Prijava

Kakvih sve ludila ima, ovo nije vanila, već vanilica fetiš.

Ajde Valdo, pa nećemo sad da otvaramo hardkor teme na Vuki...ima male dece.. :)

Pa zato i ne navodim kakvih sve ludila ima, nego samo neka deca znaju da je napolju svet užasa koji ih samo čeka da odrastu.

Da, pravi si izviđački predvodnik, hahaha :)
Mada, nije ni tako loše odrasti, ako ćemo pošteno. :)

Glup fetis u p.m. Stopala, jok, nije nego... Ja bre nemam pojma ni ko kakvu boju ociju ima, a sad cu da gledam u stopala...

Nemoj da si taki, torazulu, nekome su lepa stopala kao drugom dobro dupe ili bubiz.
Ja stvarno ne razumem što se ljudi štrecaju na takve stvari, što frču jedni drugima o fetišima ili takvim munjama. Dokle god je oboma(obojici, obema) lepo u okviru "njina 4 zida"-nema drame i miran svet.

Manijaci niču na sve strane, Gogo, i neće da budu samo u četiri zida. A ovaj fetiš je često uvod u nešto mnogo gore, na vreme to treba suzbiti. Inhibicija je potcenjena. :)

Tja, možda sam ipak previše popustila onom hipijevsko-hipsterskom procentu sebe. :)
Al' rekoh, "dok su srećni" (misleći pri tom da ne ugrožavaju nikog drugog).
Mea culpa, nisam se u potpunosti izrazila :)

VanGogo, ja samo kazem da mi nije jasno i ne mogu da verujem da se to nekom stvarno svidja, isto ko nekomercijalni haus...:) Sve mislim da foliraju...
Stopala je bitno da nisu ruzna, mislim kvrgava, cukljevi, ispucale pete itd. To se i meni ne bi svidelo. E sad jebiga, kolika zena, tolika i stopala ako je visoka 180 smesno bi bilo da joj je noga 37.
Ali nije mi jasno da se neko NAPALI na stopala, kao ona su lepa, a gore neka faca nedajboze... I sta radis sa stopalima kad se na njih palis? Ako je u pitanju masaza,ona su pocetak, prvi deo slagalice, posle ides dalje i cao, ali da ostanes na njima... Greota.
I ni ja ne osudjujem nikog, prosvetlite me ako je to nesto dobro da ne propustim...:)

Ma, sve kul,drugar , i meni bi bilo malo malo da se sve završi na stopalima-ako me razumeš :)
Nego sam mislila- svakojakih nas ima, pa bem li ga i takvih koji se napale na stopala!
Ništa me više ne čudi na ovom svetu! :))

Ђевојка добила, а он хтио да имају однос, да се јебу то јест. Она му рекла НЕМОЈ, ГАДНО ЈЕ.. и он лагано уфати, излиже је сву, и на крају полиже прсте као оно после ручка... Извињавам се ако сам некоме згадио, али је ово истина... Е то је болесно, мислим мени је смијешно било и гадно, али оно....

E pa SMarko, dragi moj, jeb'o si mi kevu! 'ladno sam povraćao. U sred jela uđem na ovu temu, mada kad malo bolje razmislim koji sam kurac ulazio kad je i naziv gadan, i pročitam tvoj post. Nema me, zgadio mi se život.

@VanGoga
Ma razumemo se na M?-Mhm...:)

Ja sam se raspitiiiiivoooo kad god se pomene ova tema da mi neko pojasni, ali posto sam uvek ostao bez konkretnog odgovora, proglasavam FutFasiste za folere...

FUTFETIŠARI SE KRIJU IZA PARAVANA FETIŠA JER LOŠE JEBU

Kada njenog lika nemoš da se setiš, a stopala pamtiš, to se zove fetiš.
Ima nešto slično, zove se frut fetiš. Praktikuje se tako što se razno bobičasto voće ubacuje u telesne otvore seksualnog partnera (a i ne mora u otvore), a zatim se isisava i jede. Naravno, postoji varijacija sa duguljastim i čvrstim voćem, koje pruža znatno širi dijapazon upotrebe. U japanskom postoji poseban termin, 緑のバナナの拷問, mučenje zelenom bananom, i podvrsta 熟したバナナを拷問, mučenje zrelom bananom. Ne smemo zaobići ni plemenitu kinesku perverziju 鹅,胡萝卜和松土乳腺癌的受害者, guska, šargarepa i reckanje žrtvinih grudi, a što se tiče voća, treba pomenuti... ne, suviše je. Gladna deca Etiopije čitaju.