Prijava

Иначе, једна корејска пословица каже: "У кући ленштине, множе се само снови." Врло се слажем са том констатацијом.

Ma u redu sve to, imati snove i truditi se da ih ostvariš. Ali ne radi se o takvim snovima, nego o nekim skroz nerealnim zajebancijama.

Maštam o mnogim stvarima, često, najčešća maštarija mi je da živim u državi u kojoj sva deca, pa i moja, mogu da studiraju ono što žele bez obzira da li su iz provincije ili iz Dulligrada... nekada sam i živeo u takvoj državi.

Ma u redu sve to, imati snove i truditi se da ih ostvariš. Ali ne radi se o takvim snovima, nego o nekim skroz nerealnim zajebancijama.

Наравно да је у реду, штавише пожељно је. Него су срање они моменти кад кренеш да смишљаш читава сценарија и још уживаш у томе као што рецимо уживаш у пријатном сну. Гадим се сам себи кад помислим какав је то јебени кретенизам.

Едит: То јест, какав сам имбецил.

to bas nije kretenizam, prosecnoj osobi prodje kroz glavu oko 60000 misli, a 95% su iste one od juce, zato bi bas prijalo malo promeniti tu statistiku, samo neka sranja, a da mi masta radi kako treba, svaki dan bih bila na bahamima. ;)

Чуј, девојка која не машта о сексу са особом која јој се свиђа, па макар она била и фиктивна. Оће то.

Ja toliko maštam da čak i ne živim sopstveni život. Kao da igram sopstvenog virtuelnog menadžera u nekoliko paralelnih univerzuma, gde sebe vodim u različitim ulogama. Neću sad da nabrajam sve, da ne pomislite koliki sam frik, al recimo da sam kao klinac bio plejmejker Boston Seltiksa. Odigrao sam 14 sezona za Kelte i imam svesku gde sam zapisivao detaljnu statistiku svake utakmice. Sve utakmice sam igrao u dvorištu, i to je bogami trajalo par godina. Da, komentarisao sam naglas, uopšte me nije bilo briga šta prolaznici govore. Okačili su moj broj 22 nekoliko sezona po završetku karijere, a Leri Bird mi je bio naj ortak.

Imao sam i trip da sam vojnik u Legiji stranaca, i to je trajalo dosta dugo.

Mašta je kul, samo dok ne postane opsesija.

jimi naglasila sam da ne mislim na sex, nego ovo sto je kresimir rekao, doduse ne bas toliko opsesivno, ali je do jaja. i ne racunam kada su u pitanju opijati.

Lepo je maštati,i sanjati ali sve u svojim granicama. Jer na poljima od snova ne pušta se korenje ;) I da bi ostvarili snove moramo se prvo probuditi. I ja maštam i to mnogo, često da sam neko potpuno drugi.I prija,čovek se nekako lakše bori sa nedaćima.Ali naravno pored svega toga treba se pomiriti sa situacijom u kojoj si. Jer izbegavanje ne rešava problem,povlačenje u maštu.Mislim da pre nego što se suočimo sa problemom da treba maštamo da smo ga ovako ili onako rešili. I onda sa tim samopouzdanjem da rešimo,ako je u našoj moći.Ako ne treba zapamtiti da mi ne držimo konce u našim rukama !

Хахахаха, ладно си водио статистику :)) Некако ми све то прихватљиво, јер си био клинац. А сад ми је и јасно одакле ти толика инспирација за Крешимира.

Мада, имам и један аргумент за (иако сам већ изнео негативно мишљење): Брајант је изјавио да често пред утакмицу замишља како постиже победоносни кош и како јебе противничку одбрану током целог меча.

Zamišljanje neke situacije zaista može da doprinese da se ona lakše ostvari u stvarnosti. Čisto psihološka stvar. Samo nemojte mnogo da odete u svet mašte, postaće vam totalno nezanimljiv život u realnom univerzumu.

ja za pocetak treba da se prisetim kako se to radi, pa tek onda da odrzavam u normali. =)