Prijava

Zanimaju me vaša mišljenja o tome ? Podržavate li to ili osudjujete ? Zašto se za , zašto protiv ? Da li oni to rade da bi bili primjećeni, prihvaćeni od strane nekog ili žele da budu različiti,da se izdvajaju iako će ih ljudi pljuvati ?

http://www.youtube.com/watch?v=Ojc4xJDxiLE

Мени је то чисто просеравање... Не осуђујем, оно, боли ме дупе, него ме чуди какви су то умови...

Čudno je šta se dešava u ljudskim umovima, uvjek sam se pitao, i jedno zanimljivo pitanje mi je uvjek vrtilo po glavi ,jer u komšiluku imam dom ludih,i uvjek sam se pitao šta se desi u njihovim glavama da završe tamo ...heheh

Све би ја то у рудник... Јебени дегенерици.

Neko veče sam gledao na Diskoveriju ja msm, emisija Taboo se zove i bilo je baš to, i hvala Bogu što sam još uvek normalan, msm šta oni trpe,kakvu bol da bi sebe napravili degenerikom ...jedino podržavam tetovaže,ili pirsing ali naravno sve u normali !!

Тетоваже су океј мање више, пирсинг подржавам рава кад избуши на клићу, сису и тако то, али овакви ликови
http://media.ebaumsworld.com/picture/KLUAssholeAtk/l_91ddf4f34ab09a63d3f969ee97fdbfef.jpg
су једноставно дегенерчине.

Ima onaj tip što je probao da ugradi treće uvo - tj. mikrofon u obliku uveta, koji je ugradio u podlakticu, i povezao n internet.Kreten.

Немам ништа против тога, нити мислим да је неко ненормалан кад то ради. Његово тело - његова ствар, а сто људи - сто ћуди, један кија други кашље. Некоме је интересантно да уграђује металне шипке под кожу, некоме да се бије по улицама. Ако треба да се ставим на нечију страну, ставићу се на страну ових првих. Е, сад, на страну то што то мени изгледа канда одурно, ко сам ја да се питам о томе. :)

imam pirsing na obrvi, dopadaju mi se i tetovaze, ali ovo sa slicice je bas preterano... nije mi jasno kako je moguce da neko pozeli da se tako unakazi... jesu razliciti ukusi, ali nesto ne verujem da se nekome ovo stvarno dopada, tako da nemam pojma sta njemu bi da, na primer, stavi ove rogove... Zamisli, napije se i zakuca u neki zid, mora da boli u picku materinu.

ja bih se pre, nekako, tukla po ulicama.:)

Prvo kod psihijatra pa onda sa uputom po rogove.

nije mi jasno kako je moguce da neko pozeli da se tako unakazi... jesu razliciti ukusi, ali nesto ne verujem da se nekome ovo stvarno dopada, tako da nemam pojma sta njemu bi da, na primer, stavi ove rogove... Zamisli, napije se i zakuca u neki zid, mora da boli u picku materinu.

Па, ја мислим да је најбитије да се њему допада и да је то једино што је битно у целој причи. :)

Podržavate li to ili osudjujete ?

Уживо игноришем сваку особу која се претерано труди да привуче пажњу на себе. Овако преко нета и ТВа, не могу да кажем да ме то не забавља.

A da: ovaj napucani lik sa linka mi je isto odvratan, uopste mi nije privlacno to sto ima biceps koji je veci od mene cele...
Ili ovaj sa razdvojenim jezikom... kako to funkcionise, je l se oba dela jezika pomeraju u istom smeru ili moze svaki deo na svoju stranu?:)

Ja ih apsolutno podrzavam pod uslovom da ih strasno boli ugradjivanje i da ce sazaliti jednog dana. Mada kad razmislim ko zna sta bih ja radio da nemam nista pametnije da radim, ne bih bas rogove stavljao ali...

Zamisli, napije se i zakuca u neki zid, mora da boli u picku materinu.

A zamisli kako tek boli to kad se stavlja pod kožu, jer se valjda radi bez anestezije ...

Sve se radi bez anestezije. Gledala sam sinoć emisiju na NG.
Lik je ladno tetovirao beonjaču u crno.

Lik je ladno tetovirao beonjaču u crno.

Кул!

Реално, то око му је лепше него ово друго. Ружан је као курац, око му вади просек.

Сећам се да сам на експлореру гледао раније неког геја који је убризгавао силикон у јаја и кару. Лебтијебем, знате колка џаџа лик има... Ал зато не мож да пиша стојећи - све испрска. А не може ни седећи - умочи их у барицу. Бедак...