U sredu se dogovorimo da igramo i ligu i kup od 8 do 9, mi odigramo ligu i oni tek tad saznaju da je kup 3 na 3, mi smo bili svi tu, a njih 2...
onda su isli da traze pekija, ja sam prvo rekao na forumu da cu doci kasnije, oni su svi otisli, boli me kurac... neka su...
-Kup Kralja počinje u ponedeljak, 23. maja.
-Utakmica traje 2x5 minuta, 2 poluvremena dakle, sa menjanjem strana.
-Svako "kolo" kupa se igra sledećih pet dana od datuma početka tog kola.
-Ukoliko se svi mečevi datog kola odigraju ranije nego što je predvišeno, automatski se prelazi na novih 5 dana za odigravanje sledećeg kola.
U vezi snimanja:
-Utakmice se OBAVEZNO snimaju. OBAVEZNO sve u jednom snimku. Pauza između poluvremena se snima, sve mora da bude u paketu inače meč NE VAŽI.
-Snimak se klasično prilaže na mediafire i biva uploadovan na zvanični HBSV kanal http://www.haxballtube.com/profile/HBSV.
-Obe strane MORAJU snimati meč radi sigurnosti i postojanosti snimka ukoliko dođe do greške.
-Na igračima je da se dogovore koja će dvojca (naravno može i više) snimati meč.
Što se tiče same utakmice igraju s dva meča, koja su ustvari dva poluvremena. NA POLUVREMENU SE MENJAJU STRANE!
Nema x rezultata, već se igraju overtime i zlatan gol.
Overtime se igra ISKLJUČIVO u na kraju drugog poluvremena, ako je i u prvom i u drugom poluvremenu bilo NEREŠENO.
Zlatan gol se igra ukoliko je ukupan rezultat nerešen, dok rezultati poluvremena zasebno nisu.
Primer
1. poluvreme 1:2
2. poluvreme 2:1
Gde tacno pise da se moram igrac potpisati i gde pise da vaze pravila iz lige?
ali pomaze vase bezanje u sredu... lepo sam rekao kad cu doci u sobi se svi slazu, a posle janpi kao ide da spava, rano ustaje...
i da prosli ste, rekao sam vam u sobi kroz sta ste prosli!!!
ok, nešto mi se čini da će možda biti malo problemčića... :D
tj nekih nula... i neće biti strelaca... ali ubacićeš ti to sam...
a ovo nisam uradio da vas ucenjujem, već stvarno neću da radim više!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Elementi idu dalje u meč protiv Krajišnika budući da Arčeri nisu bili u kompletnom sastavu.
Hvala Xela
izjava za Press
Nadam se da cemo izaci u punom sastavu, janpi dzanke mica, jer samo timski rad, stopostotni timski rad, pomaze u boljoj igri.
Елементи иду даље... Нинџина последња активност пре 3 сата, Диова пре 2 сата...
U sredu se dogovorimo da igramo i ligu i kup od 8 do 9, mi odigramo ligu i oni tek tad saznaju da je kup 3 na 3, mi smo bili svi tu, a njih 2...
onda su isli da traze pekija, ja sam prvo rekao na forumu da cu doci kasnije, oni su svi otisli, boli me kurac... neka su...
TABELA http://www.haxball.gr/cup/view/2899
Osnovna pravila:
-Kup Kralja počinje u ponedeljak, 23. maja.
-Utakmica traje 2x5 minuta, 2 poluvremena dakle, sa menjanjem strana.
-Svako "kolo" kupa se igra sledećih pet dana od datuma početka tog kola.
-Ukoliko se svi mečevi datog kola odigraju ranije nego što je predvišeno, automatski se prelazi na novih 5 dana za odigravanje sledećeg kola.
U vezi snimanja:
-Utakmice se OBAVEZNO snimaju. OBAVEZNO sve u jednom snimku. Pauza između poluvremena se snima, sve mora da bude u paketu inače meč NE VAŽI.
-Snimak se klasično prilaže na mediafire i biva uploadovan na zvanični HBSV kanal http://www.haxballtube.com/profile/HBSV.
-Obe strane MORAJU snimati meč radi sigurnosti i postojanosti snimka ukoliko dođe do greške.
-Na igračima je da se dogovore koja će dvojca (naravno može i više) snimati meč.
Što se tiče same utakmice igraju s dva meča, koja su ustvari dva poluvremena. NA POLUVREMENU SE MENJAJU STRANE!
Nema x rezultata, već se igraju overtime i zlatan gol.
Overtime se igra ISKLJUČIVO u na kraju drugog poluvremena, ako je i u prvom i u drugom poluvremenu bilo NEREŠENO.
Zlatan gol se igra ukoliko je ukupan rezultat nerešen, dok rezultati poluvremena zasebno nisu.
Primer
1. poluvreme 1:2
2. poluvreme 2:1
Gde tacno pise da se moram igrac potpisati i gde pise da vaze pravila iz lige?
Ne pomaze ni madafakino muljanje
ali pomaze vase bezanje u sredu... lepo sam rekao kad cu doci u sobi se svi slazu, a posle janpi kao ide da spava, rano ustaje...
i da prosli ste, rekao sam vam u sobi kroz sta ste prosli!!!
Ma pricaj sta oces, ispali ste iz kupa, oprali smo vas u ligi....
nemoj da se raspravljas vise sa njime dzanki
e da, i rekoh, pozdravite haxball.gr ;)
Znao sam da će do toga doći i zbog toga sam skinuo tvoju tabelu s neta na vreme, sad ću da organizujem sve lepo i slobodno možeš da odlepršaš.
ok, nešto mi se čini da će možda biti malo problemčića... :D
tj nekih nula... i neće biti strelaca... ali ubacićeš ti to sam...
a ovo nisam uradio da vas ucenjujem, već stvarno neću da radim više!
Udario brat na brata... Klanje je počelo... Odlazim na vreme...
ахахахаха
Ел то значи да предајете меч против нас?Овај купашки?
U stvari, pozivam sve na ovaj čet, da rešimo ovu situaciju svi.
http://xat.com/HBSVUpravniodbor
elementi idu dalje kraj
http://www.haxball.com/?roomid=20b06cef64a2b38240b035d93b96b4eef88dff105a4ad83c71b47d0dbb51e555
Компаунд кад ћемо?
И да вас све подсетим да је рок за одигравање купа до среде у 23:00...
zvezdale kad cemo?
Sutra uvece.