kućne poslove, a to se danas i dalje uglavnom ne dešava.

Trš, Jovičiću, to i rekoh. :)

Al Uroš, Uroš... Mislim da oće da zaključa temu :)

Sve žene treba da budu elektro inžinjeri i da rade kod kuće, lagano lap top, odradi šijaset linija nekog koda dok kuva ručak, bude sa djecom, gleda Marisol ili Šeherezadu i tako...

Sve žene treba da budu elektro inžinjeri i da rade kod kuće, lagano lap top, odradi šijaset linija nekog koda dok kuva ručak, bude sa djecom, gleda Marisol ili Šeherezadu i tako...

I nije baš mnogo otkačena ideja, samo kad bi bile više zainteresovane za programiranje.

А зашто ми одређујемо шта жене воле и шта би оне желеле ? хммм...

Pa dobro, to je bilo onako na prvu, ali mogu i drugi poslovi da se rade preko neta i od kuće, i to omogućava ženama da rade i poslije porođaja, u trudnoći, kad im je smanjena mogućnost kretanja i ša ti ja znam već, ne bih da izmišljam previše sad, samo kažem onako...

Ma kad joj se krkne do korena sve ide kako treba, kad vam Seung kaže. :P

Iskreno kuvam bolje od 70% žena, radim po kući ono što treba da se završi i ne vidim u čemu je tu problem. Da li je bitno da li ti organi za reprodukciju vise ili su estetski privlačni i kakve to veze ima se kućnim poslovima? Ne mislim da su kućni poslovi kazna već nužno zlo a sada ako u nečijoj porodici samo jedan pol radi to je već stvar moralne obaveze ne seksitičke diskriminacije.