HBSV - KUP KRALJA

1. Ajmo igrati sutra uvece, posle 8 Obilici.

2. Може што се мене тиче

3. elementi hocete veceras da odigramo kup, mislim da cemo mi biti tu nekad veceras.

4. mislim da cemo mi biti tu nekad veceras.

Шта ли си ти радио на часовима српског? :)

5. HAAHHAHAAHAHHAHAAH dzorgane cek da pitam ove

6. http://www.haxball.com/?roomid=c3cc26024e9fb1ff2917b857198149952568b8059f0bf43129048ee0ce2826bd&pass=1 соба за куп , када се скупимо и ако се скупимо , пасс је "краљ" , ћирилицом , Срби ......

7. do kad je rok za ovaj krug kupa??

8. najbolje bi bilo da nema roka, kad se odigra, ionako imamo jos pofino u ligi, pa taman da to zajedno zavrsimo, da ne zurimo.

9. Рок је до среде у 23:00, ту одлуку је донео управни одбор који је распуштен... Не знам да ли и даље важи та одлука...

10. ne znam, kako god hocete, ali je tesko skupiti 6 ljudi. Ali mozemo probati pa ko ga izduva, izduva :D

11. Нема ништа како ја хоћу, у правилу пише 5 дана од следећег кола, а сад нико није овлашћен да мења правила...

ЕДИТ:

Компаунд, хоћемо ми одиграти можда овај куп?

12. a malo kad se skonta pravila su glupa, na primer ja sam jednom pitao elemente, dzanki kaze vidjecemo i nista ne javi, a ima da se igra jos danas i sutra, i ako recimo mi budemo danas a oni sutra, sta onda? Kome sluzbeni? Nisu nam definisana pravila do kraja.

13. КРАЈИШНИЦИ И НИМИЦЕ јављајте кад можете

14. Јоргане, јасно је то мени али шта ја ту могу? Правила су таква, неиздефинсана, и ако смо почели да играмо по њима онда да и наставимо...

15. Šerpasi, ima li šanse da se skupite danas?
    Naš treći igrač može danas bilo kad, a sutra posle 23:00, tako da taj termin otpada.

16. hahahahah sad ces vidjet kad zvezdale ispadne iz kupa :D
    zbog sluzbenog, al bi se ismijao :D

17. Ja sam spreman,i mogli bi sada da odigramo,posle sam zauzet.

18. ja i bojan smo tu ali anchor se vraca kuci danas tako da nije u mogucnosti da igra, dok Duba nema kao i uvjek....

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.