Prijava

E ovako, posto svakim danom cet bia sve poseceniji, optereceniji novim clanovima, nekima to i smeta ali nije to nista lose, samo sto to sve kvari preglednost istog. Dakle ja ne mogu da pohvatam kad neko nesto prica jer ako ima 10-ak ljudi na chetu sto se cesto desava svako prica svoju pricu sa svakim, a niko nikog na kraju ne vidi. Bilo bi dobro da kad neko pomene tvoje ime to bude obelezeno nekom bojom, tako da se lepo vidi da je neko tebe pomenuo i da ima nesto tebi da kaze, zagarantovano je da ces videti.
----npr.---
1-bla bla bla
2-bla bla
3-bla bla
4- VUKASINe lep ti avatar.
5-bla bla

eto ja bi tacno znao da je neko mene pomenuo a pitanje je da li bi citao gomilu poruke izmedju toga.

to bi bio predlog ali imam jos jedan, takodje za chet, posto neki clanovi posalju vise poruka odjednom pa to nekad lici na

CAO
NARODE
STA
RADITE

To takodje daje nepreglednost chetu, pa bi valjalo da se uvede da ne moze da se napise preko 3 poruke odjednom, tako da tri tvoje stoje jedna za drugom, a cim neko napise nesto preko tvoje opet imas 3 na raspolaganju, a?? sta kazete? kaizene?

Ili da u jedan post ne mo'š da napišeš više od 10-15 karaktera?

Čet zna da bude pretijesan ponekad, pa još kad počnu da ga siluju sa slikama, ali ja ga uopšte ne bi mijenja'. Možda bi i valjalo da se promijeni, ali sa ovakvim predlozima - ne.

Ma nemoj, necu, nek prave sobe, ima da pricam koliko hocu to mi nece zabraniti axaxax e a samo jedno valja, to je ova boja kada ispises necije ime.Onda bi mogli da pravimo slike na chatu, npr. uzmemo ti i ja mensure i napravimo golu zhenu, a sve u razlicitim bojama, kao pikseli.

Ajd da ne otvaram novu temu, ova mi se učinila najpribližnijom za ono što želim predložiti. Predlažem da se uvede podgrupisanje definicija odnosno da se npr.kod pisanja def.sam autor opredeli kakve je prirode definicija. Mislim da bi doprinelo sajtu i smanjilo tenzije između autora koji npr. samo glasaju za sleng ili onih koji ga ne podnose. Na ostalim sajtovima bilo kakvog autorskog tipa postoje takve podele pa ne vidim razloga što ne bi i ovde.
Npr. Def.slenga, Opšte def., Političke def., Ruraldictionary(po meni bi tu najviše bilo provala), Patetične def, Dojajne def.(tako ne bih bila prinuđena random čitati o tuđim jajima a neki to vole), Mudne def., Jebačke def. itd itd.
Unapred zahvalna na tome što će predlog proći nezapaženo i neusvojeno.
Vaša aurora072

Ne može tako...
Zato što recimo STORMBORN svi zovemo storm, mene neko zove SMARE, MARE itd... Malo je glupo... Ima npr jedan SUPER MARKO, možda i njega tako zvou MARE, MARKO itd... Tako....
Ili ja ne kapiram što si ti htio da kažeš :)

Ma kakve veze ima kako koga zovu, DEFINICIJE da se podele po nekim žanrovima, kontaš?

Ma to može i ovako.

pekky: Vukašine, lep ti je avatar.