Prijava

Ajoj, sad bih se tako slatko nadovezao na moju i Džimovu priču jednom iz trećeg osnovne kada sam promenio školu i sve, ali bi bio prevelik oftopik pošto je bila 10ak dana mlađa od mene, u prevodu, skoro pa da smo bili jednaki po svemu. arijevka mala uh.

Imao sam i ja blizance cigane u odeljenju (prva dva osnovne) koji su oboje kidali školu. Nehat i Duda, vrh su oni bili, ali mislim da su isto nešto slinili :)

Mislim da su Surovi i Džimi spavali te Ganke, a sad ih blam (valjda zbog razlike u godinama) da to priznaju.

Ja u principu ne jebavam mlađe i ne ulazim u kazina koja imaju radne vreme. I u jednom i u drugom slučaju, zabava je limitirana. A to ne volim nikako.

price de klinja od 18 juri ove od 25 uopste necu ni da komentarisem, posto ne postoje.

Slažem se. Ovo je jebeni MIT!

Pa moguće je ako klinac izgleda kao da ima 25, ima i tih slučajeva. Doduše, retkih, ali ima ih. Jedan lik kad reče da je moje godište, šlogirao sam se, prošao bi 'ladno kao moj ćale. :)

Može da bude baš slatko. Mislim da to nema veze s godinama, prosto ti neko 'nako, dobro legne, da se tako duhovito izrazim. :)

Meni su dosad skoro sve devojke bile starije od mene, doduše najviše 4 godine.Nije stvar , po meni, u tome što su daleko iskusnije, nego što klinka po ceo dan smara sa porukama, različito razmišljate, teško je naći zajedničku temu za razgovor. Sa starijim devojkama je mnogo lakše. A i ne kaže se bezveze "bez matore koke nema dobre supe" :)

moj decko je 10 godina mladji od mene :)

Znala sam da ćeš se pofalit' ba :)))

E super vam je tema.

Ja sam bio u vezi sa ribom koja je 4 godne starija od mene a ponašala se kao da je bar 7 godina mlađa pa sam je posl'o u tri lepe mater'ne. Nije sve tako bajno....

U principu, svidi ti se čovek, a ne podatak iz lične karte.
Ne kažeš bre kad upoznaš nekog -Ausweis, bitte!-, mada zvuči seksi...;)

мислим да је то скроз ок. Једноставно ове мојих година су глупе јер мисле да су старији момци до јаја а и притом тврде пазар кад је давање пичке у питању! Старије ем што желе младе момке јер могу више ем немају проблем недавања јер је то оно што желе. Мајка му стара како су клинке глупе! Ту убрајам девојке од 19 до 23

Fejs, da ne pominjemo one od 16-19, te ne znaju jel imaju uopste neurone :)

Kako da ne. Evo na primer, mladi krompirići su prste da poližeš!

Daj bre natnat, stari krompir je keva, kad se izprzi kao pomfrit. Bolji od mladog sto puta.

Ma jok, stari krompir na ulju, to goji, fuj, ali zato mladi krompirići obareni i poprskani sa malo maslaca i mirođije, mmmmm

Od stare koke dobra supa, a piletina se za prste lepi.

Sve narod lepo objasnijo! :)

A krompir ne volem.

Goji, pa sta? Ko jebe gojenje, vazan je uzitak :) Energija, ne voles krompir, pa kako ti zivis?

Zapravo prsti se lepe od koke a ne od pileta!

Dobro, onda za tebe Enerdži mladi luk, rotkvice i zelena salata :)

mlado luče hahahaha