Prijava

Ubisoft leglo masona i templara lololo. Nego, je l' može neko da potvrdi ovaj fix za Dezmonda, što je okačio Šoker na prethodnoj strani, mislim, trebalo bi da radi, samo da znam je l' neko odavde pokušao?

Jebem ti moćnike i masonsku ložu, gledam žikinu dinastiju i tesnu kožu.

Granice na karti su moderne granice, ja mislim.

Da. Jebem li im mamaru.

Ubisoft leglo masona i templara lololo. Nego, je l' može neko da potvrdi ovaj fix za Dezmonda, što je okačio Šoker na prethodnoj strani, mislim, trebalo bi da radi, samo da znam je l' neko odavde pokušao?

E, Ubisoft izbacio 1.01 (ili 1.1 nisam siguran) krekovanu verziju koja popravlja to, potraži nešto više o tome.

Da, videh nešto das se pominje 1.01 verzija čini mi se, nisam se nešto udubljivao, videću kad se skine. Nego, kad mogu već da se rade ti delovi sa Dezmondom, tj. posle koliko vremena, da bih znao da l' je uspelo na vreme, da ne moram da vraćam opet. Kontam da nisu neophodni, al' jebeš ga, tu će verovatno biti nešto od Subjecta 16, tako da može biti zanimljivih stvari.

Po Konstantinopolju se nalaze Animus Data Fragmenti Skupljajući njih otključavaš Journeye. Po jedan na svakih 5. 5-10-15-25-30. A ima ADF-a ima 100 ukupno.

Znači ,to mu dođe teoretski posle cirka dva sata igranja bi već mogao da se otključa prvi Journey? Jesu krvavi ovi iz ubisofta, ranije one zastave ili pera nisi ni morao da skupljaš, bolelo te uvo, a ovo će ovo se loviti kao ludo, vidim. :)

Nisam igrao keca, igrao sam dvojku...

Šta mi savetujete, da li da prvo igram Brotherhood, pa onda ovaj najnoviji deo?

AKo odigram keca, i ostale delove, pukao sam godinu garant :D

Ali mislim da ti je dobar savet, taman da odigram keca, povežem priču, pa ostalo...

Dejs, brate po Radetu, posto si vec odigrao dvojku sad ti je svejedno, mada ako planiras da igras revelations obavezno odigraj keca. Sto se same price tice kad preskocis jedan deo to ti je isto kao da si uzeo da gledas Gospodara Prstenova treci deo, a nisi gledao prva dva. Mada, i mi zaludjenici za igricom imamo milion informacija a ni dalje ne znamo nista...

Ma, bre, za keca i Bratstvo ti treba....max dve nedelje normalnog igranja, pri tom mislim oko 3 sata dnevno, ako imaš obaveze lolo. I to se AC1 premota za tri dana. Jeste neobično kad se vratiš na prvi, a furao si ove tehnike, ali ok se, zameram mu samo što se ponavljaju misije, tj. način kako rokaš glavne likove malo počne da zamara, videćeš uostalom ako se odlučiš, a što reče čovek, gubi se dosta priče kad bi preleteo odmah.

E da, interesuje me jeste li pratili ove druge stvari koje idu uz AC? Jeste li gledali lineage, jeste li citali the fall, ili mozda knjige, jeste li igrali project legacy na fejsu ili igre na drugim platformama? Ja sam odgledao lineage i poceo da citam knjigu AC Renaissance, al' sam batalio posle 40-50 strana, ali mi je najveca zelja da nadjem the fall...

Preso danas, zaboravih da kazem. Nastavak price sjajan, jedva cekam sledeci deo. Igra jebala mamu!

Šekoslav... Ma to stoji... Nego znajući sebe, sačekaće malo... Dvojku sam premotao za dva dana po 10ak sati igranja... Doduše nisam posle otključao i sakupio sve... Aj da vas profesionalce pitam da li to radite? Da li igru smatrate pređenom tek kad vidite 100%, ili samo završite priču?

Mene je u igri najviše privlačila arhitektura, dobro modelovanje i teksturisanje, ali sam posle zavoleo i priču... Najmoćnija igra koju sam igrao...

Mene je u igri najviše privlačila arhitektura, dobro modelovanje i teksturisanje

arhitekta pusti :)

meni prvi dio i dalje stoji na 98 posto da se skine, a i nemam ja kad da se igram. tuzan je moj zivot deco, tuzan...

Ja nijedan deo nisam cepao do 100%. Obavezno sam odradjivao glyph-ove, odnosno cluster-e i one grobnice gde otkljucavas odela, ovo ostalo ne. E da, i Leonardove ratne masine u ACB, taj deo je mocan. Po meni je sasvim nepotrebno da juris potpunu sinhronizaciju, igraj ono sto ti je zanimljivo a jebes pera i zastave :)

Sta se dobija ako nadjes sva pera i zastave?

U prvom delu nista, u dvojci kad skupis pera Eciova keva progovori i dobijes neku macolu, za ostalo ne znam.