a malo kad se skonta pravila su glupa, na primer ja sam jednom pitao elemente, dzanki kaze vidjecemo i nista ne javi, a ima da se igra jos danas i sutra, i ako recimo mi budemo danas a oni sutra, sta onda? Kome sluzbeni? Nisu nam definisana pravila do kraja.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ajmo igrati sutra uvece, posle 8 Obilici.
Може што се мене тиче
elementi hocete veceras da odigramo kup, mislim da cemo mi biti tu nekad veceras.
Шта ли си ти радио на часовима српског? :)
HAAHHAHAAHAHHAHAAH dzorgane cek da pitam ove
Ste tu Obilici?
http://www.haxball.com/?roomid=c3cc26024e9fb1ff2917b857198149952568b8059f0bf43129048ee0ce2826bd&pass=1 соба за куп , када се скупимо и ако се скупимо , пасс је "краљ" , ћирилицом , Срби ......
Ево мене
do kad je rok za ovaj krug kupa??
najbolje bi bilo da nema roka, kad se odigra, ionako imamo jos pofino u ligi, pa taman da to zajedno zavrsimo, da ne zurimo.
Рок је до среде у 23:00, ту одлуку је донео управни одбор који је распуштен... Не знам да ли и даље важи та одлука...
ne znam, kako god hocete, ali je tesko skupiti 6 ljudi. Ali mozemo probati pa ko ga izduva, izduva :D
Нема ништа како ја хоћу, у правилу пише 5 дана од следећег кола, а сад нико није овлашћен да мења правила...
ЕДИТ:
Компаунд, хоћемо ми одиграти можда овај куп?
a malo kad se skonta pravila su glupa, na primer ja sam jednom pitao elemente, dzanki kaze vidjecemo i nista ne javi, a ima da se igra jos danas i sutra, i ako recimo mi budemo danas a oni sutra, sta onda? Kome sluzbeni? Nisu nam definisana pravila do kraja.
КРАЈИШНИЦИ И НИМИЦЕ јављајте кад можете
Јоргане, јасно је то мени али шта ја ту могу? Правила су таква, неиздефинсана, и ако смо почели да играмо по њима онда да и наставимо...
Šerpasi, ima li šanse da se skupite danas?
Naš treći igrač može danas bilo kad, a sutra posle 23:00, tako da taj termin otpada.
hahahahah sad ces vidjet kad zvezdale ispadne iz kupa :D
zbog sluzbenog, al bi se ismijao :D
Ja sam spreman,i mogli bi sada da odigramo,posle sam zauzet.
ja i bojan smo tu ali anchor se vraca kuci danas tako da nije u mogucnosti da igra, dok Duba nema kao i uvjek....