Prijava

Sevast, nisam komentarisala tvoje pisanje. Neće biti spamova više.
Što se tiče posrbljavanja Vukajlije, malo mi to deluje preterano. U redu je da ponešto bude izmenjeno, ali ne previše. Neki nemaju srpku latinicu ili ćirilicu na kompu, tako da je opravdano takvo pisanje.

Eto Ivo da si pročitala videla bi samo dva funkcionalna predloga.Ja sam isto i za to da se okupljamo jednom godišnje i da okrećemo prase na ražnju i vola u kupusu i da ruovodioci budu neke gole rukovodičice i da rukovode mojim životom.:0)

Ја бих са сајта БАНОВАО сваког ко користи sh, ch и zh уместо ш, ч и ж (š, č i ž) или макар s, c i z. То сматрам најдегутантнијим загађивањем језика. И наравно, ту је w. :)
Сваки пут себи поставим питање 'куда иде овај српски језик'?
Мислим, нисам ни ја нешто нарочито писмен, али оно води у пропаст.

Tako je Jimmy, brawo za owo.Necjemo da nam svako ko stigne zagadjuje i kalja shtrokom nash jedinstveni nachin prepoznavanja, a to je jeezik ! axaxax :0) ШАЛИМ СЕ

Jedinstven samo nama, Bugarima, Rusima, Grcima, Makedoncima, Crnogorcima i nekim tamo levim bivsim SSSR republikama:)

Bravo. Evo i izvornim pismom: БРАВО :)

Meni je sve to ok, sem tih dualističkih glasova "+h, +j" - totalno nečitljivo i "W" naravno.

A u prilog moram da dam ovo, makar umrla. Zapravo sam umrla tada kad sam videla...

http://img38.imageshack.us/img38/4350/42927491.jpg

Dokaz da radi Caps lock.

Bojane, da ti nije pala neka saksija na glavu dok si bio kuci? Znam da sam i dalje novajlija i da nemam nekog prava da se previse mesam, ali mislim da prelazak iz krajnosti u krajnost bi samo skodila sajtu. Vec je dovoljno teske atmosfere ovde a ovo bi bilo dolivanje ulja. Jesi li se upitao za one kojima srpski nije maternji?

Jedno pitanje za Jimmy Page. Da li cu biti banovan jer koristim osisanu latinicu? Ili cu biti banovan jer koristim latinicu u opste?

Ух, човече... Ово је смрт.
Гешталтисти би пали у несвест. :)

ЕДИТ:

Темплар: Написао сам да је ок користити латиницу и ошишану латиницу. Прочитај боље ово после ''уместо ш...'':

''Ја бих са сајта БАНОВАО сваког ко користи sh, ch и zh уместо ш, ч и ж (š, č i ž) или макар s, c i z. То сматрам најдегутантнијим загађивањем језика. И наравно, ту је w. :)''

Ok, ok, izvini Jimmy, moja greska. Samo, prelazak sa osisane latinice na cirilicu bi za mene bilo kao da ponovo treba da naucim tastaturu jer isuvise dugo koristim ovo. Sh ili u ekstremima š koristim radi skakljivih izraza ili da ne bi doslo do zabune. Ako to zasluzuje ban, onda...

$Темплар: Ма, временом се човек навикне. И ја сам користио ошишану чак до половине 2006. године. Онда сам почео да комбинујем нормалну латиницу и ћирилицу понекад, а у последњих неколико месеци пишем 90% ћирилицом. Некако, веће ти је задовољство да било шта напишеш. А и мени се чини лепше.
Елем, да се вратим на тему, све су ово занимљиви предлози, али мислим да ће се Вукајлија распасти за не више од годину и по дана или ће се трансформисати у нешто дијаметрално супротно, нажалост.

Е, овако... Може? Пази Јиммз, Не каѕем да је лосе или тако нешто. Само мислим да је то поприлично радикалан корак. А што се тиче распада Вукајлије, тога се и ја плашим али не ни близу колико се плашим трансформације. Али мислим да прелазак на ћирилицу неће ниста променити...

Svako neka piše pismom koji hoće, a i jezikom koji hoće, jer je ovo rečnik slenga, a ne rečnik srpskog slenga. A što se tiče najvišega ranka na Vukajliji, evo i mojega predloga: Crnogorac iz Beograda.

Samo vi skrećite sa teme.

Ova tema bi komotno mogla da se nadoveže na ovu http://vukajlija.com/forum/teme/2318.

ova tema se nadovezuje na tu

Ne da se nadovezuje, nego kakva je razlika?

Nema razlike. Znači bilo bi dobro kad bi pao jedan "merge".

Barracuda pomiri se sa sudbinom i zazhmuri