Prijava

Hmm. Pa da počnem, leže mi tema k'o... (ubaciti poređenje).
Elem, da vidimo... Prvih pošteeenih batina kojih se sećam, bejahu i najbolnije... Avaj, ja crtah po krevetu, hemijskom olovkom, i to potpisivao bratovljevo ime po krevetu, ispod jastuka... I gle čuda, budi me ćale ujutru, sve kul, i vidi... Uh, i dan-danas imam ožiljke, popio sam batine kablovima od napajanja + onim govnetom za otčepljivanje WC šolja i ostalih nekretnina.
Sećam se, imao sam, fazon, nešto manje od 6 godina, i nešto sam preskakao krevet, bahanalisao se, 'tkud znam, i keva me konstantno upozorava da ću se izlomiti k'o pička, i ja, k'o ja, odjebem je i nastavim... Posle desetak minuta, sapleh se, i otvorih samom sebi lobanju. Imadeh jedno pešes kopči... Mogu ja ovako od jutra do sjutra... :)

PM EDIT: U jeb'o te, i ovo zaboravih, a moram da napišem... Ekskurzija, VI razred, negde oko 02 : 00, svi trezni, nas šestorica u sobi... Anyway, nama bilo dosadno, i mi rešili da pustimo neku pornjavu (čitaj teve 'iljadu)... I mi, klinci k'o klinci, uzmemo d'onanišemo... I dogovorismo se da sva šestorica svršimo u neku plastičnu čašu... I tako bi. Isvršavamo se sva šestorica u tu čašu bednu, i pomešasmo sa Coca Colom. Pozovemo drugaricu, i nešto je pržimo kao da popije, kurac-palac, i ona krene d'uzme, i Bogu hvala, ortak je spreči pod izgovorom da je izvetrila Coca... I dan-danas ne zna u čemu je bio fazon, ali žalim samo što nismo imali petlju da izvučemo fazon do kraja. :)

Opalio iz ćaletove tetke u spavaćoj sobi kod babe na selu na dan kad smo s Hrvatima odigrali 2:2 u Zagrebu. Posle to stari i ja zamalterisali rupu u zidu a materi rekli kako je tu stajala utičnica, al je ona nikad nije primjećivala. Ni dan danas ne zna za šta se odigralo.

Veče kad smo izgubili prvu utakmicu na košarkaškom prvenstvu u Srbiji 2005te, u novosadskoj kafani DVORIŠTE pripit zagrlio 2 starija skinsa ukupne mase 250 kg, koji su mi prethodno skinuli kapu i stavili je nekom svom ortaku na glavu, i mrtav ozbiljan im rekao: "Viš momci, to što radite je sve stvar vašeg kućnog odgoja, ili da se preciznije izrazim neodgoja.." Sve se opet srećno završilo, a to veče ga i ubacih u neku drugaricu.

dzonovane, ti si car! Skidam kapu, da sam žensko dao bih ti sise! :D