Prijava

Ја добро возим, али то је зато што возим од првог дана кад сам положила. Те прве недеље сам два пута скинула ретровизор и после тога скоро годину дана нисам направила никакво срање или прекршај. Онда сам пукла нека паркирана кола док сам ишла у рикверц, нисам га уопште видела, ал ништа страшно.
Јеботе и престаните више са тим триповима да жене праве застоје и шта ја знам баш због тога имам трип да станем и лепо паркирам у рикверц, да не бих направила застој.

Sigurniji vozač = bolji vozač. Navedite mi još jedan faktor DOBRE VOŽNJE, i poverovaću da su muškarci bolji.

ja samo kažem da mi se mali milion puta desilo da me devojka iseče zato što ne pogleda uopšte na retrovizor, samo odjednom promeni traku kad ona smatra da je sigurno, i onda je sve na meni ili na nekom drugom ko je isečen da odreaguje u sekundi...ma ne sekundi nego stotinki! po čemu su one to onda sigurniji vozači?
ponavljam, ne kažem da nema žena koje voze odlično, imam drugaricu koja bolje vozi od svih nas muških u društvu, al zato sa drugima koje znam ne bi seo u kola da me voze

Јеботе и престаните више са тим триповима да жене праве застоје и шта ја знам баш због тога имам трип да станем и лепо паркирам у рикверц, да не бих направила застој.

+

mylyca
Ја добро возим

Ти заправо видиш изнад волана?

a jeb'o vam pas mater.
krajnje je debilno reći da je neko bolji od nekoga samo zato što ima pičku ili kurac. krajnje debilno. što se bilo koje sfere tiče.

Да, набијем седиште скроз до волана, имам модрице по коленима, али макар могу да дохватим папучице :)

Navedite mi još jedan faktor DOBRE VOŽNJE, i poverovaću da su muškarci bolji.

Изађи БИЛО ГДЕ и видећеш шта жене раде. Да се разумемо, мушкарце из Панчева не рачунам у возаче. Ортаци немају 3 семафора у граду.
Баш ова несигурност и страх чини да жене очајно возе. Ретровизор не постоји, на семафору јој треба 10 секунди да убаци и прву да крене и још доста тога.

a jeb'o vam pas mater.
krajnje je debilno reći da je neko bolji od nekoga samo zato što ima pičku ili kurac. krajnje debilno. što se bilo koje sfere tiče.

Ја заправо сматрам да сам бољи од жена, ако поредимо само полне органе.
Замисли имаш пичку! :)

Uuuu, nisko, Džimi.

Inače, to sa vožnjom su totalne predrasude. Meni instruktor pričao da je imao podjednaku količinu idiota za volanom i s jedne i s druge strane. Nije mi rekao da li sam i ja jedan od idiota, pa ću živeti u uverenju da sam dobar vozač. Jednom zamalo da utepam fazana, al' sam je bio kriv. Inače nisam imala problema, mada, još se nisam oprobala u nekom većem gradu s većim gužvama.

To da se samo primećuju ženske greške je urođeno. Sto puta se desi da vas neki tip iseče, da napravi neko sranje, al tad mu samo ospuješ mater i ćao. Ali onda kad vidiš da je neka riba nešto sjebala, to ostaje urezano. Isto kao i za kašnjenje autobusa. Niko ne obraća pažnju da mu autobus stigne 49 puta na vreme, al ako 50. put zakasni, onda se jebe mater gsp-u.

Jel ikada iko od vas muškaraca obraća pažnju kako muškarci voze? Pa koliko mi je samo puta, kao pješaku, došlo da polomim noge debilima. Stvarno ponekad imam osjećaj da vidite samo žensku osobu koja napravi prekršaj, a kad neki lik napravi sranje prećutite.

Sto puta se desi da vas neki tip iseče, da napravi neko sranje, al tad mu samo ospuješ mater i ćao.

Ово стоји, али лик кад те исече, он исече и пројури много брзо, тако да фактички ни не осетиш да је то урадио. Само се изнервираш у секунди, појебеш му се с' мамом и то је то.

Ali onda kad vidiš da je neka riba nešto sjebala, to ostaje urezano.

Остаје урезано јер те исече и онда вози 2 на сат, не можеш да прођеш од ње, а кад јој трубиш она успори још више па би да те пита шта није у реду.

Не знам да ли си возач, али мислим да ниси, чим можеш да кажеш да жене возе боље. :)

jea, zamišljam :)

ma, moj instruktor je rekao da žene mnooogo bolje kapiraju. ne bih se složila sa njim, ali eto.

na polaganju je bilo desetak nas, od toga sam ja bila jedino žensko i proš'o je, osim mene, samo još jedan lik..
po toj, šovinističkoj, logici, svi oni bi trebalo da jebu mater kol'ko dobro voze, a da ja prođem iz desetog puta.

i da još jednom napomenem da su ona istraživanja debilna kako žene prave mnogo manje prekršaja, em zato što ih ima mnogo manje među vozačima, em zato što pandur koji je 4 godine tokom srednje gledo samo mišićave kolege od jutra do mraka, čim mu neka isturi dekolte i malo proflertuje, sve i da je udarila nekog mož da prođe nekažnjeno. Aj sad nek neko kaže da nije istina da im se više gleda kroz prste prilikom prekršaja.

ma, moj instruktor je rekao da žene mnooogo bolje kapiraju. ne bih se složila sa njim, ali eto.

То је да те мотивише, да не помислиш како си паглу. Учили смо то на факсу из методике наставе.

Ау Цхристине, претерујеш.

Neću bre da raspravljam s vama, nemate pojma, koj kurac ja studiram saobraćajni skoro 9 godina iako traje 5 :D

То је да те мотивише, да не помислиш како си паглу. Учили смо то на факсу из методике наставе.

da ne mislim da sam paglu iako sam se ponašala ka' da sam rođena u kamionu? -.-

Хахахахахаха, и другар студира саобраћајни, већ 3 године је прва година лололололо

Ja tek trebam da naučim da vozim.
Pokušavala sam da vozim firmino vozilo, kombi, koji je moj suprug dovez'o jer je su mu dozvolili jer je radio do kasno a nije imao bus. Najnoviji. BMW ga je proizveo. Jbm mu, jako kvačilo a ja sitna. Možete misliti na šta je to ličilo kada je trebalo da pritisnem kvačilo, e, morala sam da se uzdignem da jako pritisnem. Čoveče, kao da je imalo oprugu neku, teško ko crna zemlja. Iscimala sam ga pošteno. :)
Kada je promenio firmu vozio je džipove i to ne bilo kakve. Hjundai manji džip, dao mi da vozim, kvačilo odlično, sedište se podešava sa svih strana, unutra kao u mlaznjaku. Gas samo pipnem on kreće do 60 - 70 na sat. Idi bre prepala sam se. Lagan za upravljanje. I tu da otkaz zbog bedne platei ja osta bez džipa. :(